blondinbellastalmittnamn

Jag orkar inte mer..

Kategori: Allmänt

Jag vill helst av allt bara lägga mig ner och skrika så högt jag kan så att mina muslimgrannar far åt skogen..
Jag är helt orkeslös och tanken på att jag måste hinna klart med all satans jävla helvets satans förbannade skit tills imorgon gör mig stressad, arg, och lite emo. 

Dessutom så får jag inget medlidande från mamma när jag beklagar mig. Hon säger bara att hon vet hur det är för hon har också gått skolan. Men då ska jag tala om en sak för dig lilla mamma; när du gick ut skolan (för ungefär 200 år sedan) då behövde ni inte ha en rödhårig tant till lärare som bara vill göra livet surt för en. Ni behövde heller inte göra saker på datorer som bara krånglar och har sig. Och sist men inte minst så tror jag inte att ni hade tomten som skulle lära er allt om balansräkning, som ni ändå inte förstår ett skit av.

Jag känner att jag lägger av snart, och alla ni som känner likadant som mig tänk på att:
DET ÄR ALDRIG FÖR SENT ATT GE UPP!

jag gör om alla söndagar till lördag

Kategori: Allmänt

Hej, mitt namn är susanne men du kan kalla mig utbränd_ F12. Jag är less, och det hemska är att jag inte har börjat med allt.

jag har inte duschat på en vecka eller två, är jag äcklig då?

Idag, precis som alla andra dagar under denna långa helg, vaknade jag runt 12. Det var hemskt och det känns som att jag har sovit bort dagen. Så jag gjorde det bästa av situationen och satte mig framför tvn för att se reprisen av Robinson. Vare värt? Nä. Och eftersom att jag upptäckte att hela dagen ändå var förstörd så drog jag täcket över huvudet och mediterade.
Nu ska jag göra ett ryck och sen ska jag gå och lägga mig.

lördag

Kategori: Allmänt

Jag tror det har vänt, och att vi nu är på väg tillbaka till vinterlandet. Dagen började med ösregn som sedan övergick i hagel! Hagel när det närmar sig juni är inte det jag hade tänkt mig.. Men nu skiner solen. Det tar sig, sa mordbrännarn. ica-crew goes kokkobahia.

Mmm..

Kategori: Allmänt

Livet är hårt och jag känner att det luktar i-landsproblem. Jag hatar att det är smygdåligt väder. Varför kan det inte bara vara spöregn så att jag får sitta hemma i min ensamhet och göra ingenting? Nää, det går inte. Nu måste jag luras att ta på mig mina shorts och tvinga på min stadiga kropp ett linne, och sitta ute tills jag började frysa och hosta.

vars kom vi in?

Kategori: Allmänt

Jag går bara och väntar nu på att biljäveln ska braka ihop på riktigt. Men jag försöker inbilla mig att eftersom jag inte har kört min underbara skrothög på två dagar nu, så kommer den att gå som en klocka imorgon när jag ska köra ner på statoil för att tanka aset.
Ungefär på samma sätt försöker jag intala mig själv att jag är klar med allt skolarbete, och bara kan glassa fram tills på måndag..

Glass... eller plugga? Plugga, eller glass? Plugga och glass?
Äta glass och plugga.
Äta glass.
- ÄTA!

bakad med kärlek

Kategori: Allmänt

Snart äre dags. Jag har redan köpt en bussbiljett och börjat packa.
Lika bra att vara ute i god tid för 67 dagar gå fort! Det säger bara pang så är vi där!
Nu är det bara att vänta på panget...


Jag är less alla som går omkring och håller på som om dom är höga på livet. Pussas, håller handen och massa annnat fjant.
- LÄGG AV FÖR I HELVETE!!

Kort

Kategori: Allmänt

Nu är galda helgen slut, slut, slut. Kära Bobby kastas ut, ut, ut!
Det har känts i magen ett bra tag nu att Bobby går mot sin undergång, och i fredags kom det; smyg-punka på framdäcket. Jag förstod att det var något på gång. Han har varit ju trots allt inte varit sönder på flera månader nu, så det var vänat.

Mumintrollet vann! Grattis Norge

O.o

Kategori: Allmänt

Milou har mens. Hon tror att min sportbh är en valp, och hon har ockuperat min säng hela kvällen med sin tunga vikt.

I måndags tänkte jag att "nu jäsiken, nu ska du göra klart all skit i veckan som du har kvar, så att du kan äta i lugn och ro på kvällarna". Blev det så? Nae. Här sitter en begravd kropp i två ton läxor, och jag har ingen aning om vart jag ska börja.

Bleh

Kategori: Allmänt

Yeah hello! Nu är man tillbaka i Sverige och det känns både bra och förbannat surt. Skulle inte ha tackat nej till att stanna där 4 ewwaah... Men men, nu äre ju bara 4 veckor kvar av skolan och sen är det för evigt slut på allt! Då ska jag glassa nån vecka innan ica tar upp all min fritid.

Nu ska jag kolla hur många dagar det är kvar till piteå, hejdå.

Fransa-transa

Kategori: Allmänt

Hem imorgon, tyvarr.
Fast vi har varit dom storsta turisterna som nagonsin har gatt pa Paris gator. Vi har sett och gjort allt som finns att gora.
Igar at vi SNIGLAR, GRODBEN, och GASLEVER. Allt uto, det sista var kanon.

Ikvall ska vi se bio och sen se La Tour Eiffel, igen. Imorgon Versaille och sen styr vi mot Stockholm. 

J'adore Paris!

Grilla, bränna, packa

Kategori: Allmänt

Kul ikväll ändå, även fast det inte blev mycket kul-dricka i kroppen, men det är lika bra. Nu har jag tryckt i mig två ton tacos så jag ska orka packa hela natten.  Ume-sthlm-paris, ååååååååh, så skönt!

Nä, nu ska jag köpa musik. Hare fett häftigt i kalla Sverige, medans jag käkar vitt bröd en France!

Au revoir