blondinbellastalmittnamn

Last call

Kategori: Allmänt

Hej världen, men framför allt: Hej Sverige. Det där gick ju bra.
jaja, nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp om 4 timmar. Då far jag och mamma. Hoppas vi kommer fram dit vi ska och inte blir strandade någonstans i ett land där dom erbjuder mamma kameler för att köpa mig.

Hejdå. Nu ska jag hare bra

Jag vill känna att jag lever.

Kategori: Allmänt

Idag steg jag upp 12, såg tv. sen for jag och såg de två sista Harry P-filmerna. Nu är jag är i min soffa och känner mig rastlöst. Köpte teckningsblock för att jag fick en impuls av att rita. Tog den finaste pennan och ritade en blomma. Sen vart jag less. 70 spänn, men vad är pengar egentligen?

Jobbar imorgon och på fredag. Sen har jag semester en vecka. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT.
Nu äre spännande på tv. De pratar om Sverige.

Juni 2012

Kategori: Allmänt

Hej, idag är det den 3 juni. Det har regnat konstant i två dagar och humöret är nere i källaren. Jag är trött.
Första dansen i skogen igår. Jag var där. Hade väl kul tills jag upptäckte att min telefon var borta. Hur lyckas jag? Sprang omkring och letade den resten av kvällen. Hängde med alla vakter, grät en skvätt (läs: jag bölade som en nyfödd unge). Alltid jag. Äre inte telefon så äre börsen, väskan, skoskav eller stulet fördelarlock.

När bussen började rulla svarade det någon i min telefon. Jag skrek till busschauffören att stanna, hoppade ut och sprang genom regnet a la baywatch fram till polisen som hade fått in min telefon. Gav honom världens största björnkram, samtidigt som jag insåg hur opassande det kanske var. Spurtade tillbaka till bussen genom regnet och somnade tryggt på elins axel. Done.
Jaja, ibland ska man ha flyt, vilket jag hade tidigare på dagen. Satte ut min älskade bli på blocket. 3½ timma senare var den såld och jag grät. Min älskling är borta...

Nu ska jag sova. God natt