blondinbellastalmittnamn

Torsdag 27/9

Kategori:

Tjabba.
Det här är en stor vecka för mig. Har gjort tre saker på två dagar som jag aldrig förr gjort. Igår bakade jag bullar. Ja det är sant, 21 år och aldrig bakat bullar. Inte många plus där inte, men ändå. Sen när jag liks hade startat ugnen så gjorde jag pannkaka. Ugnspannkaka för er som inte förstår skillnaden mellan pannkaka och plättar
Bullarna blev väl okej, endel tyckte att jag hade för lite fyllning i dom, men ja är stolt att jag inte glömde ha i jäst.
 
Det var två av de tre sakerna som jag aldrig gjort. Nu till den tredje. Idag har jag jobbat HELA MITT PASS! Vadå jobbat hela passet? Jo, jag har alltså inte stått och pratat, gömt mig på toan/lagret/mejeriet/diskrummet eller gått fram och tillbaka genom buktiken utan att gföra något. Från 12 - 21.15 var det stenhårt jobb.
 
Klappar mig själv på axeln och betalar sista räkningen innan jag gör kväll.
 
 

ffffaaan

Kategori:

Ååh, det här är Sverige och här pratar vi svenska, varför står inte allt på svenska så att man förstår något då?
Jag ger upp. Nu dra jag täcket över huvudet och inväntar måndag.

Lady gaga

Kategori:

Hejsan, mycket har hänt. Hehe, tror nog aldrig att jag skrivit den meningen förr. Men men, nu äre så faktiskt. Okej, det har inte hänt så mycket.. ljög lite, men vadå, jag är ju bara en enkel människa med en obefintlig relation så vad gör det om jag kryddar på mitt liv lite? Juste.
 
Den sista helgen i Augusti, alltså för två veckor sedan, åkte jag och kalaset ner till Stockholm för att se Lady Gaga.  Vi googlade för att kolla när man skulle börja köa eftersom vi hade ståplats. Svaret blev klockan 12. Vi for dit så att vi började köa 16.30. Stod i kön och tittade på folket, kände hur regnet trängde igenom jackan, hettan i kinderna efter ett glas med vodka. Vi stod där och väntade, och väntade och väntade och väntade lite till.. När klockan var 19 började de äntligen släppa in folk! Väl där inne fick vi band och sen pekade vakterna var vi skulle, vi följde strömmen och hamnade FRAMFÖR SCENEN! Sjukt.
 
Förbandet var The Darkness och dom var så jäkla bra. Sen vid 21 kom hon som alla väntade på äntligen ut. Det var magiskt. Det stänkte svett från dansarna, Lady Gaga visade stjärten, folk svimmade och jag grät. Hoppade, tog kort och gjorde precis som alla andra i publiken.
Äh, det är svårt att beskriva hur mäktigt det faktiskt var.
Men seriöst, alla de som är över 1,85 cm borde förbjudas på sånna där ställen för det är inte kul att hamna bakom två giraffer när man är 1,67.  
 
Efter att ha blivit så totalt starstruck som vi faktiskt blev så for vi hem och försökte ta in allt. Lördag sprang vi och kollade på kläder och på kändisar. Mötte upp Tove på kvällen och åt mat. Gött. Drack nån öl och sen däcka i sängen.
 
Efter att ha varit i stockholm har jag insett hur jobbigt det måste vara att bo där. Allting tar ju så jäkla lång tid, inte undra på att alla där nere är stressade. Ska du handla så äre ju 30 min kötid som gäller.
 
Nu har jag gjort det jag har kämpat med i flera dagar nu, och det känns rba. Nu ska jag njuta av att förkylningen håller på att släppa och sen ska jag städa klart lägenheten.
HEJDÅÅÅ