blondinbellastalmittnamn

tjena hoj

Kategori: Allmänt

For på talludden igår, men eftersom jag skulle vara pigg och taggad för match idag så kunde jag inte ha lika kul som jag hade tänkt. Jag var med andra ord väldigt, väldigt, väääldigt städad! Aldrig förr har världen skådat någon människa som gick så rakt, pratade utan att sluddra och hade ögonen där dom skulle vara. Jag är stolt över mig själv.
Den stora frågan; hade jag kul?

Om ja säger så här... NÄ! Fasen så tråkigt.
Det enda roliga var att träffa hjärngänget från lycksele, annars vare ganska segt. Och när jag med ett glatt humör hälsade på mamma och hennes gubbe i husbilen, så blev jag bjuden på vatten som mamma försökte lura i mig att det var vin.

Match idag i myckle. Var väl hyfsat pigg vid halv 9 när jag steg upp. Brände iväg till lövberg och bytte bil. Allt gick som en dans och jag trodde att det kunde nog bli en bra dag. Jag kände mig inte bakis eller något, men så råkade jag känna min egen andedräkt och då var det kört.
När jag sedan skulle gå in i bussen så råkade jag missbedömma avståndet mellan trappstegen och landade nästan i busschaufförens knä. Och sen gick det bara utför. På planen luktade det öl, sprit, gammal räv och jag bad till gud att det inte var jag det stank om bara för att jag glömde ta på mig sviiiiiin dyr parfym innan matchen. 

Jaja, det var väl ett bra slut på sommarn i alla fall.  Känns konstigt att säga att sommaren är slut. Våran gräsmatta som i två månader varit grön är nu gul.
På torsdag tar jag farväl av ica för en tid.

Tack för ordet, nu ska jag drömma om.. något.

Är du full farsan?!

Kategori: Allmänt

Tack gode gud, nu är det blonda helvetet borta! Tjohooo.
Det försvann någonstans igår när vi var i skeå, precis som massa pengar..

Nu gör jag inte så mycket, jag har sett vampyrer på tv, druckit sprit ikväll så att jag funderar på att hålla Lillica stängt imorgon till klockan 4, då jag förhoppningsvist hunnit bli nykter.
OBS, det där var ett skämt, jag skulle aldrig hålla Malås enda riktiga affär stängd en lönevecka! hööööööhö.
Jag är trött.

Nä men jag, tovas och kalaset var i lycksele ikväll på en snabbgenomgång av vad man gör bakom bardisken. Fick blanda en drink och nu när jag tänker tillbaka på mitt liv, då jag var ung, dum och gjorde av med pengar, så förstår jag verkligen inte varför i hela fridens namn jag kastade bort mina pengar på tequila?! Bleeh.

I watched the world float to the dark side of the moon,
after all I knew it had to be something to do with you.
I really don't mind what happens now and then, as long as you'll be my friend at the end..

Imorgon börjar skolan INTE om

Kategori: Allmänt

For till Adak igår med Elin. Hon och adaklurken skulle på borgen och härja. Jag sparar mig till nästa helg så jag var hemma med Kalaset och såg scary movie 2. HELL YEAH!
Vid två ringde fyllot och skulle ha skjuts hem. I adak stupade hon ganska snabbt på soffan efter att vi hade ätit allt som fanns att äta. Såg The notebook, och vi kom hem halv 6. Sovde till halv 2 idag, och det var inte värt.

Spelade min första fotbollsmatch på jag-vet-inte-hur-länge igår. Seg i kropp och själ, och nu har jag något i knät. Kanske en legobit?

 Tell me why.

ica vs. out of space

Kategori: Allmänt

Manda kom förbi en sväng ikväll. Kul att träffa hon igen och se att hon lever efter lumpens hårda värld!

Annars var idag ingen speciell dag, förutom att det kom in massa kineser på ica.
En kort kines kom fram till mig och frågade " where can i find the salt?".  Jag hörde inte vad han sa för jag tänkte bara " jävla utomjording, lär dig prata engelska!"
Utomjording: ...
Jag: What?
Utomjording: .. salt? where?
(nu fatta jag att han prata engelska och inte kinesiska)
Jag: Oh! .. öhm, yeah. COME!

Bolt är perfekt!

P.S ( SOM SATAN!!!!!!!!!!!) VARFÖR ÄR MIN BLOGG ROSA?!! ?!?!?!?!??!!??!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Yeah hello!
Har varit i den stora staden idag också. Jag, maria och pinkmark åt som om vi aldrig förr fått mat. Det var gott, och jag känner mig större och stadigare än jag någonsin gjort!

Idag fick jag till det på arbetsförmedlingen, jag fick ÄNTLIGEN skriva in mig, så nu vet alla arbetsgivare att jag är ledig på heltid.

Nu ska jag elda elementen för det är kallt och jävligt här hemma. Adjö, jag önskade att jag också kunde ha superman på bröstet

inställning

Kategori: Allmänt

For till Lycksele en snabbis i afton för att mamma skulle ha tillbaka bilen. Sarah kom med den röda skönheten och hämtade mig, men klantig som jag är, så råkade jag lämna husnyckeln i mammas bil.
Var inte riktigt taggad på att köra tillbaka till storstaden så vi hämtade hennes stege, gick med den hem till mig, och sen klättrade jag upp på balkongen. Det gick bra, tur att jag såg mycket Tarzan när jag var liten.

Tiden går, månad, år. Time won't make things better
.



 

don't wait for me

Kategori: Allmänt

Jag har värk och jag känner mig redo för pension.

Idag kom det in en tant på ica som försökte pruta två spänn bara för att hon inte ville spräcka en hundring. Och sen så blev hon jätte sur på mig (bara för att jag inte kunde bjuda på två kronor) så hon kollade kvittot i 15 år innan hon började packa sina vaor i den underbar icakassen.
 
Imorgon klockan 1700 äre helg! Gud så skönt, då ska jag slänga mig i soffa och invänta döden, lördag.

Bleh, nu ska jag sova för jag kom på att jag ska upp imorrn.




what what?

Kategori: Allmänt

Nu är jag förvirrad, på riktigt! Idag, på ica, när jag bakade så lyssnade jag som vanligt på p3, sjöng med i låtarna och gjorde dom finaste bullarna kunderna någonsin skådat. började dom prata om Barack Obama och hur han blir målad tillsammans med enhörningar ibland. (Jag vet inte varför men det sa dom i alla fulla fall..)
Sen så kommer vi till det som jag har hakat upp mig hela dagen på. Det som jag har gått och funderat på men inte kunnat fråga någon om för jag var rädd att jag skulle få norsjöblicken, och kanske till och med sparken för på grund av min hjärnkapacitet. Hur som helst.. Radiotanten sa:
" ..och det är ju väldigt ovanligt med enhörningar och man ska ha tur om man får se någon."

Och nu är min fråga: va fan, finns det sånna på riktigt?! 

Ps, idg var jag och spelade fotboll. Eller... "spelade" fotboll. Jag sprang mest omkring som en hög höna.
Nu ska jag äta för det finns mat i kylen. Dessutom vet man aldrig när man får mat nästa gång.

I do, misss jo

Kategori: Allmänt

Talludden i lördags var den sämsta jag varit på, men det beror väl på vad man jämför med..
Det var i alla fall kul att vara med Bellan och spöa alla på dansgolvet. Sen så upptäckte vi ju alla att hon kör Volvo som en GUD! Jävlar i mig.

Jag hatar telefoner, nu är min paj på riktigt och nu måste jag dras med Sarahs fina orange telefon. Tur den är stötsäker för jag råkade ju så klart tappa bort den i lördags. Som tur var finns det snälla och ärliga människor i Sandsele.

Woho, i veckan är jag ledig två hela dagar! Känns underbart. Sen nästa vecka äre bara slit i tre dagar, och sen är jag ledig på heltid.

Nu är min kära mor hemma. Henne har jag inte sett mycket av i sommar, men nu ska hon väl hålla sig hemma någon dag och fylla upp kylskåpet med mat.. hoppas jag.

tjena fan

Kategori: Allmänt


Pamela andersson kan känna sig brädad.

nu du

Kategori: Allmänt

Idag åt jag 179999000918280284109 godisar på ica. Det är ganska bra gjort av mig eftersom att jag bara är 167 cm lång, och 5 meter bred.

Nu ska jag kolla om det finns något i kylskåpet, men jag vet redan vad svaret är. Det enda som finns är:
- en misshandlad ost.
- en liten, liten, liten bit karré.
- mjölk från ifjol.
- 2 st 3,5:or som jag ska däcka av på lördag.

Öööh.

Kategori: Allmänt

förra veckan brände jag mig på bakplåten för 4e gången. Det var lika uppfriskande som alla andra gånger.
Nu ska jag änteliiiiigen få sova ut sen Piteå. Laddar för arbetsförmedligen. yey, arbetslösheten here i come!

Idag var skit, men igår var bättre. Det blir ingen P.

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat. Det var skönt att det bara var två på ica.
Tack för det

Nu håll han på att dö, och jag lägger ner verksamheten. Nu ska jag spy