blondinbellastalmittnamn

Hur trött kan en människa vara?

Kategori:

Jag är gammal, det har jag insett nu. Inte lastgammal kanske, men äldre än förra året. Trött i kropp och själ. Var chaufför i lördags eftersom det var jobbahelg för min del, så turen föll på mig och jag fick tillbringa kvällen/natten bakom ratten. Det gick ändå bra. När alla andra i min ålder gick lös på hotellet så sov jag i mammas soffa. Vuxenpoäng.
Hur som, när vi kom hem därvid halv 4 på morgonen och jag gick och la mig så tänkte jag "det här kommer gå galant! 4 timmars sömn fixar jag lätt".
EEEhhhh? Nä, faaaaan va söndagen var lång och bedrövlig. Trodde aldrig dagen skulle ta slut. Dog i soffan när tillslut dagen var över.
 
Trodde jag skulle vara pigg och fräsch idag. Väckaren ringde 05.40 och skrek: DUSCHA! 
Jag valde att ignorera och sova vidare. Sagt och gjort. Om det var jobbigt igår så vare värre idag. Min kropp orkade nästan inte att ta mig hem. Höll på att bli strandad 100 meter ifrån lägenhetsdörren då jag kände att nä, det är inte värt. Jag lägger mig ner och vilar ett tag.
Hur orkade jag jobba 7.30 - 18.00 och sedan 21 - 05.00, 9.30 - 18.00 förr i tiden? Hur orkade jag?
Ung och dum är bara förnamnet, eller är jag bara gammal och grå nu?
 
 

Tisdag 22/1-13

Kategori:

Jag är ledig idag. Det är skönt..? Nä, det är lite småtråkigt. Solen skiner och det är inte alls kallt ute, så vad har jag gjort? Jag har städat lägenheten. Halvhjärtat.
 
Igår tog jag bort håret. Nu känner jag mig som en kille, fast med bröst. Men det är okej, kanske gör detta så att jag vågar mig in i duschen fler gånger.  
heh.. tveksamt.
 
Hejhej.
 

Hej 2013

Kategori:

God jul och gott nytt år i efterskott!
Jag har haft skrivkramp.
Jul var bra, nyår var bara alkohol. Men nu tar jag det lugnt, det är skönt.
I söndags var jag ute och åkte skidor, varför? Ingen aning. Idag köpte jag valla för 200 spänn. Varför? Ingen aning.
Kommer förmodligen inte använda den eftersom det är sibirisk vinter hela tiden.

Har laddat hela dagen, taggad till tusen. Jag ska fråga mamma om jag inte får ta hit en skoter. Höll på att avlida i söndags när det surrade skotrar i hela samhället. Varför är jag inte vuxen och köper en egen skoter och slutar snåla på min kära mor? Jag vet inte, kanske för att jag har riktigt taskig ekonomi just nu. Och snart ska jag få körförbud på bilen och det kommer bli en dyr historia. Underbara februari, jag längtar inte efter dig.
 
Jag har på mig glasögonen. Jag tror egentligen inte att jag ser bättre med dem på. Hoppas jag.
 
Adjö, nu ska jag byta spelningslista.