blondinbellastalmittnamn

22

Kategori:

Hej, jag är nu 22 år gammal och det känns precis som vanligt. Fast idag hade jag ont i ryggen och hörde sämre än vanligt.
Men det spelar ingen roll för vi far till Amsterdam imorgon!
WOHOOO
 
Hejdå, nu måste jag packa
 

Ledig!

Kategori:

Hej, eftersom jag är helt ledig en helg av tre så försöker jag utnyttja varje ledig minut fullt ut. Steg upp 9 och slog på tvn för att sedan sätta igång datorn 13.00. Men seriöst, jag orkar inte göra något och att solen skiner och har sig där ute skiter jag fullständigt i! Så här äre, om jag ska ta steget ut genom dörren så borde jag duscha eftersom det är något som jag inte gjort sedan i onsdags. Och när man ha duscha så äre ju bara blött och jävligt överallt. Jag ser ut som ett grillat kontakuttag i ansiktet och måste använda upp allt smink, för vad? Gå en sväng på samhället och sedan konstatera att det inte var så häftigt att gå samma väg som jag går dagligen.
Nä, jag hare bättre här inne.
 
Men räds inte folk, jag ska duscha, på nån timma.. typ.
Kanske.
 
Hej.

4 okt

Kategori:

Hej världen! Egentligen borde jag ligga i sängen och sova just nu, men jag har inte hunnit dit eftersom jag skulle se samma avsnitt av mitt favortiprogram för 75e gången. Jao.

Idag har jag jobbat. Provade att stycka grisar igår och idag.
 
Det var roligt. Idag höll jag på att sticka mig i magen med kniven två gånger, men jag nöjde mig med ett stick i fingret. Imorgon ska jag jobba, på lördag och söndag också, men det gör inget för snart har jag ledig helgen igen. Skönt.
 
Förra helgen var jag helt ledig och det var underbart. For till mamma i lse och var där hela helgen. Gick på marknaden och tittade på folk. For till maria på förfest, tror inte jag skämde ut mig mer än vanligt. Klippte tånaglarna i fyllan så i veckan har allt som heter skor gjor ont. Men jag tycker ändå att jag var skötsam i lördags. När jag vaknade i söndags hade jag lyckats hålla reda på alla saker. Väskan, börsen, körkortet, telefonen, dosan, skorna, ja till och med förköpet. Hur jag tog mig in i lördags är ännu oklart.. Men ibland ska man ju ha flyt, vilket det tydligen gjorde den kvällen. Värre vare dagen efter då jag fick punktering när jag skulle hem. Tur jag hade ett enormt reservdäck i ruffen.
 
Bellan fyller 22 idag. Grattis!