blondinbellastalmittnamn

tydligen så är jag last year

Kategori: Allmänt

Men fan ta mig.
Jag glömde betala hyran i tid. Tur hä int sitt fast.

Slatade 1500 idag, det var skönt. Imorgon ska jag ut.

Var inne på bolaget idag och hon bad inte om leg. Jag är besviken. Och igår då.. fan. Jobbade kväll på ica (<3). Satt i kassan och då kom det en kille och ville köpa lotto. Blev knallröd, som vanligt när någon över 13 år kommer in på ica.
-Har du leg? 
- nä,
bla bla bla.
Han var iaf en kontrollant. Dom kollar så att vi tar leg och sånt skit.
Sen kom en till kille in (dom är alltid två) och ville handla öl. Nej, icket, niet, det går inte utan leg om man är kontrollant. Samma kille kommer in 3 minuter senare och vill handla cigg.
- du behöver ju leg för att få köpa cigg också..
- Ja, justja!

Men nu kommer vi till anledningen till att jag sitter här med gråten i halsen och vässade rakblad. På bordet i fikarummet imorse låg det ett papper från kontollnissarna. Ica hade klarat testet, woho!, men beskrivningen om vem som gav ica ett bra rykte löd: "kvinna, 22 år, axellångt hår, blond"
22 ÅR?!
22?
22?!?!?

Vafan?

nu tar jag rakbladen innan dom rostar.
adjö

say what

Kategori: Allmänt

kom på att jag inte har något att skriva.

Jag är inte trött, jag kan inte sova. Vad ska jag göra fredag,lördag och söndag? Och resten av livet?

Inte en rynka i sikte

Kategori: Allmänt

Födelsedagen och allt firande är över. Hade kul och gick upp några kilo, men det vare värt!
Vaknade upp i lördags och duschade (jag sjöng inte för mig själv, det skulle ju vara knäppt) och sen gick jag till ica. Kom ner i fikarummet och fick en väldigt fin sång. Heh. Gick hela morgonen och väntade på att få rast. Skyndade mig iväg över vägen och jag var så jäkla nervös. Kom in genom dörren och såg mig omkring, måste ha sett jäkligt vilsen ut för hon i kassan skrattade lite åt mig. Grabbade tag i en korg (dom har inga kundvagnar på systemet här så en korg fick duga). Sen satte jag igång.
Gick omkring där och bara tänkte "nää, nää, jag ska inte vara här, det här är fel! Jag är ju bara ett barn!"
Men det gick. Tömde kontot och sen gick jag tillbaka till ica. Genom kiosken, med mina kassar.

Jobbade till 1500 och jag trodde aldrig att klockan skulle slå sluttid. Kom hem, duschade, tog första ölen och sen for vi till pontus efter 1800 och började ställa fram maten. Åt, sjöng, drack och hade kul. Sen bar det iväg till lse på hotellet. Susanne 20 år, född naken med ett stort hål i baken, glömde sin börs! MEN HUR JÄVLA SMART FÅR MAN VARA!? Men det var lugnt, behövde inte visa leg, är faktiskt lite biter över att jag inte behövde det, men det var tur för annars hade jag blivit förpassad till bilen.

Kul på hotellet, träffa pinkmark och madde, larvade runt på dansgolvet, träffade mamma och fick sista låten tilldelad till mig! Yeah, metallica.

KUUUUUUUUUNG.

20

Kategori: Allmänt

Minuter kvar

Kategori: Allmänt

av livet. Men jag känner mig lugn, har faktiskt varit helt okej idag. Jag har väl mognat eller nå eftersom jag inte smider planer hur jag ska ta livet av mig nu när min ungdom är slut. Den kommer aldrig tillbaka. Nu blir jag bara äldre, och äldre, och äldre och äldre....och äldre!
Men som sagt, jag är lugn, men för säkerhetsskull så har jag kökskniven bredvid sängen. Om jag nu skulle vakna upp mitt i natten med dödsångest över allt det här så har jag en lösning på problemet.
Fast jag skojar mest, jag längtar lite tills imorgon då jag ska debutera på systemet. Har 13 minuter att spendera på systemet av min rast idag. Resten av tiden (2 min) ska jag ta mig över vägen och tillbaka till ica. Känns som att jag borde klara det.

Åt tårta och smörgåstårta (som btw var good, enligt mig iaf, fick ingen respons av dom andra som åt) ikväll. Sen såg jag idol.

Nu äre slut, imorgon kör vi party
och sen på söndag ska jag ta igen mig efter all tårta.



PUSS

danföredanB

Kategori: Allmänt

Jobb idag. Slutade 6 så jag for hem och skulle göra en smörgåstårta. "Eeeh.." tänker ni kanske. Ja, jag erkänner att jag inte var bäst i klassen då vi hade HK. Gick mest omkring och smakade av allt, tillförde inte något annat än disk, men jag är inte sämst (och inte bäst) eller vafan skriver jag, jag är visst bäst! Jag är kung på att göra smörgåstårta.
ee he hhee..
Det är iaf det som jag pysslat med ikväll. Nu äre klart, och jag vet inte om min mage pallar tårta tre dagar i rad! Den säger redan stopp. Varför fick jag en mes till mage?

äh, fan nu har jag kletat ner tangetbordet med majonäs. Kung, 
jag lägger ner skiten och städar istället

 

onssssdaaag

Kategori: Allmänt

Idag hade jag huvudvärk i 13 timmar. Det måste vara något slags rekord.

Skellhell lördag-söndag dåråå. Hade roligt, faktiskt. Sjukt sugen på att börja simma igen då jag såg att det var någon 90a och en 86a som ställde upp! Får väl se om jag tar mig i kragen och kör något pass någon gång ibland.
Men alla födda 93/94 såg inte mänskliga ut! Seriöst, det var män! Jag blev tokig. Där satt jag, halvfet, svettig, hungrig, gammal och tittade på barn. BARN! Borde skämmas. Var helt säker på att en kille var typ 25 eller nå men nä, han var 93 och superman. 2a bästa tid i sverige i något simsätt. S u c k.
Aja, på kvällen fick jag iaf dränka mina sorger i godis för 40 spänn.

Hehe, såg två killar som gick runt på simtävlingen och höll hand. "TOVE kolla, dom är ihop!" (ja, jag bor i skogen). Sen på söndagen visade det sig att den ena killen inte var en kille, det var en tjej. Då vare inte lika fränt längre.

nä, nu ska jag reta upp mig på alla som är kära.


isabellelärdemighurmanlänkarpåbloggen

Kategori: Allmänt



mogna kvinnor, 19 och 20 år. Sveriges framtid

your time will come

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag varit på after work (hah, det tog 4 gånger innan jag kunde stava det rätt..) med elin. Känner att jag tar ett steg till in i vuxenvärlden. Bleeh, jag vill inte bli stor. Större. Sen så for vi hem till my crib och såg The bounty hunter, den var bra, mestför att han är så jäääla snygg. Men också för att filmen var bra. Heh,
Vi drack vin också, har det någon inverkan?
Aja, whatewwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Imorgon ska jag till skellhell och agera simtränare! Wohooo, känns faktiskt kul! Har sett fram emot alla hunkar jag kommer träffa. Förmodligen kommer det inte finnas någon över 16 där, men man ska se livet från den ljusa sidan. Always look on the bright side of life.

Nä nu ska jag ta en alvedon och gå till kojs,
pussar,
nä jag skojar.
död åt världen

Dagen outfit

Kategori: Allmänt

sidospår

Kategori: Allmänt

Torsdag, 4-8 på ica. Jag dog inte.
Det gjorde jag sen, när jag sprang och jagade en boll i 45 minuter.
Kondis?

Snö, is, slask, ingen vinerjacka, oplogad väg till matsmountain, översnöad bil, ingen motorvärmarkabel, kall lägenhet, mörkt på kvällen, mörker, halkigt på vägen, inga broddar, vinterskor i stugan, återigen ingen plogad väg, funderar på att köpa en trakor, ny bil och en ny mössa. Inga pengar, pank, luspank, lång tid kvar till lön, jul snart, inga pengar till julklappar, hatet mot kalle växer, magen växer under julen, tomten är alltid full, full blir man på juldagen, jobb dagen efter juldagen, inte kul, kommer vara en jobbig dag. Dagar med huvudvärk är jobbiga, speciellt om man har migrän. Migrän blir inte bättre av bilar utan ljuddämpare, vars håller polisen hus? ska jag bli polis, jag vet inte om/när/var/vad jag ska plugga, vill inte bli gammal, gammal blir jag nästa lördag, då är livet över och jag kommer inte bli yngre, gammstint, det vill jag inte bli, jag vill gifta mig rik så att jag slipper jobba, nu kan jag gå till jobbet, det är kallt utan vinterjacka, snö är kul, kyla är kallt, jag vill ha mina shorts på mig, de går inte nu, då blir jag sjuk, och då får jag inga pengar, då kan jag inte köpa mat, utan mat svälter jag och dör, 19 år och död, det vill jag inte, men det känns som att jag dör när jag byter ut 1an mot en 2a, när blir jag rynkig? jag har inte råd med botox, känner ingen som kan göra det gratis heller, gratis är gott, gratis är bra, det är synd att det ska vara så dyrt att leva, hur länge lever man? tänk om jag dör imorgon när jag går till jobbet, överkörd av en epa, en mercedes utan vinterdäck eller dåliga bromsar. Jag hade nog överlevt om inte det varit vinter.

Underbara vinter   

Världens segaste dag!

Kategori: Allmänt

Börjar inlägget med ett gott skratt



Rambofest i fredags. Fettthhhh kul. Skönt att bara vara hemma och inte behöva bry sig om hur håret ligger eller hur mycket sidfläsk det ser ut som att man har. Inte lika kul att vakna upp på lördagen med flaskor, glas och massa säd. Nästa gång blire plastglas, och med nästa gång så menar jag om två veckor då jag fyller 20! Wohooooo.
Nä, de är inge "Wohooooo" här inte, jag har ångest, men det hinner jag skriva om sen.

Back to fre/lör. Rambo alltså, hur ser han egentligen ut? Svårt att veta då ingen sett filmen, men vi körde lite på magkänslan och det funkade ganska bra. Åt mat, drack vin (vin förihelvete, det är inget som jag brukar dricka, men de gick ganska bra. Eller de gick bra. Det var värre på lördagen då jag vaknade upp med världens skallebang!) Sprang till gurre en stund och sen tillbaka till mig.
Den som påstår att man inte blir bakis av vin har helt fel. Fel fel fel. Det blir man.

Dagen var tung, men med grillad skinka i kroppen så körde jag till den stora staden för att jobba. Drog i mig två redbull och sen vare bara att köra. Det var faktiskt den roligaste kvällen som jag har jobbat. Men jag blir så jävla förbannad på en tjej som typ alltid är där och ska försöka "testa mig", se hur mycket jag kan. Åh. Men jag klarar allt.

Sovde bara till 12 i söndags, och sen for jag hem.
Igår bytte jag däck på bilen och sen drog jag och kalaset till lse för att kolla på killkläder. Jupp.
Och idag var jag på ica. Trodde aldrig dagen skulle ta slut. Var trött, seg, låg, hög, snorig, kassa 1, kissnödig, hungrig, städsugen och bara allmänt lat.

Tangentbordet dampar så jag ger upp. 
Farväl 


(alla lyckades fixa rambostilen utom sarah...)

dra en lina

Kategori: Allmänt

UNDERBARA DAG! ops, caps

Kategori: Allmänt

Tack gode gud för att du läser min blogg. Jag blev så lycklig då jag hörde att du hade fixat så att jag "slapp" jobba på lördag. Tack! Jag ska aldrig mer synda, inte ikväll iaf.

Sov bort halv dagen idag, inte okej. Vaknade halv 11 och försökte intala mig själv att klockan inte var mer än halv 9. Slog på tvn men stängde av den lika snabbt. Tog fram dammsugaren (hehe var tvungen att kolla hur dammsugare stavades), och sen så torkade jag golvet i hela lägenheten. Shiet, mamma borde ha sett mig.
När jag var klar med allt plingade det på dörren och in på elektriker. Dom satte fast belysningen och tack vare min otroliga charm och långa ögonfransar så satte dom upp hall-lampan också. Great. Nä om var färdiga så vare bara att ta fram dammsugare igen. Aja, tur det är roligt att städa!! Nooooot.

4-8 på ica. Tiden gick så sakta.

Imorgon blire kalas, och sarah kommer vara ett drägg.

Öö

Kategori: Allmänt

Jag saknar skogen. Där funkade inte internet så bra så jag satt inte så mycket vid datorn, men helvetet... nu sitt jag hela tiden. Det är inte kul. Inte bra, och jag blir bara förbannad, för egentligen så gör jag inget. Är typ inne på spotify och lyssnar på en och samma låt hela tiden.

Jobbade idag, det gick bra. Synd bara att inte snyggnorsken kom in. Kanske lika bra, kände mig inte pigg och fräsch eftersom jag drabbades av migrän klockan 10, och har därmed levt på tabletter hela dagen. Jag tror han kommer in imorgon, jag hoppas. He he he. Eller nä, det gör jag inte. Då blir jag bara röd i ansiktet.

På fredag ska vi vara Rambo, och jag ber dig gud att göra alla barn friska tills dess så att jag slipper jobba halv8-18 på ica och sen 21-5 på hotellet. Måste hinna vara bakom.
 
Amen.


 

nära döden

Kategori: Allmänt

Sitter i min lägenhet, jahapp, så det här är där jag ska äta, duscha, leva och bo et tag framöver nu? Känns faktiskt helt okej, ävern fast jag saknar lugnet i skogen. Måste komma ihåg att vara anständig när jag går ut ur duschen, speciellt då jag inte hade några gardiner.

Lse i lördags och jobbade. Seriöööst, behöver folk verkligen ha öl var 5e minut? Aja, sjukt mycket folk iaf. Jag svettades, dj svettades, alla svettades.
Gick inte så bra, men jag ska ordna upp det på lördag. Då ska jag ta revansch!

Jag och mamma for till skellhell igår och skulle ta igen lite grejer från det vi sålde till auktionsgubben i somras. Sprang på stan en liten stund, åt lunch och middag vid 7 på kvällen. Behöver jag säga att vi inte var dom gladaste i sverige under dagen?
Kom hem vid halv 10, då for jag till Bellan och åt tårta, för det var hennes stora dag igår. Grattis!
Åt tårta, något som jag inte borde gjort. Det var nötter i tårtan och min vänstra överläpp var större än killen som vägde 300 kilo. For på sjukan och fick piller. Var tvungen att stanna kvar där cirkus en halvtimma så att dom skulle våga släppa ut mig igen.
När jag (äntligen) fick fara hem så parkerade jag min kropp på toan och spydde, drack vatten, spydde lite mer. Svällde igen i halsen, spydde lite mer. Bla bla bla. Kände mig som världens mest övergivna människa. Övervägde att åka tillbaka till aktuen och låta dom köra ner ett rör i halsen på mig (eller vad dom nu skulle ha gjort), men jag kunde andas och allt så det kändes inte lönt. Gick istället och la mig och sov hela natten.

Har satt upp gardiner och andra vuxna saker idag.
poäng till mig


  

Grattis mina uunderbara GAMLA flickor, hehe
feels good to be young




 

nothing else i can say

Kategori: Allmänt

Ja då var det fredag igen. Idag hände mycket.
När jag svävade fram genom skogen mot malås stad så koncentrerade jag mig mest på att inte köra av vägen, och på att inte krocka i någon kär orre(?).
När jag kom in i city så noterade jag att det var halkigt, riktigt halt!
Sommardäck+hög fart+liiite sen= ställ i kurvan.

Dagen gick fint, timmarna flög kanske inte fram, men vips så var klockan 15 och jag slutade. Tog min röda bil och körde till mitt nya ställe meeen, något var inte som det borde vara. Jag tittade runt, jo äppelskrutten från förra veckan låg kvar. Två ölburkar i baksätet som det växer något ludet på låg också kvar, plus den oläsliga tidningen låg precis där jag lämnade den (på golvet). Men något var fel, jag kände det ända ut i armbågen.

Stannade vid lägenheten, gick in, kom ut och då såg jag det. Det som bara inte fick hända, det värsta som kan hända en, något som man drömde mardrömmar om. Ja,helt enkelt något som inte ens får tänkas en dag som denna då jag slutar tidigt och inte har tid med tjafs. JAG.HADE.PUNKA!
Jävla bil, jag forstod det. Han har fungerat för bra i sommar. Helt felfritt, kanon, och kanske dragit 1,4 l/mil istället för 1,5 l /mil.

Pungade ut pengar för skiten, och sen väntade jag på att mamma och gubben skulle komma med min nya soffa och andra saker för att fylla ut den enorma lägenheten.

Har flyttat och flyttat ikväll, eller nä vi körde bara ett lass och sen gjorde vi pizza.
Imorgon blire lse, för jobb. Nu känns det som att jag hellre hade stått på "rätt" sida av baren. Men jag kommer över det. Får ta igen det på tisdag då det är fest med stort F!

Maria, lycka till! jag kommer sakna dig som stryk.