blondinbellastalmittnamn

Hela veckan

Kategori: Allmänt

hejsan. Idag for jag till skellet och skulle stressköpa byxor (eftersom alla mina byxor har spruckit i grenen, yo). Vet inte varför, men all träning som jag har slösat tid på lägger jag nu ner. Det är tydligen överskattat.
Fick med mig till tove. Hittade en ring som jag visade henne. Hon sa att det såg ut som spya och inälvor. Jag köpte den inte.

Turkhunn ska klippa sig på onsdag. äntligen. Jag behöver inte klippa mig för jag har pojkhår.

Imorgon ska jag jobba. På onsdag ska jag jobba. På torsdag ska jag vara ledig. Fredag ska jag jobba och gå på bolaget. På lördag ska jag jobba, och sen dricka det jag köpte. På söndag ska jag jobba och sen dö i min säng.

26

Kategori: Allmänt

Jag gjorde tårtor mellan 10-19 idag. Är jag kung på det? nä, det tog så jävla lång tid och jag kommer spy av grädde i framtiden. 

Mamma och hennes gubbe är här. Jag visade milou vars hon skulle kissa och bajsa (alltså ute) i en vecka framöver, och nu provar mamma hela min garderob, som inte är så stor. .. "är jag fin i den här? Men har du någonsin haft den? Rolf, vad tycker du?".
Jaja, skönt att dom far imorgon så att jag kan  börja tukta hundens korvighet. Och hennes päls. Ska försöka ta mig igenom hennes tovor utan att jag blir biten och får galnahundsjukan, eller skabb som isabelle fick när hon var liten. Heeh.

Nu ska jag bajsa, och sen sova. Imorgon ska jag DUSCHA! WOOOOOOOOWO!
peace owt

hejsan

Kategori: Allmänt

hej jag är en tjej på 20 år. jag gillar att äta, men inte att laga mat. Ha rena kläder, men inte att tvätta. Låter jag som en intressant person? Skicka ett mail.

Putsade 40 000 fläskfiléer idag och sen gjorde jag smörgåstårtor. Slutade halv 6 och då for jag och tvättade. Planen var att jag skulle fara och träna, men jag orkade inte. Det var svart där uppe så då ville jag inte kuta i regn och motvind. 

Annars? jao, det rullar. Jag rullar. Mamma gubben och hunn kom hit imorgon. Alla vi 4 ska sova här. Jag skulle få sova på soffan. Tack. Måste hinna städa imorgon innan jag börjar, annars gör mamma det och då får jag skäll när jag kommer hem. Inte lätt att vara lilla jag. 

Just nu lever jag på att få fara ut nästa helg. Talludden. Jaa okej, man kan fara på häftigare saker i sitt liv, men det ska bli kul. Det var längesen jag var ute. Typ, första maj? men då var jag nykter så det räknas inte. Piss att jag ska jobba hela söndagen bara, men jag får ta mig själv i kragen och dö när ica stänger. Härda ut liksom... 
Sen så äre inte så mycket jag ser fram emot egentligen, peace and love typ. Och såklart alla under bara dagar på ica i sommar!

kväll

Kategori: Allmänt

Ddddddkkkkklllllaaassssppöaaööaeefldfal

Kategori: Allmänt



Det enda ljus jag får är från kassaskärmen på ica.

23

Kategori: Allmänt

Mamma ringde och sa att det var punka på traktorn, ooops. Tur det vart nu och inte på tisdag då ante ska låna bilen och köra långt. Tydligen vare nån vass kant någerst som hade haft sönder däcket. Bla bla bla, lalalala, jajaj!
Försovde mig imorse. Vaknade 07.40 (skulle börja 7) och tänkte "vafan gör jag hemma fortfarande?!". Snabb som vinden for jag på ica, jag och mitt stripiga hår. Awesome. Slutade 12, for hem och sov en timma och sen på gym.

Ikväll har vi vare långt bort och kollat in en fors. Det var kul.

Jag måste tvätta, har inte gjort det sen påsk. Har tid på onsdag men tydligen så gåre inte för jag ska jobba hela förbannade jävla helvetesdagen.

Jag finns fortfarande

Kategori: Allmänt

Det hände inget igår, inget alls. Kanske felräknat på nån dag.

Lugnt igår ändå. Var så jävla less innan kvällen var slut på alla fulla människor. For förbi madde på morgonen innan jag for hem till mammas lägenhet för att sova. Somnade halv 8. hejvaken24timmar. Sov till 3, då ringde mamma och sa att dom var på g. Vi bytte bil, mamma är inte helt nöjd med att byta till sig en traktor, men jag är glad att jag slipper epaljudet.

Ska jobba en stund imorgon och sen ska jag dricka 7 öl, ksisa på mig och spy i en buske.

Slutet

Kategori: Allmänt

åt en liter rödvinsås och hoppades på en redig fylla. Somnade och vaknade nykter. Ska duscha och sen iväg på jobb nr 2.

Idag ska jorden gå under, förstöras och dö. Skönt, då får jag vila. Hoppas det händer innan 21.



same time

Kategori: Allmänt

var tvungen att slå igång internet och googla på Robin Hood BBC.

Ska upp 7 och jobba.
Sen lse.
Jobba.
Däcka.
dö.
äta.
jobba.
äta godis på lagret.
fast det går inte nu när vi har kameror.
får gå in i mjölkkylen istället.

allt löser sig.

aaa

Kategori: Allmänt


??????

Kategori: Allmänt

Känns som att jag jobbar och sover bort livet. När jag sa det till mamma så sa hon bara att jag ska börja studera, men nää det vill jag inte! Vette fan vad jag vill egentligen. Avundas de människor som har kommit på vad de vill bli eller vad det vill göra med livet. Det har inte jag. Jag vet inte ett skit. Jag fyller 21 och har inte kommit på något. Jag är som ett stort barn, ena dagen vill jag bli polis och nästa dag gräsklippare. 
När får jag min aha-upplevelse och kommer på vad min mening med livet är? 
Just nu vill jag vara full, resten av livet är som sagt oplanerat.


Det gör lite ont.

fred ut.

I'm fucked but I ain’t giving up

Kategori: Allmänt

Not into drugs, I'm no boozer but I guess still I'm a loser. I'm fucked, yeah, I really am fucked.

For the first time

Kategori: Allmänt

Det där med att bli rik kunde ha gått i lås. Hade tippat 3-1 till Finland. När det var 9 minuter kvar vare 3-1 till dom vit-blåa. Ringde till sarah och var övelycklig över den enorma vinsten vi skulle göra! Hade inte kollat oddset men det skulle nog ha gett mycket pengar. En vecka i ett varmare land hade det nog räckt till iaf. Hur som, sen går finnjävlarna och gör 3 mål till!!! FAN TA ER, nu måste jag börja 7.00 på morgonen och slita hela dagen för att överleva. Bitter.
Och idag vare inte bra, var så sjuuuuukt less. Less på allt. Bara less. Var på lillica i 3 timmar innan lunch. Jävluskt lite kunder, så vad gör man när man har lite att göra? Sopade golvet, sen hittade jag plastbollskartongen och bollade med mig själv. När jag kunde kicka 22 gånger gav jag upp, lika bra att sluta när man är som bäst. Körde bredsidor med en studsmattekartong en stund och konstaterade att om det blir någon fotbollskarriär i sommar så får jag träna vänstern. Högern är inte med. Efter det kom hela norge in och som tur var fick jag gå på lunch. 

Hyrde baksmällan, ja jag hyrde ärligt.

Hoppas på bättre väder imorgon, slutar tidigt så då hade jag tänkt göra ingenting i fint väder.

icadag

Kategori: Allmänt

Skönt att helgen är över. Redigt less på att hänga med kunder.

Ska bli rik ikväll eftersom jag och sarah satsade pengar på matchen. Vad det än blir så kommer vi få miljoner och då flyttar jag till ett varmt land. typ norsjö.

Såg melodifestivalen igår. Jag hatar allt jävla kärlekshelvet. Gör en sång om död istället.

Fick igång brandvarnaren två gånger ikväll när jag gjorde mat. Det är allt jag får.

For ut och sprang igår då jag hade slutat. skönt, hoppades att jag skulle få träffa en björn efter vägen, men fick nörja mig med en hare som jag höll att springa på. dumma djur...

NU fåre bli sommar så att jag få va ledig nån lördag.

Härliga fredag

Kategori: Allmänt

Sedan i tisdags har jag haft så satans mycket träningsvärk. Helt sjukt. Har gått som om jag haft besök i röven. Min plan för dagen var att stiga upp vid 9, fara och springa, hem duscha äta och sen på ica. Men när jag vaknade 10 så sket det sig. Kanske lilka bra för det är mulet och blåsigt idag. Lika bra det också då jag ska jobba hela helgen. Okej, andra gången jag skriver det, men men, whatewwwwwwaaaaaaaaaaahaahahaha

Drömde om eric saade i natt. Han snodde min öl.

Underbara värld

Kategori: Allmänt

Hela världen är så underbar.
7-13 idag. Jag hare ganska bra. Har hela långa helgen på ica så jag mår bra av att sluta tidigt nån dag. Lönen kommer väl inte bli fetare av att sluta tidigt, men jag har accepterat att jag kommer vara fast med min traktor till bil. Han funkar bra, bortsett från det konstiga epa-ljudet... Är så förbannad att jag inte har råd med en ny-fräsig-cool-våldsänkt-bil som alla andra.

For hem, körde slut på mina armar. Mitt mål är att bli biff och få hunk-armar till sommaren. YEAH! Sen for jag och sprang. Ville egentligen inte bara för att jag är lite rädd för att paja foten, igen. Men den höll och är fortfarande hel. Score.

Mamma kom hit igår. Fick ett bord och två stolar. Sen satte vi upp mina nyinköpta gardiner från dollarstore. Oh yeah.

Jamen hejdå. nu ska jag laga mat med mig själv.
 

Majaj

Kategori: Allmänt

Jobbade 7-12 idag. Skönt. For hem och sov till 2, och sen for jag och elin ut och gick i det fina vädret. skönt med fint väder, bara jobbigt att jag dör av svett på ica, och nej det är inte min arbetstakt som höjer min kroppstemp. Är nog i övergångsåldern.

Jobbade i lördags. 23 års gräns. Skönt att slippa alla dräggiga 18 åringar. Ja, dom är dräggiga. Ser alltid ut som fan överallt. Förmodligen så har jag varit (och kanske fortfarande är) minst lika dräggig som alla som jag dissar, yo, men men, tur att allt jobb håller mig borta från förtäring av alkohol.
Jag brukar inte vara den som drar in mycket dricks. När alla andra får in 200-300 sek så får jag in 20 spänn i mynt. Men sweet lord hallelujah, i lördags så drog jag itne typ 500-600 sek! Jag dog. Tyvärr så delade vi allt på 7 st så vi fick inte så mycket var, men det var viktigt. 

Kom hem just innan 6 på söndagsmorgonen. Parkar bilen och ska gå in i trappuppgången, då hör jag hur någon ropar: "hallåååå, tjejen??"
Vänder mig om jag går mot de två medelåldersmännen som går emot mig. Dom hade vare på efterfest, den ena blödde efter en våldsam fight med en tvåbarnsmamma. hursom, dom tiggde skjuts hem och som den vänliga själv som jag är så skjutsade jag hem dom. Tycker att jag plockade lite vuxenpoäng då det var jag som skjutade och inte blev skjutsad. 

Ey yo, nu ska jag hänga med min vän tvn. 


 

7

Kategori: Allmänt

Har allmänt lite dålig statistik. Måste väl skriva nå vettigt..
vem fan försöker jag lura, jag är inte en vettig människa så det är ingen idé att försöka få fram något nobelprisvinnandekoncept. Eller nåt.

Har komit fram till att man inte borde äta kladdkaka och glass innan man ska gå och lägga sig. Hoppas att jag är snuvig imorgon också så jag slipper ha ångest över att jag inte tränar min massa. Vet inte vad jag ska pyssla med imorgon. Just ja, jag ska jobba 2300 på hotellet. Great. Måste säga att det känns skönt att det inte är så lång tid kvar tills nattklubben stänger. Tror jag. Nu vet jag inte riktigt, men den bruka ju inte vara öppen under sommaren. Hur som, jag måste vara ledig lördagkvällar så att jag orkar jobba alla söndagar på ica i sommar. Känns sådär. Visst jag vill jobba, men ... nä, nu blev det fel, jag vill helst inte jobba. Önskar att jag var ekonomiskt oberoende så att jag kunde ligga på en strand hela livet och dricka rom-cola. minus cola.

Gaaaaaah.

Fick ålderskris.
Nu gick den över.

4/5

Kategori: Allmänt

Snöt ut hjärnan och allt annat ur huvudet imorse. Resten av dagen led jag av ADHD. 
Bra dag.

Måndag

Kategori: Allmänt

Vad hände i lördags? Vad gick fel?
Svar: vi åt för mycket. Jag blev aldrig full, ingen blev full. 5 nykterister for till lse. För nykter för hotellet. För nykter, för lite pengar att bränna i baren.

Aja, life goes on. Mådde iaf inte satan i söndags. For till adak och åt tårta. Sen minns jag inte vad jag gjorde.

Slutade 12 idag. Det stavas skönt. Städade hela lägenheten (mamma kommer hit på söndag).
Och sen är livet över.