blondinbellastalmittnamn

Dan före dan

Kategori: Allmänt

Skööön dag imorgon, en enda lektion. Sen äre helg, lov och jag känner att det enbart är glädje som sprids i min kropp. Jag tror det är vädret. Fast egentligen så borde jag bli emo och ta til kökskniven när jag vet att det står en skoter 9 mil bort som vill startas. Hrm, men snart snart. Hihi. Nä, jag känner mig som en skolfllicka helt enkelt. Jag känner mig alldeles fnittrig och det liksom spritter i hela kroppen. Jag tror att konsums apelsiner är spetsade med något, det är nog därför jag är i det tillståndet jag är i just nu.

Jag har tänkt och kommit på en sak.. det är fasen inte länge kvar av skolan. Nu äre lov, imorgon, sen äre praktik en vecka. vecka 16 (?) äre PÅSK! Det är tammefanimig en helig tid! sen gå vi skola typ en och en halv vecka. och sen gott folk äre Frankrike som gäll! Där ska jag äta 25 meter baguetter, ta kort på Eiffeltornet med en engångs-kamera, och låta någon göra ett porträtt av mig så att jag kan konkurrera ut Mona Lisa. Jag tvivlar på att jag kommer tillbaka till Sverige, jag blir nog kvar där borta.

Nu ska jag inte göra ett skit.




Kungen

Kategori: Allmänt

Snart äre helg och looooov! Tack gode gud, inte en dag för sent.

Nu har jag suttit och vare riktigt duktigt. Jag är nästan stolt över mig själv. Har pluggat franska och gjort den efterlängtande uppgiften. Men jag gatt be tomten om hjälp. Hoppas att han inte tycker att jag är en flicka med brist på intelligens. Det skulle nog innebära att vårt ännu inte påbörjande förhållande kommer att spricka, som medför att det kommer bli väldigt, väldigt, väldigt (<- Maud, känn dig stolt) konstig stämning mellan oss. Det är något som jag inte vill riskera. Det finns bara en sak att göra i det här läget: jag måste bli en datahacker, ta mig in i Storumans stora datasystem, för att sedan ta bort mailet som skulle kunna ödelägga min relation till tomten. 
Jag måste skynda mig innan han hinner läsa!

Serverat på ett sillverfat, annars får det va. 

Ps grattis vickan och dannen.

Tisdag är helt okej

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft högskoledagen. Är jag intresserad.. öööh, njaa.. halvt, men det spelar ingen roll för jag vill utomlands och tjäna stora pengar! Fast jag vet inte hur. Mina chanser att lyckas på gatan är nog inte stor, eftersom att jag inte kan gå i högklackat. Dessutom så tror jag inte att någon skulle vilja se mig i magtröja och ett rött läppstift.
Jag ska gnugga geniknölarna och tänka outside the box liksom..

Fast jag var ju på polisstation i kväll och lyssnade på info om polisutbildningen, där fick man fika, fast jag hade fullt upp med att kolla på polisens fascinerande blåa ögon så att jag TOTALT glömde bort att fika!
Polis polis, potatisgris. Att vara eller att icke vara en gris, det är frågan.

Jag haaaaaaaaaaaaaaaatar datorer.. Eller jag gillar dom inte när det inte funkar som man vill. Igår, efter att ha längtat hela helgen efter att få sätta mig ner och göra veckans uppgifter till Redovisning och Beskattningen, så hinner jag bara göra 4 verifikat och sen blire nå fel så att jag inte kan fortsätta. Här försöker jag vara duktig och göra läxan, i tid för en gångs skull, och vad händer?! Joo, det gå inte. Jag tror det är ett tecken från gud. Jag är dömd till att förevigt vara den där som aldrig lämnar in något i tid, och som prioriterar att sova istället för att plugga. Tack gud, jag har fått allt som jag drömt om!

Men naee... ÅH!

och jaa, min bakdel kommer värka nå så jävulskt imorrn känner jag. Det är inte lätt att vara elit på bugg

Tack gode gud att du är här

Kategori: Allmänt

Ja, nu vare helg igen. UUNDERBART!
Veckorna går bara fortare och fortare. Det är också UUNDERBART!
Idag gick faktiskt fortare än vad jag trodde. Nk, äh fuck it, sen redovisning och beskattning. Tomten har nog fått för sig att jag raggar på honom. Idag sa jag att han var "underbar!". Vi får väl se hur det blir mellan oss. Håll tummarna.

Stora ica har tagit tillbaka mig med öppna armar. Efter att ha blivit förvisad till lill-ica hela hösten, så får jag äntligen komma upp och höja min status! Imorgon är det bakning som gäller. Jag ska lägga laxeringsmedel i bullarna, strö broskbitar över vetelängderna, och mjölet i i de grekiska bröden ska jag byta ut mot mjäll från kunderna.
Jag ska göra come back med dunder och brak, var så säkra!

En annan sak är att jag fortfarande inte fattar. Äre bra, eller äre dåligt? äääh, skitsamma. Jag är glad ändå :)

MOT ICA!

p.s Bellan, jag saknar din stjärt. Jag hoppas du dumpar mesen och drar ut på egna äventyr!

MARIA DIN SVIKARE!!!

Kategori: Allmänt

Jag är besviken på dig maria. Här sitter jag bredvid dig med min underbara kropp och dubbelhaka, och ändå så väljer du att läsa fjollträskarens blogg! Jag vet inte vars jag ska sno mig längre. Huvva.. den är så rosa och fjantig. Jag trodde mer om dig. Jag hade uppfattningen om att du var mer nitar och läder än.. blommor och fläder!
FY fasen.

KÖöör

Kategori: Allmänt

Jag tar mig själv i kragen. Det kan bli bra det häääär, men jag vet inte. Kanoners hur som, i hope.
Neeee... nu ska jag sova så jag tar mig upp innan gryningen imorrn.
Huvvaliiigen.

"eeeh... do you have facebook? eh. "

Bra du.

Kategori: Allmänt

Can you tell me that I'm wrong? Don't keep your broken heart too long, deep inside you're growing strong.  Look beyond your life today, can you see yourself this way?

näääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.........
Men så underbart. Kör påå. Jag bry mig int. 



yeah baby

Kategori: Allmänt

Ja sarah, det står vrålåk!

Nu är jag i malå. Ja, jag körde 9 mil hit för att få köra skoter. Det var värt det säger jag bara! Fast.. det som jag inte tänkte på var att alla pengar gick till att betala bensinen hit, så det gick dåligt att tanka skotern utan pengar. Men en sväng hann jag iaf innan den dog. Life's a bitch.
Sitter här i min ensamhet och luktar skoter. Jag önskar att det fanns en parfym som luktade så! Då skulle jag lätt köpa den. Fast det kanske är billigare att hänga upp kläderna barkom ski-doon och bara bränna? Så gjorde jag och johanna i högstadiet. Vi var coolast, och inom en vecka hade vår status höjts, både på skolan och på lunarstorm.se.
Det var goda tider det...


ta mig tillbaka till sommaren

sitt still..

Kategori: Allmänt

Jag tror himlen faller ner snart. Hur många dagar har det vräkt ner från skyn nu egentligen? Fast man ska väl int klaga.. Men det skull ju va kul att få kunna va inne i en hel kvart utan att behöva gå ut och skotta igen.

öööh, jag vet int vad jag ska skriva. Vår hemtelefon är borta, 10685 finns inte längre. Det är skönt. Fast jag kommer sakna den.. not.

Nä, nu ska jag städa biln.

 


Jag känner mig för övrigt helt nollställd. Har ingen aning längre, och.. äh.


gaah.

Kategori: Allmänt



Jaha, här stiger man upp i ottan och för att hinna köra skoter, åsså äre kallt ute. Men tapper som jag är gav jag mig ut ändå. En halv meter snö på lederna, snö från skyn och en ensam skoteråkare ute, jag.
Skicklig som jag är så förfrös jag högersidan av näsan och en del av min bulliga kind. Tror det är lugnt ändå.

Nu ska jag och ante till gargnäs snart. Ska tjuv ta mammas bil, för jag tror inte min håller. Hon har liks ingen användning av den nu när hon har flytt från landet.

Nu äre som det är.





hjåå..

Kategori: Allmänt

Grattis till mig. Man kan säga att jag är "för-förlovad", vet inte om det ordet finns ens, men så äre.
Jag fick en ring ikväll, och den har nu funnit sin plats på mitt ringfinger på vänsterhanden. Min blivande maka gav den till mig. Feta diamanten och allt, men sen avslöjade hon att hon hade hittat den. "WOW", tänkte jag. Hon har säkert varit nere i samma grotta som Aladdin och hämtat den där nere. MEN ICKET! Att offra livet för att att visa sin kärlek för mig stod tydligen inte med på kartan. Hon hade hittat den på ica.
Men den var fint inslaget iallafall. Det är ju hur som helst tanken som räknas. Så om mindre än 20 år ingår jag i äktenskap. Jag funderar på om jag ska börja räkna ner redan nu. Kanske kan vi ta det redan om 10 år? Skulle vara lika bra.

Jag har varit i Adak ikväll hos stortoket Johanna, jonko, stormamma. Kärt barn har många namn. Jag gillar henne.
Sen the big ragg in Norsjö, sveriges mest meningslösa håla. Där hade vi breställ i alla korsningar med en 4hjulsdriven bil. Bellan styrde, agnes drog kryckan. Vilket team säger jag bara.

Nu ska jag lyssna på kent, ta ett raklad och skära mig en ostbit.
fan

.

Maria, du låter som en smuft men jag gillar dig ändå.
Fast bara som kompis, så få inte för dig något!

"....och slippa jobba på ica resten av ditt liv".

Kategori: Allmänt

Va fan äre för fel på ica?! Det är bra lön, och man får äta godis. (fast egentligen får man inte det.. men jag gör det ändå!)
Åååh, ICA FTW! Fu all..

please don't take him just because you can.

Nu är det inte länge kvar tills jag får fara hem och bara vara för mig själv med min hund och skotern. Jag orkar inte vara här lägre. Orkar inte med...

Jag har varit ren i 12 timmar, sen hände något och nu ligger jag på minus igen! Det är underbart.

ps, bobby lever om. Han visslar. Det är en bra egenskap, för det är ju inte helt lätt det där med att vissla, MEN det ska bort i helgen. Han ska vara tyst, det blir bäst så. Jag också för den delen. Förstår man inte bättre så äre lika bra att det bryts.

Skitsamma om ingen fatta.

Ragge, kom och ta mig!

Kategori: Allmänt

Johanna är inte frisk. Det går då fan int att lämna hon ensam med en bil, en bh och ett läppglans.
På antennen hade hon knutit fast tuttekassen, och kladdat på rutan. Hon är som hon vart.



Hade riktigt skoj igår. Tro ja skull dö innan jag komme hem. Kallt kallt kallt.
Nä, nu ska ja återvända till lycksele och städa.

Hälsa mormor du!