blondinbellastalmittnamn

I'm perfectly good

Kategori: Allmänt

SÅ JÄÄVLA UNDERBART!!!!!!!! SAIK TILL FINAL! Jag dör. Hade inte satsat mina pengar på skellefteå ikväll, men det höll hela vägen ut. Awesome. Såg hockey på hotellet eftersom dom inte kan visa semifinalerna på nån vettig kanal som alla svenssons har.

Inte taggad på en helg fylld med jobb. Ne, inte alls. Ge mig lediga helger och en fet börs. Och en kall öl. Då är jag glad. Okej, allt roligt här i världen innebär kanske inte att dricka. Min fot gick ju av då jag drack, men alla som var där vet ju att det var väldigt, väldigt, väldigt halkigt den där kvällen. Nu låter det kanske som om det inte var halt, men det vare! Kan inte hjälpa att min balans bristade just då. 
Sen kommer jag inte på några andra gånger jag har haft kul utan alkohol i kroppen. Mitt liv är ganska tråkigt när jag inte är full. Mina kompisar är tråkiga, min bil är ful, min lägenhet är tråkig och att jobba är tråkigt utan sprit. Ja, så äre. Sprit är bra, då blir man glad. 

Mamma frågade om jag har tänkt något på mitt liv. Vad jag ska göra, vad jag vill göra, om jag ska utomlands och jobba? Nej. Jag har gett upp det här med att tänka. Kommer ändå aldrig fram till något. Kommer inte studera vidare eftersom jag inte är mogen att ta ansvar över något annat än att laga mat en gång i veckan. Därför kommer jag jobba kvar på samma ställen som jag nu gör. Har tänkt att bo kvar här tills jag dör. Kanske bo i matsberg nån sommar, men annars stanna här. Ensam i min etta. Någon man kommer jag inte att skaffa mig. Sånt har jag inte tid med. Kanske åka utomlands en gång var femte år, och då äre det bara en weekend i norge som gäller. Något mer kommer jag inte ha råd med på min slavlön. 
Mamma verkade glad över svaret.

Just ran out of insulin

Kategori: Allmänt

Min fundation är lussebulls-färgad, det är inte mitt ansikte utan den.
Idag var det inne en unge på ica som skrek sönder min trumhinna. Skönt. Därför sitter jag nu och maxar Bärs e livet på högsta volym. Känns som att livet leker, not. Allt jag jag tänker på är chokladspriten som jag gav till mamma.


Skellefeteå

Kategori: Allmänt

For till stor schtaaan idag med mina enda vänner, som är lite arbetslösa som mig. Vi for egentligen bara dit för att se The fighter, och för att få köpa hamburgare av tanten på torget. Lätt värt. Köpte en svinjävladyr skjorta som jag kommer tvätta sönder efter en gång. Tur hä int sitt fast.

När vi kom in i salong 3 var vi ensamma. När filmen satte igång var vi fortfarande ensamma. Kul. Det har aldrig hänt förr. Isabelle sa att det hänt henne en gång tidigare i lse. Men hon är ju världsvan.

Imorgon ska jag hälsa på mamma. Hon ska bjuda på mat, fast hon vet inte om det.

Dagen efter öl

Kategori: Allmänt

Söndag. Idag mår man som man förtjänar. Jag var död och jag har insett att det inte är så smart att hälla i sig en drink när man ska gå och lägga sig. Slapade mig iväg till ica imorse och stank fylla. "Vare kul igår? Vare mycket folk? Vilka var där?" I n g e n   a n i n g

Satt utanför min lägenhet igår och drack. Det blev ingen eld. För att kunna elda behöver man ved, och ingen hade tänkt på det, men det går utan korv också. Satt ute till efter 2, gick på ica och skämde ut mig och sen hem. Slog på tvn för att se hockey men jag däckade i soffan. Elin ringde vid 4 och undrade vars jag var eftersom vi skulle vara på bonden och klippa oss halv 5. Fan. Upp, tvärsminka mig och sen iväg till henne där vi slänger i oss lite mat och sen vidare till den tillfälliga salongen. Behövde inte bli mörk, tack och lov. Fick lite slingor och en kortare frilla. Skönt. 

Vi var färdiga vid 7, for till elin igen och jag fick agera Elin Kling. Eller vad hon nu heter hon som klär folk. Sen till mig och byter om. Bla bla bla. Jag blev snygg. Fuck jantelagen! Vidare till evelina där det var fullt ös. Jag skrev öl. heh. For på hotellet och där var vi tills klockan var 1 och sen stängde det. Mellan halv 11 och 1 hände det grejer, men inget av värde. Typ. Aja, jag orkar då inte skriva det här. Nyfiken? Nä men jag köpte en öl, gick på toa och försökte få klart för mig när man ska ha kavajen knäppt och när man ska ha den öppen.

Jobbigare idag, men det vare värt. Nu väntar jobb varje lördag fram till påsk, och sen mer jobb alla andra lördagar fram till sommaren. Älskar att jobba. Älskar att inte ha något liv.

Klart slut, varulvstjut.

LÖRDAG

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN LÖRDAG!
Ska duscha och sen ner och hänga på glasbankens lås. Sen ska vi gräva ners oss någerst, grilla och dricka nån öl i solen. Kommer bli så jävla skönt. Ja, jag känner mig så glad över att få ha en ledig lördag. Nu äre inte så många som står i baren på hotellet så om ni är sugna så äre bara ni hör av er. Mattias frågade om jag hade några coola kompisar. Nej.

Uhu. Sen ska jag klippa mig idag också. Vet inte hur. Kanske färga också. Vet inte hur, bara det inte blir mörkt. Blir det mörkt kommer jag må psykiskt dåligt tills jag blir blond igen. 

Faan va lite jag har att skriva. men jag saknar alla som jag inte träffat på ett tag iaf. Alla utom lindmark, dig träffade jag förra helgen. 

 

23/3

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft värkar hela dagen. Det är spännande då man inte vet vad man har i magen.
Jag hoppas att det 4 nya fälgar till traktorn.

Sometimes if you mix two grenades it might make one good lookin' girl.

( . )( . )

Kategori: Allmänt

Idag var världens längsta dag. Dom sa det på nyheterna.
Jag gjorde ingenting i charken på 6 timmar. När chefen eller under-chefen gick förbi så sprang jag till diskrummet och gömde mig. Eller så tog jag en rullvagn och gick in i charkkylen, höll andan och tänkte på fluffiga rosa björnar. Det funkade tills jag kom på att jag inte ätit godis idag. Så jag lämnade charken åt sitt öde och gick all in på lys melken. Sen blev jag upptäckt och straffet: torka dörrar och lister. Det vare värt.

Jobbade i lördags på hotellet och det var lika lite folk som vanligt. Jag vet inte vad som har hänt med folket i lse. Slut pengar? Leversjukdom? Ändrad relationsstatus på facebook till: toffel? Eller äre mig det är fel på? Jag lovar att jag ska duscha innan nästa gång.

Är så sjukt taggad inför lördag. Lyckades gnälla mig till en ledig helg från hotellet. Såå på lördags ska det vara tropisk värme, jag och en spade omgiven av 6 öl, och ett hockeylag utan tröjor. 
Amen!

Fredagar är tråkiga

Kategori: Allmänt

Min kropp skriker efter sprit, öl och en fylla som inte slutar med benbrott.
Här är min fot. Visst är den vacker. Tack gabban för den felfria manikyren.



PS. Igår när jag fick tillbaka min nyckel så var inte alla nycklar kvar på den. Någon hade snott min förrådsnyckel och en annan liten nyckel. Tur dom stora nycklarna var kvar, de till lägenheterna och till badhuset. Speciellt tack till dig gud som såg till att badnyckeln var kvar. Jätte tack! Annars hade jag åkt på spö. Eller försök till spö. Ingen rår på mig. Jag är stor och idag åt jag 4 stora bitar morotskaka och halva butterlängden som fanns i fikarummet. Sen hade jag mag och gasproblem i kassan. Ica gick inte med vinst dom timmarna.

Lediga dagar är värdelösa

Kategori: Allmänt

Jag slutatde klockan 1 idag. Skönt kanske ni tänker. Men nä, vafan ska jag göra?
Gå ut och gå? Nä, jag har provat det och det var inte min grej.
Städa? Min lägenhet är bortom all hjälp i världen.
Laga en underbar middag? hur jävla kul är det att äta själv och rester i 2 veckor framöver..?
Såå, jag har halvsove på soffan och ätit allt som fanns i kylen. Synd att jag kastade mina ägg som gick ut 12 dec, annars hade jag kunnat göra äggröra och vräka i mig. Kanske spetsat med lite sprit? det är ju ändå torsdag och jag börjar halv 8 imorgon.
Hrm.
Kanske finns dom kvar i soprummet...

Nä men helt seriöst så finns det inget att göra när jag är ledig. Har inga andra intressen än ica. Att tjäna andra och ta betalt i kassan är min passion här i livet. Sant.

Igår dog jag lite. Eller så här vare. i lördags såg jag världens snyggaste kille i baren. Han var biff, och lite lönnfet, men det spelar ingen roll. Jag är också lönnfet så det är okej, beach 11 är inte här än. Hans armar var det mest underbara jag sett och jag dog lite där jag stod. Jag tror jag till och med oavsiktligt vaskade en öl på skjortan. Hur som, igår fick jag veta att han har tjej och barn (nej, jag har inte letat på facebook). Vare värt? Jag hade kunnat ta att han var bög. Ska gå och vräka i mig något fett som jag förmodligen kommer ångra om en stund, bara för att dämpa smärtan i mitt bröst. Buhuu.. Mamma blir utan svärson.

Hejhej

Bäst

Kategori: Allmänt

Nyckeln är återfunnen. Den fanns på hotellet.
Livet leker. 

Sämst

Kategori: Allmänt

Jag... jag.... åååååå, vad jag är förbannad! Förbannad på livet, på mig själv och på allt annat som finns.

Jobbade lördag på ica eftersom evelina var sjuk. 9-19. Sen körde jag till lse och stod i baren. Jätte lite folk. Höll på att dö av tristess. Klockan slog tillslut 02 och vi fick stänga. Vi tog en lite paus och jag konstaterade att jag lätt kunde somna där i den kletiga soffa om jag så ville. Pausen var över och jag och den andra tjejen städade baren. Det tog lång tid, men det var nog mitt fel, var överallt och gjorde typ inget. Aja, vi va färdiga vid halv 5. Gick upp och fick den glada nyheten att han som skulle städa diskrumemt och baren där upp hade gått hem och lagt sig. Jätte. kul. Stämplade ut 05.45. Hem och sova. Ett problem bara: jag kunde inte hitta min nyckelknippa. Den med mammas nyckel, nyckeln till min lägenhet, förrådet, tvättstuge-plutten och den till badhuset.
Gick igenom bilen en miljon gånger, for tillbaka till hotellet och sökte i nattklubben. Nope, nä där var den inte heller. Fan fan fan, det här behövde jag inte. Ringde till mamma efter 6 och halvgrät. For in på statoil och tiggde till mig en bulle och kaffe av lindmark, och sen for jag hem till skogen. Stannade av och sökte där jag hade stannat, men ingen nyckel. Och som om jag inte hade nog med problem och led av sömnbrist så fick jag köra 2,5 mil offroad. Ingen plogbil i sikte och jag svor till gud. 

Jag började få upp hoppet om att jag kanske hade glömt låsa när jag for. Kanske låg den där i hallen. Fin och orörd. NÄ, jag hade låst dörren. Panik. Söker igenom bilen en gång till, söker runt parkeringen och utanför lägenheten. Bla bla bla.. ingen nyckel där heller. Ännu mer panik. körde till sarah och väckte upp henne  halv 9. Lånade handskar och sen for jag tillbaka till lägenheten och letade igenom bilen en gång till.. For till chroffe och han fick ta isär hela bilen. Vi hittade en 10 spänn och massa damm. Började gråta (ja det får man göra då man inte sovit på 24 timmar och förtillfället är hemlös!). Tillbaka till sarah. Gråter lite mer. Vi far till lse för att kolla på hotellet en gång till... Inte ett spår. Mamma ringde hennes vaktis och han låste upp hennes lägenhet så att jag kunde hämta extranyckeln. Hälsade på tina och tittade på hennes ögonbryn. Nice! Sen for vi hem. Däckade i bilen. När jag kom hem vid 1600 slog jag på tvn och somnade i soffan.

åå vad jag är less på allt.


Lördag

Kategori: Allmänt

Första veckan som människa är avklarad. Har vakna hela veckan med träningsvärk. Har jag tränat? NÄ! Jag ärså jävla otränad att jag får träningsvärk av att gå hela dagarna på ica! Vars är världen påväg? Mina vader är lika stora nu. Jag saknar min lilla fina deg-vad. Den var mysig.

Idag är det soligt. Det kör skotrar utanför mitt fönster. Jag är trött för jag vaknade halv 8 imorse. Jävla rutin. Ska packa ihop och sen fara till lse för att servera öl och röd bacardi breezer ikväll. Jag är inte bitter, jag får ju jobba! tjäna pengar, få dricks, få mat när jag slutar, skratta åt allt dumt folk säger i fyllan. Jag är nöjd.

Adjö då