blondinbellastalmittnamn

Mamman

Kategori:

Mamma fick klara sig utan mig idag. Alla planer gick i stöpet och jag blev sjuk. Sitter här med snor i näsan, på tröjan och ska jag vara ärlig så finns det nog lite i soffan också.
Hur som, detta ger mig en vecka att hitta den perfekta presenten till henne! Heheh..
 
Har insett att jag måste sluta kombinera nätshopping när jag är ledsen. Har helt enkelt inte råd.
 
ÅÅh, åå!
På fredag far vi ner till stockholm och hänger med sterkarna över helgen, och senare i höst blir det Amsterdam.
Good life.

Hejdå.

MÅNDAG

Kategori:

Äntligen måndag och äntligen regn. Yey.
Nä men det är ganska skönt med pissväder så att man kan sitta inomhus och häcka istället för att vara ute och vara aktiv. På tal om att vara aktiv, måste ta tag i mitt ickebefintliga träningsrutiner. Men det gör jag någon annan dag. Idag är det regn och kallt, sitter hellre inne under täcket där det är varmt och mysigt.
 
Vad har jag gjort ihelgen då? Jo, nu ska ni få höra: jag har jobbat! Men sen for jag och min enda kompis till skogen och levde rövare för sista gången denna sommar. Det var kul, mindre kul igår, men jag härdade ut. Följde elin och tryckte palt, bra bakismat.
 
Mamma fyller år imorgon och nej, jag har inte köpt något. Hade en plan att fara till lse vid lunch imorgon och köpa typ världens finaste ring till henne, men den planen gick i stöpet då jag insåg att jag inte är lika snuskigt rik som folk tror att jag är, och hade väl tänkt klippa håret långt imorgon.. Får väl duscha och ta på mig deo. Det får bli hennes present.

Helg 3

Kategori: Allmänt

jag längtar tills klockan ringer och jag får stiga upp.
Jobba
<3

FML.

Nä men jag är baaaaah lezzzzz. Ska dricka mig redlös och somna tryggt i min säng/bilen imorgon. Det kommer bli fett.

Nu ska jag fortsätta vara bitter över allt här i livet och försöka sova.
Adjö.

Ett ljus i allt mörker

Kategori: Allmänt

Hej, känner mig trots alla motgångar ganska glad, just nu i alla fall. Detta är på grund av att jag hittade cykeln som har varit borta drygt en vecka. Rättar mig själv och berättar hur det egentligen ligger till; Tove hittade min cykel. Tack gode gud för att man har en brevbärarkompis som är ute och flänger på samhället tidigt på morgonen.
Helt underbart, nu kan jag cykla på ica ihelgen då jag ska jobba!

Idag for jag hem för att jag fick migrän, sen dog jag på soffan och tyckte synd om mig själv. 

 


Skjut mig

Kategori: Allmänt

Göre bara..
Att ha semester är inte värt egentligen. När du kommer tillbaka till jobbet efter två veckor så är man inte arbetsvillig för fem öre. Jobbade måndag och var ledig tisdag och onsdag. Skönt. Fick sova. Jobb idag och jag var död efter en kvart. Hur fan ska det gå i helgen?

Och sen så ska jag bara säga att jag nyss fått fast tjänst.
Lika fort ville jag vara arbetslös.. Näämen.

Nu har jag tröstätit godis och tjurat i soffan i 3 timmar. Tror jag ska hålla ut någon timma till innan jag går och lägger mig.

Adjö.

Sverige runt

Kategori: Allmänt

Kom hem igår efter en roadtrip genom Sverige, iaf E4an. Startade förra måndagen och for ner till Uppsala, sedan vidare till huvudstaden. Vi for på skansen, kom dit vid 16.00 och var less ungefär kvart över. Höll ut och såg genrepet och sen begav vi oss till grönan och åkte karuseller. Onsdag Kolmården och titta på alla fräna saker som fanns där. Lejon, apor, tigrar och massa andra häftiga djur. Älgar var väldigt häftigt att se. Not.
Sen vidare till Linköping för en utekväll med Hanna och Linda. Roligt att träffa dem igen.
Torsdag mot Öland där det blev tält. Men första kvällen sov jag i bilen eftersom min luftmadrass inte höll tätt. Hängde i solen, åt mat för dyra pengar, tittade på folk. Sista kvällen provade jag på något som jag inte minns vad det hette. Spändes iaf fast i bungyjumplinor och sköts upp i luften som en raket. Hur kul som helst och fick dessutom saftiga blåmärken på insida lår. Fett värt.
Söndag ->Göteborg. Mötte upp Belinda som jag inte träffat på jag-vet-inte-hur-många-år! Drack öl och bara pratade.
Måndag: Liseberg i 8 timmar. Välspenderade pengar.
Begav oss hemåt på måndagkväll och körde hela natten. Eller sarah körde hela natten, jag satt och höll mig vaken.. mestadels. Sov 3 timmar på en p-ficka bakom en lastbil. Sedan de sista milen innan Sundsvall och IKEA. Hittade några saker men biln va ju full nog sedan innan så det blev inga stora inköp.

Hemma igen och idag har jag sett tv TYP HELA DAGEN!