blondinbellastalmittnamn

Måndag

Kategori: Allmänt

Tack godejävlagud att helgen är över. Höll på att avlida. Har helg till helgen också, men det ska väl gå bättre eftersom jag slutar tidigare på söndag. Skönt.
Annars hare vare en jävla dag.
Tack för mig.

ännu en hyfsat bra dag!

Kategori: Allmänt

Det är bra idag, jag mår. Städade lägenheten igår (halvhjärtat) och sen såg jag och min kompis sagan om ringen-filmerna. Bra dag, bra kväll.
Idag har det varit riktigt jävla gooooväder. Måste sno en skoter snart. Kanske imorgon, då är jag ledig. Imorgon får det bli!

Lördagkväll

Kategori: Allmänt

Här sitter jag i min ensamhet och väntar på att min vän ska sluta jobba. Är också chaufför/taxi ikväll och det är något som jag inte alltför ofta är. Kul att prova på något nytt.

Hejhej hallååååh!

Kategori: Allmänt

Vet inte vad det är med mig men jag känner mig...glad? Ja, glad. G L A D ! Vet inte varför, men så äre just nu iaf. Jag är glad att jag bor i världens kallaste lägenhet med världens jobbigaste grannar. Glad över at min bil gick igenom besiktningen igår, glad att jag har högtalare som inte funkar som de ska. Jag är glad!
BRA DAG!

Ska försöka ta tag i mitt liv och göra något, har tänkt hela dagen på vad jag skulle kunna göra för något men inte kommit på något. I tisdags när jag var hos tandläkaren så tänkte jag att jag skulle bli en sån som gräver i någons mun, men allt pluggande kändes inte lockande. En annan grej som jag funderat på är plogbilsförare eftersom jag blir så less på att det alltid är oplogat när jag ska någonstans. Ett annat alternativ är att bli Moder Jord/ Fru Väder /Gud, you name it, och bestämma när det ska va snö och inte. Som imorgon, då får det gärna vara snöfritt så att jag kan fortsätta cykla på ica.

Pusshej

w t f ?

Kategori: Allmänt




Har alltid känt på mig att jag skulle bli en covergirl! Hade dock inte satsat mina pengar på att det skulle bli för "45+ Singelträff i Norsjö"...

Detta fält måste fyllas i

Kategori: Allmänt

IDAG ÄR EN UNDERBAR DAG! Anledningen till denna lyckan är någon annans misslycka. Ja, jag vet att jag är en hemsk människa, hade jag själv suttit i skiten och någon hade gottat sig i mitt elände hade jag skrivit hatmail eller liknande (något moget iaf).  Men just nu i denns stund, här i min egen soffa i min egen skit, mår jag så fruktansvärt bra att jag tror jag spricker!  

Nu ska jag gå och kissa! WOOOOOOOOHOOOO

She's a girl.

Kategori: Allmänt

Det har hunnit bli andra månaden på detta år och jag är fortfarande hjärndöd.
Har inte jobbat på hotellet något sen innan jul, har absolut ingen ork i kroppen. Men det blir väl bättre.
Försöker komma på vad jag ska göra här i livet, vad jag ska göra om 3 månader, nästa vecka och när jag kommer hem efter jobbet, men allt jag vill göra är att lägga mig under täcket och bara självdö ett tag tills jag orkar stiga upp igen.

Tack för mig.