blondinbellastalmittnamn

Jag är rädd!

Kategori: Allmänt

Lse idag,
lse ikväll.
Jag ska köra bil,
flera mil..

Nä jag vill dricka ikväll också,
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

Torsdag

Kategori: Allmänt


 

Det går upp och ner just nu.

Ikväll har jag tränat,
sen åt jag typ för en hel vecka.


Do it. push

Kategori: Allmänt

I want to break free!

Jobbade tre timmar idag, och imorrn blire lite också. Skönt? JÄ!
Blä, jag har inte gjort något ikväll. Kom hem efter 6 och var så förbannat hungrig. Mamma tyckte att jag borde skämmas eftersom jag hade tryckt i mig massa plättar innan jag for på ica. Och seda blir hon förvånad när jag tar en macka efter att ha ätit ett ägg till middag!
Vars är världen påväg liksom?!

Precis som igår

Kategori: Allmänt

Gaah... Aaah. Jag blir så störd. Kollade flyg till Kos i 4 veckor utan boende och det skulle gå på 17500 sek. Det är mer än vad jag har. Hittade några billigare, men nu velar jag så jävulskt mycket.
3 eller 4? 4 eller 3?
Blää... Gör detta åt mig någon.

Hoppas att mitt efterlängtade SIM-kort kommer imorgon. Har vare utan telefon sedan i fredags, men det känns ganska skönt faktiskt. Men det är mindre kul när jag får höra att KALASET snor mina tider på ica! Två ord: madda fakka.

Höhö. Om nu ingen vet så råkade jag slavra bort min börs i Lule i söndags då jag skulle hem. Hur detta gick till är som taget ur en svenssonfilm, och är egentligen helt oviktigt. Hur som helst så hamnade den på Konsum, och eftersom jag tydligen inte finns på hitta.se eller eniro så hade konsumfolket svårt att få tag i mig. Men i min börs hade jag en lapp som jag fått av en kär vän, en vän som jag håller av mycket. På lappen stod den något i den här stilen:
Jag är sässy (jag är sexig)
Call me / johanna 070-.....

Så dom ringde till sässy-johanna och frågade om hon kände mig, och sedan fick madde fara och hämta min börs.
Slutet gott, allting gott.

Fååån

Kategori: Allmänt

Jag är sämst just nu.

Aja, det var iaf skoj i lule! Skönt att komma bort från skog och mark ett tag. Jobbigt bara att ta mig hem eftersom jag klantade mig. Jag satte rekord i klantighet, klån.. Men det löste sig ju ganska bra, blev bara lite fattigare.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har vare trött hela dagen och bara gått omkring hemma. Imorgon har jag tänkt göra samma sak, det är lika bra att få in lite rutin.

Nä nu vare inge mer,
tack för mig,

(här hade jag tänkt ha en bild från i helgen men jag kom på att jag hade kameran i bilen hela helgen, så det blev ingen. Känner mig mindre smart just nu.)

Luleå

Kategori: Allmänt

brassade hit igår. Ställ i kurvan vid adakliden, mindre kul. Jag såg döden i vitögat. Sen så dog min telefon någonstans efter tattarvägen. Enligt Nokia Slide bla bla så finns det ingen teckning i den här stora staden. Aja, tur att ingen ring åt mig. YEAH,
Nu ska jag äta tutti f, och sen ska vi börja.

Adios amigos

Ett litet ljus

Kategori: Allmänt

ska jobba imorgon!

När jag gick och la mig igår så hade jag planerat hela den här dagen. Jag ställde klockan på 8.30 och skulle stiga upp vid 9. Men något gick fel för jag vaknade 11.32! Det känns inte okej, inte braa...
Har varit ute och gått idag så nu har jag skavsår. När jag blir rik så ska jag fixa nya fötter, mina är helt värdelösa. Dessutom har jag långa tår.

När jag kom hem så städade jag, såg lite skidor och köpte ägg.
Gjorde omelett.
Mjaauuuu va gott det var.

"Ej" används bara av 92or

Kategori: Allmänt

Okej, jag är kanske en tigerkaka, kolabullen försvann när jag duschade imorse. 

Åt lunch idag, två gånger. En gång hemma och den andra på skolan! Kändes lite konstigt att vara tillbaka, och jag kan erkänna att jag har saknat skolan och människorna, men inte nu längre. Efter att ha sett alla små barn som går där nu, sitter vid dom bänkarna sp3 ägde, hänger vid mitt skåp, så tror jag att jag klarar mig. Jag kan titta på min grannar istället, dom är mer i min ålder. 

Efter att ha hängt klart på skolan så for jag ner till maria på sporthuset och kollade så att hon skötte sig. Det gjorde hon. Sen svängde jag in till lindmarks andra hem en snabbis innan jag styrde hemåt, men han hade hunnit sluta så jag fick fara hem.. besviken. 

Nu gör jag inget, som vanligt!! he he hee.. 
Måste överlägga och lägga på ett kol. Klååååån. 


 

kola vs. choklad

Kategori: Allmänt

Som ni kanske förstått så var det inte jag som skrev det förra inlägget. Jag saknar fantasi och tålamod att skriva så långt, men inte Johanna. Hon skrev och skrev.. Lite delaktig var jag faktiskt när jag satt bredvid och spelade golf på min telefon. Ibland behöver man inte göra mycket för att bli känd.

Idag var jag hos frissan och tog bort det mörka. Det känns skönt. Trodde jag skulle bli en tigerkaka, men som tur var så blev det mer som en sockerkaka, eller en kolabulle med pärlsocker på. 

Sitter och ser p3 Guld. Det är segt, men jag gillar lasse. Har lite svårt för Timo. 
NEJ NEJ NEJ NEJ NEEEEEEEEEEEEEEJ?!!!??!?! VEM FAAAAN ÄR STOR?! Jag har aldrig hört talas om honom.. Klåååån, Lorentz och m.sakarias skulle ju vinna, jag höll ju tummarna. 
Suck!!!

Det har inte hänt så mycket i mitt liv som är värt att berätta om. Eller jo, för fan! Jag drog med mig sarah upp till tärna i fredags. Vi hade tänkt äga backen i hemavan, men -20 kändes lite för kallt för oss, så vi drog raggen där istället. 
När vi kom hem på lördagen så hade johanna fixat tunna och bastu på hotelle så då vare ju bara att pallra sig dit och bada skiten ur alla andra. Efter det blev det singstar, där dominerade jag som vanligt.

Nä nu fick jag kramp i fingrarna,

 

Min älskade Johanna!

Kategori: Allmänt

Vi hade det mysigt när vi satt och kela, men plötsligt förstörde jag det hela. Du reste dig upp och försvann på en
sekund, bara för att jag åt upp din hund. Snälla Johanna, kom tillbaka till mig, snälla Johanna jag älskar ju dig. Snälla Johanna jag ber om förlåt, förlåt mig för hunden jag åt. Jag menade inget illa, jag var bara hungrig och sugen på en prilla.

Jag vet att jag var en fis, men jag hoppas att du ska älska mig igen om jag friar på detta vis.
Johanna är den bästa som finns. Hon är stor, stark, snygg och välrustad.
Jag skulle aldrig kunna leva utan henne, hon har allt, allt som är ballt. 
Visst hon är inte mamma scan, men hon luktar gott som fan! Det spelar ingen roll hur gammal hon är,
om hon jobbar i gruvan eller i min affär. Alla måste få veta för hon är så unik. Hennes mamma är vacker och 
pappan är rik. Jag skulle flytta till Adak och köpa ett hus. Jag vill dela pyjamas och bjuda på en snus. 
Även om hon inte tål nötter så vill jag äta hennes delikata fötter.

Här kommer en liten vers jag skrivit om denna underbara varelse
:
Hon har en doft, hon har en bil och den är fin.
Hon kan halsa både öl och sprit och vin.
Hon är barren i en tall, när det är varmt så är hon kall.
Hon har en bh som är blå, hon får min växelspak att stå.
Hon kan prata väldigt brett, hennes långfinger är snett.
Hon är en fet fantastisk sak, med en ovanligt platt bak.
Hennes kropp är som en skruv, jag vill ta dig på min huv.
Johanna jag tror vi två passar bra ihop, jag kan vara din P diddy om du vill va min Snoop.
Du får låna mina munspel, ta dom om du vill. Du äter inte fisk och jag är inget fan av sill.
Du är som mjölk, som en kanin samt kött av nöt- Ja Johanna du är kanelen på min gröt!

Johanna vill du bli min korv tjej, min mamma har till och med accepterat dig!?



Big daddy fish love to the shita, I am Pongo and you are Perdita! <3


Let go

Kategori: Allmänt

Helgen var braa! I fredags levde jag rövare hos Johanna. Anna var med på ett hörn också. Lördag: for till lse mittadan. Var med madde och linus och spelade wii. Jäkligt kul men det känns att jag inte har rört mig på mer än en månad nu, för jag tror inte att man ska bli svettig av att spela tvspel? ELLER?!
Aja, jag for hem till my crib för att invänta kvällen och på att allt folk skulle äta klart. Själv åt jag bullens med tunnbröd och ketchup. Mmmums.

Efter det så väntade jag, och väntade och väntade och vääääntade. Sen väntade jag lite till på att hämta alla. Men tillslut var allt körda och jag fick sätta mig ner och bara chilla.
Efter allt sånt for vi på hotellet, träffade maria och broberg:) På hotellet kände jag mig gammal och grå. Men det stoppade inte madde, linus och mitt stadiga jag från att dansa dubbelbugg på det stora dansgolvet. Aldrig förr har någon skådat en sådan felfri dubbelbugg.

Morsan komme på söndagen och vi sovd över tills dagen efter, för hon skull ju hinna gå på alla affärer som finns i hela lse. Möbelaffärer+mamma=låååååååååååååååååååååång tid.
For till Maria på kvällen. Vi prata, åt och fikade. Om ni känner er på ett sånt humör att ni vill prova något nytt så kan jag tipsa er om att blanda mormor-saft, ägg och kalles randiga. mums.

När vi igår skulle hem och började fara hem till skog och mark så höll jag på att somna vid ratten. I kriberg var vi nära på att krocka för jag nickade till. En povernap hade inte suttit fel. Och om du nu tänker att jag borde ha låtit min mamma köra istället för mig så säger jag såhär: 
Hur lätt tror du att det är att köra bil när man är 153 cm lång, blont hår och en gipsad högerarm? 

Men vi tog oss hem iaf. Idag har jag städat min garderob. Hade tänkt göra dagens goda gärning genom att skicka iväg massa kläder till barnen i afrika eller nåt. Men jag har inte hunnit städa klart, så det får bli imorgon. 

Äh, nu vare slut. 

Idag har jag varit arbetslös i en vecka. Jag går under snart. 

Yo.

Friday

Kategori: Allmänt

Jaha nu vare nästan blia idag. -12 idag och fint väder. Hade tänkt fara ut med skotern men jag.. ja jag vet egentligen inte vad som hände. Jag hamnade typ på soffan istället. Är så jävla göralös. Jag skulle kunna städa huset, bilen, mitt rum osv, men jag vill inte. Jag vill göra nå kul. Och det som jag vill göra tar emot att göra. Jag behöver någon som gör det åt mig, typ som sätter fart på mig. Den personen skulle kunna stavas; m a m m a, men hon har gips, såå det funkar inte.

Trodde att jag skulle få jobba idag, men nej.. Jag drömde till och med om ica inatt. Mats ringde och sa: "Susanne, vår bästa medarbetare på ica, du behövs, vill du jobba?"

NÄäääää, klåån va tråkigt jag har. Vad ska vi hitta på?

-29,3

Kategori: Allmänt

Jag har varit arbetslös i två dagar och jag är så rastlös att jag funderar på att börja väva mattor. Jag har så tråkigt, varför äre så här? Och det verkar som att det inte blir bättre. Kollade runt och nu är datumet helt åt helvete. För sent och på fel stället, ingen sol.

Jag har inte duschat sen i tisdags, och har varit utan snus i 19 timmar, behöv jag säga nå mer?

random

Kategori: Allmänt

Ååh vad jag är trött, less och... mätt. Ikväll ska jag inte göra ett skit, och inte imorgon heller tror jag. Jag känner bara för att äta och dricka hemma.

Jag ska se harry potter nu bara för att jag vill, och sen ska jag köpa godis, bara för att jag vill. Vill man så kan man allt,
jag mår inge bra.
Hoppas jag får magsjuka.
Fan vad jag är cp nu, jag måste gå från datorn..

PS, jag är kär i Alexander Rybak. Han är fin. Och han spelar fiol. Sen så har han en medalj, den är säkert fin.

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP!

3 jan

Kategori: Allmänt

Vaknade halv 11 idag och såg att solen sken, allt blev så mycket bättre då. -7 ute och jag kände att livet kan inte bli bättre än så här. Åt lite frukost och sen drog jag på mig skoterkläderna. Med muskelstyrka, teknik och ett jävlaranamma så fick jag igång skotern. Skulle köra runt huset, eftersom det var is under så att jag inte kunde backa, och när jag kom runt knuten mot vägen så bara dök skotern och där satt jag, ensam och övergiven. Men det var fort fixat, jag ställde bara mig längst bak på skotern och med hjälp av min enorma vikt så reste den sig.
Wohoo..

Körde runt malå och mötte upp med anna senare. Vi for till ljustjärn och tänkte köra runt så att man kom fram vid backen, men det är inga leder än. (?!) wft liksom... Blev istället så att vi snurra i skogen, körde på lite stenar och stubbar innan vi tackade och for hem. 

Nu gör jag inget, trodde det skulle hända något ikväll men det verkar dött. Jag taggar tisdag istället då jag ska öppna min skumpa. 

Nä nu ska jag duscha. Har hört att man måste göra det med jämna mellanrum.  

ups and downs

Kategori: Allmänt

fy fan för att må så här.

2010

Kategori: Allmänt

Jävlar så fort tiden går nu.
Aja, nyår i Arvidsjaur med människor jag gillar. Vi kom dit vid halv 7 och mötte upp gabban i stugan. Skull tvärduscha bort bull-oset från kroppen och vad händer? jo, det är banne mig bara kallvatten, men det var bara att bita ihop (men det pallade jag inte) så jag duschade bara lite halvhjärtat, vilket gick bra ändå.
Dricka, cpleken, SVERRE, taxi på hotelle till 12-slaget. Var så sur för att jag glömt min svindyra champagne i kylskåpet i stugan, så det fick bli gul snö på 12-slaget, men det gick bra (trodde jag). Nu så här två dagar senare inser jag att det var den gula snön som rubbade mitt balanssinne och gjorde så att ja glömde bort hur man cyklar. Ät inte gul snö barn.

Nyåre var bra, nu äre trettondagen kvar.