blondinbellastalmittnamn

sluut

Kategori: Allmänt

Jag hatar allt som börjar på R, B, S.. och, allt som börjar på alla andra bokstäver också!
Rättskunskap..
Bal helvetet.
Skola.

Men du, begrav mig nu.

BUHUUU.... :(

Kategori: Allmänt

MEn nää, som om inte allt var nog jävligt men nu äre så att Måns ska vara i piteå på TORSDAGEN, och då jobbar jag. Mitt liv är över. Det blir aldrig jag och Månsi.

Nu vare över

Kategori: Allmänt

VM var kul! Skoter på dagen, men nå så jäääävulskt spännande. Sen på kvällen va vi hos kalaset, men när vi var less på all schlager- och bögmusik så for vi vidare. På ladan vare fullt ös, har jag hört, och där dansades det på borden.



GAH!

Kategori: Allmänt

I helgen ska det kännas att jag lever! Fy fan.
Nu ska jag bege mig till min vän långt-bort-i skogen. Vi ska dansa och se kom ihåg titanerna. Sen imorrn äre vm, och sen köööör vi!

foe lajf

Kategori: Allmänt

Nae.
Nu ska jag se BB.

big, bagg, bugg

Kategori: Allmänt

Idag klapp jag mig. Nu har jag en på lugg på en centimeter på ena sidan, som står rakt ut. Men det duger. Det är ju ändå ingen som ska kika på mig, höhö.

Har vare och dansat bort hela min kroppsvikt på buggen idag. Nu är jag smal som en sticka, så jag ska ta och FIKA jäävulskt mycket nu så att jag går upp igen. Det är ju för fan pinsamt om man skulle bli smal. Att vara smal har ingen fördel. Man kan inte gå runt och se biffig ut, inte fylla ut XXXL-tröjor. Man får heller inga liggsår, som man får smörja in med en salva som luktar himelskt!

smal suger, fika äger!

die hard

Kategori: Allmänt

Jag är stressad till tusen. Jävla tal, satans organisation och ledarskap. Förbannade psykologi, och helvetet vilket huvudvärk jag har!



Nu har jag suttit hela dagen med det där satans talet. Okej.. inte hela dagen. Minus massa pauser och andra orsaker som jag kunde komma på, som t ex; plocka ut ur diskmaskinen, duscha 2 timmar, polera balkongglovet med en tandborste och bara sitta vid köksbordet och titta på åkes röda bil. MEN ANNARS HAR JAG VERKLIGEN FÖRSÖKT FÅ IHOP ETT TAL!
Men det sket sig. Mitt tal är svammel, svammel, och åter svammel.. huvva. Men det spelar ingen roll. Jag får ändå mvg i svenska för jag ska förföra lärarn.

adjö, nu måste jag väl bege mig söder ut.


Nalo

Kategori: Allmänt

Idag var jag, kalaset och bellan och gjorde skogarna osäkra runt Sorsele. Nalo, en stor backe med många nedfarter. Vi var där hela långa dagen, och det känns i hela kroppen. Sarah drog längsta stået, hon fick ligga mest idag men ändå så gnäller hon. Hon är aldrig nöjd, men sånt är livet.

Ikväll ska vi ha myyyyyys! tihii.
nä nu ska jag duscha för jag luktar svett. Har säkert gått ner 5 kilo idag.


 

knack knack

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag sovit 3 timmar. Det var inte tänkt att jag skulle sova så länge. Jag skulle bara vila ögonen lite, men vips så var klockan halv 9 och jag hade sovit bort en hel kväll. Bra jobbat susanne.

Idag hände inget speciellt. Jag lallade omkring på skolan som vanligt. Det roligaste var när madde trodde att någon hade blivit instängd i skåpet. Haha! Sen blev jag fascinerad av att Alfie faktiskt kan prata högre än 2 decibel. Känns ändå som en givande dag.

Nu ska jag sitta här och vänta tills jag stupar, och kolla på dokumentärer på youtube.
FREDAG IMORGON!

Vilse på campus

Kategori: Allmänt

Idag var vi i den stora staden umeå för att kolla in universitetet.
Det var kul, faktiskt. Jag var nöjd nog över att få slippa skolan för en dag, men det blev ju bara bättre när jag fick återförenas med mina två skogsvänner. Dom två vännerna och Jerry drällde omkring, och letade nya hunkar åt den sistnämnda. Det var fett me skoj!
Kika lite på poppo-utbildningen, men ett av kraven var att man skulle vara svensk medborgare. "Du är ju född i Jukkasjärvi, så det går ju inte", konstaterade en av genierna. Jag blir nog brottsling istället. Där behöver man inga jäkla högskolepoäng, och inte behöver man kunna kuta 2 km på 10 min. Fast det kanske man måste...? Det ska ju gå snabbt när man ska kuta ifrån polisen. Men då kan man ju köra moppe.
Sen drog Bellan med oss på en nördutbildning som faktiskt lät intressant. Jag vet inte om den var det egentligen, men jag var så glad och speedad idag så allt verkade kul.


En sak som är så jäääääääääääääääääävla jobbig nu är alla fjantar som går runt och är nykära, och tävlar om vem som kan sticka tungan längst ner i den andres hals. Bleeeh!

jag ser ljuset

Kategori: Allmänt

Klockan 5 i morse trodde jag att min stund var kommen. Jag vaknade av att jag inte kunde andas, det var hemskt. Jäkla hunn.. Men på något sätt lyckades jag somna. Har ingen aning om hur jag gjorde, höll väl andan tills klockan var 9 eller nåt.
 
Åh, allt känns pest och pina. Jag är less, och jag vill ha påsklov. Annars känns det som att sommaren är påväg nu när det är bar mark och man nöter bort dubben. Härligt! 

En glad överaskning är att lilla månsi ska på pdol, som är om 129 dagar. KUNG! Hoppas han inte tar med sig sin blonda fjolla, alltså abba teens fjanten!

stbm

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen sämst på att ta mig själv i kragen och göra saker. Men så har det varit hela mitt liv. Det började redan i 2an när man skulle lämna veckobrev till sina föräldrar. I dem stod det vad alla skitungar skulle ha med sig i veckan, som badkläder osv. Fick min mamma någonsin något veckobrev från 7åriga lilla susanne? . Sen började jag i mellanstadiet med massa pantade bondlurkar. Då skulle man läsa massa tråkiga böcker och lära sig gångertabellerna. Vem var den blonda flickan med glugg som lärde sig 3ans tabell kvällen innan, och inte läste någon tråkig bok? Jo, det var lilla jag.
Den här trenden som jag hade satt fortsatte i högstadiet. Det gick så långt att saker som jag skulle ha gjort i 8an fick jag göra i 9an. Och här sitter jag med mina 18 år på nacken, och har fortfarande inte bättrat mig! 

Äre inte helg snart..?

Död åt folket

Kategori: Allmänt

Jag skäms över att vara svensk medborgare..! Det här är ju fan skandal. Snälla snälla snällla-tjatet höll på att vinna, och måns hade gråten i halsen. Jag lider med pojken. Alcazar borde ha vunnit. Jag gillar tajta tröjor och rosa mickar, det är underbart.

På två dagar har det gått från totalt jävla mörker till underbart vårväder, vilket gör att man bara vill hoppa hopprep på gatorna och sprida glädje runt omkring sig. Jag hade den känslan hela gårdagen fram tills idag, men den tog slut när jag insåg att min bror var försvunnen och att det var söndag, vilket innebär att jag måste till skol-orten. Skolan är tråkig och jag vill bara sluta. Jag har haft "lov" i två veckor nu, men ändå känner jag mig inte utvilad. Bleeeeh!

Om jag då ändå förstod något, men det är inte lätt att spela piano med brutet ben.

en fredagkväll, allt är inte stängt än.

Kategori: Allmänt

Nu var praktiken över och äntligen kan jag stänga av hjärnkontoret. Idag var den överhettad och gick på högvarv. Jag tror aldrig att jag har tagit in så mycket information som jag gjorde idag. Bra jobbat!  Nu ska jag följa rådet som jag fick, av en viss gubbe i fjällen, när jag hade klarat körkortet:
"Nu ska du ta en wiskey och sen ska du klappa dig på axeln och säga: det där gjorde du bra!"

Det är fredagen den 13onde idag. Bryr jag mig? Naaae.

yeah

Kategori: Allmänt

Det jobbigaste med att vara ensam på ett ställe med bara vuxna är att: när dom ber mig göra saker så måste jag faktiskt lyssna för att förstå vad jag det är dom vill jag ska göra. Det gör jag inte i vanliga fall, för då förlitar jag mig på att andra ska lyssna.

Fan att engelska är så jävla tråkigt. Känns att jag skulle ha behövt den åt höstn, kanskee...? Jag vill bort bort bort, men det är fan svårt att få poletten att trilla ner, och att få tummer ur arslet.

Snart äre slut. Igår satt jag och räknade veckorna som är kvar. Okej, visst äre endel, men inte lika många som det var för 5 veckor sedan iaf! Nu äre påsklovet som hägrar. Åh, jag trivs bäst i öppna landskap. Nära fjällen vill jag bo!

  
  
Det här är jag och min mor. Vi har gjort mycket tillsammans. Hon har varit snäll, och jag har lovat henne att hon ska bo på det finaste senil-stället i landet när hon blir gammal.








Månskenssonaten

Kategori: Allmänt

Jag är och chillar på kommun i veckan. För er som inte vet var det är så kan jag berätta att det är en stor byggnad, där det jobbar massa människor. Åsså är jag där då i veckan, och jaaa.. vad får jag göra då kan man ju undra. Jag följer med tanterna och tittar på vad de gör. Ibland får jag någon uppgift som de beräknar ska ta typ en halvtimma att göra, men eftersom att jag är så trög, seg, och jag är helt enkelt för smart för datorer, så tar det lite mer tid för att få det gjort.
Hittills har jag börjat halv 8 till halv 5, men imorgon ska jag få en HEL KVARTS sovmorgon! För första gången på 2 veckor så får jag sova ut! Tack gode gud.

Helgen va bra, resten var öh..?
Jag och kalaset begav oss till den stora stora staden, skeleteteå, i lördags efter att jag hade slutat jobba. Vi gick på stan, men vi var less innan vi ens hade klivit ut ur bilen. Shopping är överskattat, palla ha kläder!? Sen for vi till tårtan, och efter det så for vi till hålan igen. Då vare bastu som gällde.
A-jaur sen. "It's a bag in box, it's a bag in a box..".

Nae, jag vet inte. Även om det skulle vara på det viset så känns det avlägset. Det blev nog som förra gången.

wiwipipii..

Världen är en ond plats

Kategori: Allmänt

Allting kommer lösas och bli bättre igen om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm.

Idag var värsta dagen i världshistorien! Jag har aldrig i hela mitt 18 åriga liva varit så jävulskt less på en affär som jag var idag. Jag undrar hur många gånger jag sa "på summan?" idag. Sökert en miljard gånger.. och kanske inte så många gånger, men no fan vare nära! Hela förbannade dagen har jag sutte, och har jag inte gjort det så har jag styrt ihop vagnar.
Tänk att skellefteåturister, plus några infödingar, kan vända upp och ner på en butik.
Kaos, kaos, kaos, och det vare i min hjärna idag också. Jag ville bara lägga mig ner och dö där i kassan bredvid alla miljonerna. Idag var ingen bra dag, men man lär sig massa saker på ica också. Idag har jag lärt mig:
- Att om du vill köpa t ex 1001 tuggummin så går det inte. Man kan inte köpa mer än 1000 varor av varje sort vid samma köp.
- Att Drew Barrymore var alkis när hon var 9 år, och vid 13 års ålder rökte hon regelbundet marijuana.
- Säger man hej till en kund två gånger så får man tillbaka en blick som säger något i stil med: "va fan, äru dum i huve eller?"
- Att när det är lov får man köpa godis alla dagar i veckan.
- Barn får skrika och leva om hur mycket de vill, men om jag skulle göra det så får jag mördar-blicken av maggi.

Sen har jag inte lärt mig nå mer. Imorgon ska jag fylla tomrummet i hjärnan och bli fullärd.

movieJbeerK

Kategori: Allmänt

Banankräm blev det.

Ica, ica ica. Lika bra att jag tar med mig en sovsäck och sover där. Där finns allt som behövs för att överleva; mat, pengar..
Idag höll jag på att somna i kassan. Hade det stått en hästens-säng bakom kassan hade jag somna som en stor stock. Jag förstår inte varför det var så trög och seg dag just idag. Idag var ingen annorlunda dag mortför någon annan dag. Det var mycket folk, som alltid. Mycket varor, som det ibland är, och förbannat mycket turister som har med sig sina jäääääävla ungar. ÅH!! Om jag hade 5 små ungar, som alla vill upp på rullbandet och klämma fingarna, så skulle jag låta dom göra det. Barn utan fingar är fina barn.

Nu ska jag däcka och be en bön att det ser ut så här imorgon när jag vaknar.

wanna ride?

Kategori: Allmänt

Yo. Idag var det mulet, det snöade och blåste, och jag jobbade på ica. Lika bra att det var skitväder ute för då slapp jag längta efter skotern. Imorrn är jag ledig, men då äre tandis som gäll. Whohoo..! Jag hoppas jag får banankräm, det är bra skit.

Nu ska ja piss och gå i säng.

"Skägg och skinnbyxor!?"

Susanne <3 tequila = falskt!

Kategori: Allmänt

Jaha, nu var marknadshelgen över. Jag, kalaset och jonko for till den stora staden igår. Spang på stan i cirka 10 minuter innan vi gav upp. Åt mat, och sen vare bara att sätta igång. Var hos jag en stund, och sen for vi långt bort i helvetet. När vi skulle åka dit så råkade jag spilla ut hela min "karl-johan" i chaufförens knä. Blött vart det, men snabb som man är, så tog tog det inte många hundradelar innan jag hade hunnit hämta torkagrejer.
Aja, sånt som händer.

På hotelle vare bara varmt. Jag kände bara för att ta av mig kläderna, men något sånt var jag inte kapabel till för jag har sån jääävulsk träningsvärk!
Taxi hem och det var skönt.

stackars tina som int fick sig in. haha, :/

Ändå jobbigt att det var som det inte vart? Jag är fast. Näää hörru, nu ska jag inte göra ett skit.

Jag är vågmaskinen! Jag hoppar i och bah "jå" och kidsen bah "jää!".