blondinbellastalmittnamn

Sista

Kategori: Allmänt

Nyår imorgon, wft liksom? Det var ju igår som vi hade paniken över vad vi skulle göra på nyår förra året och beslutade oss för att dra norröver och hyra stuga i arvidsjaur. Helvette vad tiden går fort när man jobbar hela tiden..
Iår blir västansjö/hemavan. Tydligen ska hela världen dit för alla förköp var slut. Tur hä int sitt fast, för vi lägger ut 500 spänn på buffé (bara för att få inträde på kvällen). Är huve dumt får börsen lida. 

Har städat som ett tok ikväll bara för att Gabban kommer hit imorgon. Så nu ser det inte lika jävligt ut här, hemma. Har ingen ork att ta tag i något under veckorna. Har typ nött upp golvet mellan sängen, soffan, toan och kylskåpet. Inte diskat på år och dar och duscha är något jag undviker. Jag är och lever i en svinstia. Tur inte mamma bor nära.

Nä men, 2010, det var bra, helt okej. Kos, Kreta, London, matsberg, amazing!
Tack och bock,
imorgon ska jag ta igen det jag missade på juldagen. Förmodligen däckar jag 9 och missar allt

Vem är far till tomten?

Kategori: Allmänt

Helveteshelgen
är
över.
Tack gode gud. Dock ligger jag  back typ 30 timmars sömn.

Jul i fjällen, kallt och skönt. -30 ute, +27 inne. Skön t.
For till lse lördag för att jobba i baren. Gick väl bra, satan va jobbigt och stressigt. Fylla-på-glas-killen välte ut ett glas över min station. Bra jobbat. Fick glas i foten och hoppade omrking på ett ben i typ en halvtimma innan jag haltade bort till diskrummet och opererade bort biten. Tack vare mitt hoppande på ett ben så har jag haft träningsvärk i höger skinka hela veckan. Är man tränad då? Nee

Hemma vid 5 och somnade efter någon timme. Hängde med gabbzzan och toina, tvärträffade manda en liten stund som var i norrland. Åt och pratade. Sen vid halv7 drog jag vidare till storuman för att stå bakom baren. För att vara söndag så tyckte jag att det var många som hade gått ut. Vet inte hur många som var där, men det var kul iaf. Slutade vid 3 och körde hem till malå efter lite mat i magen. Hemma just innan 5, sovde drygt en timma och sen till ica. Tjejen var inte pigg. 
Aldrig, aldrig att jag jobbar ett sånt jävla idiotpass igen. 
Eller?

Aja, tagga nyår nurå. K U N G !!!! 

Helvetesveckan

Kategori: Allmänt

Kan man kalla den. Är ledig imorgon, julafton, yey. Har absolut ingen julkänsla. Får försöksa fixa fram den imorgon när jag ska köra till tärna. Ensam. Dvs om min biljävel vill starta. Såg på nyheterna att det skulle bli hyfsat varmt ändå, så en liten chans finns det. Håll tummarna, annars måste jag vara ensam i min lägenhet, och kan inte heller ta mig till lse på lördag för att jobba. OH NOOOO!!! Jag är så bitter över att jag ska jobba juldagen. Bitter, bitter, arg och förbannad. Men jag får pengar. Ibland undrar jag om det är värt pengarna. Fatta va mycket jag kommer missa, typ vem som tappade en cider på dansgolvet, vem som blev utslängd, vem som ramlade framför ica samtidigt som det körde förbi en skoter... Asså shiiit säger jag bara. Måste komma ihåg att läsa tidningen på måndag.

What ewwwwaaah...
Jobba lördag, jobba söndagnatt, köra hem, jobba måndag. Längtar tills jag får sova.

Har sett bingolotto ikväll, jag spelade inte, det har jag inte råd med, dessutom vill jag inte bli fast i spelträsket. Drack öl istället och åt, sånt som jag är bra på. Säkra kort liksom.

God jul, eller vad man nu ska kalla det.


Lule-stockholm-vallentuna-EBS

Kategori: Allmänt

hands up, bästa helgen på länge

Flög från Lule, snörök och helvet då jag skulle köra dit. Som tur var tog jag mig ända fram. Sovde hela vägen till stockholm, hann bara sätta mig i flygstolen så somnade jag. Skönt.
Kom dit och mötte manda. Kärt återseende! Vi åkte hem till thims hus, åt (tror aldrig att mat har smakat så gott som det gjorde då!). Klantade mig då jag inte hade ätit typ på hela dagen. Aja. Drack lite och sen åkte vi in till stockholm där vi skulle gå ut. Men det gick dåligt. Hörde inte vad vakten sa ,så jag fick inte komma in. Whaaaaaaaaat?! Hade jag varit full så hade jag förstått, men efter två öl och en grogg så var jag faktiskt nykter. Men nej, jävlaturkvakten släppte inte in mig så vi drog.

Kom till nästa ställe. En trappa ner, en halkig trappa. Givetvis så råkade jag halka till lite och vakten frågade mig hur mycket jag drucikt ikväll. "Två öl". Sen när jag skulle langa fram mig leg så tappade jag det. Men braa.. då vare kört. Du kommer inte in.
Sista stället. "här kommer du in, till och med drägg och sånt kommer in.."
Jag kom in, vi gick på toa. Stod med dom andra och väntade på att manda skulle komma så att vi kunde handla något i baren. Då kommer en vakt fram till mig och frågar hur mycket jag druckit ikväll. Seriöst, jag trodde jag skulle brinna av. Svarade två öl och vände mig sedan bort. Då hör jag hur han säger: "om 5 minuter ska du vara ute härifrån."
Jaha, då vare ju bara att ge sig av. Svor och grät. Ja jag grät. Vekt, men jag var så arg på stockholm just då!

Vaknade upp på lördagen, åt frukost och sen åkte jag in (ensam!!) till t-centralen och träffade ELLINOR! Åh va glad jag var att se henne! Vi flydde från snökaoset in på ett café och satt där ett tag. Ringde till jonte och hörde hur upplägget inför kvällen var. Lite dialektskillnad mellan oss, men jag förstod och jag tror att han förstod. Åkte tillbaka till vallentuna, duscha, sminka och sen iväg igen. Jag och ellinor åkte vidare till Solna och träffade dom andra. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! vad jag hade saknat dom! Vi åt världens godaste mat, pratade och sen drog vi hem till jonte. Lyssnade på alla "kos-låtarna" och pratade minnen. Sen tog taxi till stället där vi skulle vara på kvällen. Minns inte vad det hette, men det kvittar. Mycket folk och ganska kul. Tyvärr var inte Vanita där, sadface. Men det gick ändå.
Tog farväl av alla när det stängde vid 3. Bestämde att vi skulle åka iväg alla till kos i sommar! Får väl se om det blir, skulle vara grymt kul. Robert var nykter och skjutsade hem mig, skönt, slapp åka tunnelbana och buss.

Söndag: packade ihop mina grejer sen for jag manda och thim till ...nu minns jag inte vars vi for, men till ett köpcenter iaf. Åt sushi, så jävla gott, så jävla mätt jag blev. Gick och kollade i affärerna och sen började vi bege oss. Vinkade av dom och satte mig på tåget till arlanda och åkte hem till skogen. :/

japp..

Oh la laa

Kategori: Allmänt

Onsdag, ledig! SKÖNT! Jag och elin skulle se sagan om ringen-filmerna igår. Hade vatten, ost, kex, marmelad, dipp, morötter, vin och varsin filt. Great. Såg första filmen utan problem. Lite trött kanske men det var lugnt. Andra filmen såg jag en halvtimma av, sen vaknade jag upp när dom slogs, somnade om, vaknade av att elin (kvart över 3) sa: Susanne, lägg dig ordentligt. Nu ska vi sova.
Vaknade vid halv 9 imorse, trött osminkad, obakis och ny energi i kroppen gjorde vi ett nytt försök att se andra filmen. Hann se nästan hela innan jag gatt (ja, det heter gatt) fara hem och duscha och sen gå till frissan. Jag har nu stubb i nacken. Fett nice, fatta va lite schampoo det kommer gå åt.

For sen till lse med kalaset. Min tanke var att köpa julklappar så att jag skulle slippa stressa med det nästa vecka, då jag ändå inte kommer ha tid att köpa något eftersom jag ska jobba hela förbannade tiden. Men det gick dåligt. Jag köpte bara saker till mig själv. Överväger att köpa en get i allas namn till en fattig familj.
Åt hos mamma, gick in på alla icabutiker i hela stan och sen for vi hem.

8.45 - 21.15 imorgon. fett

Lucius lucia

Kategori: Allmänt

Skrothögen startade inte, oväntat? Om jag ändå vore rik (alternativt gift med en rik) så skulle jag kunna ha en bil som funkar när man behöver den. Men nu äre ju som det är.

Baren. Jag är nog inne i en svacka. Vi säger det. Eller så vare luciakronan, som jag var tvungen att ha på mig hela kvällen som förstörde för mig. Kanske det.. Får se till att tagga till inför juldagen då jag ska jobba. Ehe he he, jag gråter. Men, det är pengar iaf, och om jag inte står på fel sida av baren någon gång så lär jag mig ju inget. Right? Taggar nyår ist. Jävlar i min låda.

Tur att det blir en kort vecka, bara två dagar med jobb till. Skönt, tror inte att jag pallar fler. Jag är en vek människa. Det tar så mycket energi att vara glad och trevlig i 11 timmar varje dag. Var tvungen att skärpa till mig ikväll, "bara två timmar kvar, sen får du gå hem och svära..". Får ingen sympati av mamma. "Men susanne, inget jobb är roligt hela tiden". DÅ VILL JAG INTE JOBBA!

På onsdag ska jag snagga mig. Äntligen säger jag bara.

    

även

Kategori: Allmänt

Jag kalaset och bellan var här igår. Drog kortet på systemet och höll på att trill å palln när jag såg summan. Herregud, där for mina bensinpengar nästa helg. aja, hade stora planer på att blanda ihop världens godaste drink, men det gick inte så bra. Allt smakade bara konstigt och jag borde nog använda mätglas ikväll. Hehe.

ska duscha nu, och sen sae om bilen startar. Håll tummarna.

armlös

Kategori: Allmänt

I onsdag, alltså igår, så var jag så jävla effektiv. Började 12. Steg upp 06.45 och gick till tvättstugan. Tvättade, hängde upp allt på tork, gick hem och åt frukost, tog på mig svettiskläder och for på gymmet med elin, tränade till 10, gick hem, hämtade tvätten, gick hem och duschade, vek tvätten, åt lunch, såg tv, gick på ica. Jag är så stolt över allt jag hann göra. Helt på riktigt.

Men idag vare mindre kul att leva. Okej jag visste att jag inte är i världens toppform, men va fan, så här illa trodde jag inte att det var! Det var så ansträngande att sitta i kassan och ge kunder pengar tillbaka att jag trodde min sista tid var kommen. Och imorgon kommer det vara ännu värre. Nä fan, man ska inte träna, ma får bara ont i kroppen av det!

Fredag imorgon, äntligen, inte en dag för tidigt säger jag bara.
Thank god

Hey hoE, let's go

Kategori: Allmänt

Allstå, imorgon äre onsdag. Onsdag är egentligen min lediga dag. Är jag ledig imorgon? Nej.
Jag är så bitter över det. Jätte bitter. Jag behöver vara ledig. Inte för att jag jobbar så mycket egentligen, eller vad fan skriver jag, det gör jag visst. Jag jobba ständigt, typ. Nä men jag tror att kunderna skulle uppskatta om jag var borta en dag eller två.
Hoppas veckan får fort,
hoppas nästa vecka går fort så att jag får lämna skogen.

Nä men annars vare inget. Jag insåg nu att jag har ätit upp min frukost redan. Bajs. Och imorgon ska jag tvätta. Jag längtar lite, bara för att jag känner hur vuxenpoängen regnar över mig när jag bokar en ny tvättid. Skitsamma om jag tvättar eller inte.

Jag saknar dig norge

Får jag döda ditt barn

Kategori: Allmänt

varför är det snö? varför får jag inte tag på en traktor så att jag kan skotta upp vägen till matsberg och hämta geväret och skjuta mig själv? Kan inte den här veckan bara ta slut så att jag får dränka mig i sprit.

Och ps, jag ska jobba juldagen.
Fett.
kuk
kul

en skål med godis

Kategori: Allmänt

Hotellet igår. Vet inte om det var så mycket folk men såklart ska ju alla ha dricka samtidigt, dvs: heeeela tiden. Jag var sönderstressad och det gick inget. Tillslut var kvällen över, eller inte tillslut, jag tycker det är kul men inte då folk blir sura på mig för att jag inte kan jobba 305934980530945830 km/h då jag bara har två händer. Inte lätt. Heh, fick ett nummer i slutet av kvällen, dock kunde jag inte se sista siffrorna. Aja.
Kom hem vid 5 tror jag, mamma var vaken för hon väntade på gubben och gubbens kompis som hade varit utomlands. La mig på soffan och såg vänner, sen somnade jag, gick och la mig i mamma säng och kunde inte sova för att personen som låg längst ut på mosatta sidan snarkade som 25 stridsplan.

Jobbade sista timmarna på ica ikväll, och nu ska jag tydligen börja imorgon klockan 11. ibland ska jag bara stänga av telefon och leka död.

eyeyy

Kategori: Allmänt

Ska duscha bort ica-svetten, sen far jag till lse för att dela ut öl. Och vatten.
Hejråååååååååååååååååå

2/12

Kategori: Allmänt

En dag kvar. Nä, två dagar kvar tills jag får vara ledig. Ska jobba på hotellet i helgen. Inte i serveringen, hehe, dom såg nog att jag var för bra för det.. eller hur det nu var.

mmmmmmmmmm. niklas wikegård, vilken man!

Som ni märker så har jag inget speciellt att dela med mig av. Jag gör inget värt om dagarna, tjänar någon slant på ica, går hem och äter, går tillbaka till ica, jobbar färdigt, går hem, äter, ser tv, kollar på datorn, läsaer en bok och går och lägger mig. Känns inte som att jag har så många gulkorn här i livet förutom då jag får jobba på hotellet eller stå på andra sidan av baren. Eller typ fika. Fika är min drog. Imorgon äre fredagsfika. Jag hoppas att det inte blir fruktsallad.

Min bil funkar. Wohooo

NÄ men pussen dåeh.
Eller nä. Jag vill ha sovmorgon