blondinbellastalmittnamn

Helg

Kategori: Allmänt

Veckan gick fort och det tackar vi för.

Nu sitt jag här nere i källarn och håll på att få frostskador för att det är så jäkla kallt här nere, där uppe är det en bastu. Jag tror jag har hört att värme stiger...

Min kropp gör ont. Jag trodde det var ett skämt när jag vaknade imorse och nästan inte fick mig upp ur sängen. Ja, jag visste väl att jag inte direkt var fit for fight för en fotbollsmatch, men att vara så här otränad är ju rent ut sagt pinsamt!
Jag har alltid trott att vila sig i form var det bästa sättet när man vill få ut max av kroppen, men icket. Jag hade fel.
Ååå, har alla de här månaderna med semlor, bullar och fika som min bästa varit helt förgäves?!
Nej, inget är förgäves, jag tror att jag är inne i en svacka. Bullar är det enda som härdar.

 

 

nuh

Kategori: Allmänt

Jag önskar att volvon inte behövde bensin för att fungera.
Det skulle vara mycket bättre om den kunde gå på fika, som jag.

I sommar ska jag bli rik, eller. jaaa... jag ska bli tant typ. Men det blir kuul! :D Höhö, ingen fattar mitt kodspråk.
Nää, nu måste jag väl bege mig snart. Hoppas veckan går fort så det blir lördag nån gång!


R.I.P Bellans blogg

Tjockhund

Kategori: Allmänt

Hotälle igår. KUL!

Kvar hemma för ja ha såååvmorgon imorrn. Skönt. Ska fixa lite hemma innan det bär iväg till storstan imorgon.
Vad äre för mode? Jaadu, jag fattar lite och ingenting.

Vi tar det en annan gång.


Jag ska livnära mig på semlor hela dan varje dag

Lycksele - Malå - Arvidsjaur - Arjeplog...

Kategori: Allmänt

Igår hände det mycket.
Jag och kalaset fick va chaufför, på samma bil (höhö), åt världens ände... Arjeplog!
Där skull fyllskalla in på hotelle, så vi skull försöka hitta raggen i den jätte stora staden. Det var då vi träffa poppo-polisen. Han ville att den blonda bomben i framsätet skulle blåsa och visa körkortet. Och jag säg då bara det; vilken jäkla tur att jag hade med mig det där kortet.
Efter blåsningen så pustade jag ut, och mannen i uniformen sa att jag inte skulle se så förvånad ut.
Men va klåån, jag var ju nervös att all vin och öl-lunkt hade trängt sig in i mitt blodsystem och gjort mig berusad! Det var lättnad jag kände.

Efter allt vare arvids igen som gällde, och sen äntligen malå.
Vi kom hem just innan 5, och sen så va jag tvungen att fika. Fika bör man, annars dör man!
Så jag somna 6. Upp i ottan, halv 11. ut med skotern och nu bär hä å till Lycksele.
Hänna bli bara fint.

   
       Johanna,                          Kalaset                 Fylleskalla


En mätt människa är en bra människa

Kategori: Allmänt

Tack, äntligen fredag! Det är nog bästa dagen på veckan, alltså fredag klockan 15.50. Efter det klockslaget innebär det att man får; fara hem och lägga sig på sängen och känna att "det där gjorde du bara susanne". Man får också fika hur jääävulskt mycket man vill, äta när man vill, och sova precis hur mycket som helst.
Helgen är helt enkelt en bra uppfinning!


Tänk om det var 2 meter snö till, och bara någon minusgrad. Lite sol och en fikaväska.. Herregud vilket skoterföre!!
Men det känns avlägset.. tyvärr. Det enda som kommer ner från skyn är regn och annat helvete. Hmmm... Jag ska prata med moderjord och försöka fixa snöfrågan. Räds inte gott folk, jag har kommit till er undsättning!

Nu äre slut, punkt.


Hey there people i'm Shrek the one,
they say i'm the biggest man in town

Susanne sågar

Kategori: Allmänt

1.www.tjyvlyssnatbaah.blogg.se
2. Skolan
3. Allt detta jääääääävla tjat om balen 09. Fan ta balklänningar!
4. Bensin; onödigt dyrt.
5. Mysko mat
6. Blondinbella i let's dance. Seriöst, hon är inte bra för fem öre.
7. Måndag
8. Tisdag
9. Onsdag
10. Torsdag
11. Fredag fram till 15.50
12. Alla måsten.
13. Snöslask och is.
14. Regn mitt i vintern.
15. Redovisning och Beskattning. När man har en jultomte till lärare, som bara pratar och pratar pch pratar, så kan man inte göra annat än att spela spindelharpan.
16. Snåla människor.
17. FJORTISAR!
18. 92:or.
19. Julafton
20. Kerstin Nilsson.

Rövar är för bögar

Kategori: Allmänt

Jag måste andas ut, har sprungit landet runt. Andfådd på dansgolv, men jag lovar jag hade kuuul

Jag vill fortfarande ha sommar. Det är det enda jag tänker på. Eller.. nä just nu tänker jag på varför folk inte har på mobilerna då dom smitar iväg till den stora staden skelefeteå! Här sitter man som en annan mamma och är orolig att dom ha kört av vägen..(för jag menar, det är ju inte direkt samma sak att dunka BMW som det är att ragga Volvo). För man vet ju aldrig vad som far omkring på gatorna där. BMW utstrålar ju inte direkt respekt, som volvo gör.

Ikväll har jag och Stor-tissa raggat lyx.. bil?
Iaf, mamma var inte kapabel till att köra bil, så då fick hon så "glatt" låna ut blien till jag. Om man jämför den med min traktor till bil, så kan jag ju säga att jag är helt såld till det röda monstret som står i ett vamt garage.
Visst äre så att det inte tar 5 minuter att få sig i väg från kosningar, och man känner hellre inte alla gupp med mammas bil. MEN, vem fan har sagt att det ska vara bekvämt att köra bil?!

Jaha, det där var ju inte direkt vad jag behövde. Kul, nu kom allt upp igen. Och jag som nyss glömt/förträngt. Fan ta youtube.com

Blia

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat och slitit idag. Men det gick bra, inte för att skryta men jag är ju en mästare på att stå i kassan på Lill-ica och svara när kunderna frågar något: " ööööh, jaaa vet int. Vi ska se..." Det är min talang. Jag ska nog söka till den stora talangjakts-tävlingen och ro hem segern. Det borde bli en enkel sak. Jag menar, jag är ju king på det jag gör, så jag ser inga hinder som kan tvinga mig att hoppa och sedan landa hårt.
Fast jag skulle nog kanske landa ganska mjukt nu, om man tänker på i veckan.
Big, white änd beautifuuuul.

Nu vill jag bara ha sommar. Eller först vill jag ha några helger framåt, och sen sommar. Men något säger mig att det kommer komma i den ordningen. Jag tror det är min kvinliga intuition som börjar ta fart.


Den här bilden var med i slitz nummer 2, våren för-länge-sedan

Nu ska jag sänka en liter mjölk och se om mjölken sätter sig i tissarna, eller vars den nu försvinner.

se upp där nere

Kategori: Allmänt

ööööööööh,
låt mig
döööööö.

Jag är less, men idag är det onsdag och det innebär att det snart är helg.

Bräda, stock, knodd, brädad.

Kategori: Allmänt

Nä, det här var fanimej sista gången. Nu lägger jag ner sånt där skit.
Känns bara surt, och jag skulle vilja veta varför. Varför, varför, varför ? Tur jag har två ben, öron och en mun. Känns ändå lite bättre nu, men jaa... Fan ändå patetisk jag är.

Jag orkar inte med all den jävla lycka som råder just nu. Ååååååååh.. döda mig sakta.
- Tackar.


en bild säger mer än tusen ord

fred

Kategori: Allmänt

Det är tur att jag är ful, så när du skaffar kille så vill han inte ha mig.

Jaa.. nu sitter jag här och har den underbara kursen Redovisning och Beskattning. Det har gått cirka 20 minuter sedan vi började och det enda jag har uppfattat är; "Hej", "....ingående balans..." Mer har jag inte lyckats snappa upp.
Jag är så less, less less leesssss... Men jag vill inte hem till skogen, fast samtidigt vill jag det. När jag kommer hem ska jag snora i min säng och tända livs levande ljus, och sen ska jag inte göra ett skit på hela kvällen. Det känns som en bra plan, för jag har ju redan gjort mitt, så att säga.

Jo just ja, jag ska hämta mitt fordon. Han är klar nu. Sen ska jag bli jätte pank och leva på vatten tills den 25:e januari.
.. Okej, kanske inte bara vatten. Imorgon ska jag ta mig en starköl och gå och lägga mig på sängen igen, och hoppas att jag råkar sova bort en termin av skolan.

Jag saknar Maria, och min kyla.

Slutet är nära

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort ett skit. Jag vaknade halv 12 och redan då kände jag att det var kört. Så jag drog täcket över huvudet och somnade om. Men saknaden efter honom fick mig att stiga upp och vänta på att mamma skulle ringa.
Ack så fel jag skulle ha.. ingen har ringt och jag tror att det är kört. Det är ute med mig och med honom.

Jag vill inte till storstan. Jag vill vara kvar här i skogen och sova hur länge jag vill, ligga på soffan och titta in i väggen och äta när jag vill.

Why do all good things come to an end?

a neger in the dark

Kategori: Allmänt

HIhi, jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska bete mig. Meeeen, då vare ju så att det blev som det vart. Hej och hå, det är inte lätt när det är svårt. Och heller inte svårt när det är lätt.
ååå.

Nu är iaf lovet över, skööönt. ELLLER?!  Seriöst, det här lovet har bara flugit iväg. Jag minns inte hur man steg upp tidigare än 12.00, hur man använder hjärnan till skolarbete, och inte hur man använder en penna! Detta bådar inte gott.
Och för att jag ska kunna vända tillbaka på dygnet så ska man gå och lägga sig lite tidigare, har jag hört. Men jag skiter i morsan, och jag skiter i politiken, för jag har tänkt vara uppe tills jag stupar, vilket jag nog gör snart. Med 3 timmars sömn i kroppen känns sängen lockande. Men nej, jag är en rebell. Jag är vaken, rebellisk, och stadig!

Knäpp händerna och be till gud, eller vem det är man nu ska be om hjälp, att mitt uuuuunderbara fordon är rullande imorgon så att jag slipper förnedras och åka buss!

hihi.. hihi igen.
-stop it.

Tattar-väg

Kategori: Allmänt

Jag kom nyss hit, hem till big city life, efter att ha varit i Arvidsjaur med min storbystade vän.
Hennes 240 har legat med alla andra 240isar.



Vi drog dit igår för att se något storslaget, och något som man kanske bara får uppleva en gång i livet (om man har tur). Jag pratar förstås om att se Arvingarna IRL! Det kändes som ett värdigt avslutning på lovet, och det vare också!
Jag och johanna drig lös, med alla andra av den äldre generationen, på dansgolvet. Trångt vare vill jag lova, och allt jag kunde tänka på var: " Här befinner jag mig i samma rum som killen som jag hade en seriös crush on när jag var ett litet barn". Det kändes som en dröm men det vare inte.

Jag och johanna pendlade mellan Arvingarna och discodansgolvet, där vår generation hängde.
När bandet, som verkligen har det, hade slutat spela så letade johanna upp dem när de satt och försökte få lite lugn och ro ifrån skrikande tonårsfans. Trodde dom! Mohaha, vi tvingade sångarn att sjunga världshiten Eloise för oss. Det var himmelskt!


En bild säger mer än tusen ord.

MEN IGEN?!!

Kategori: Allmänt

Seriöst, min plånbok pallar inte mer.
Nu är han stående igen och jag känner mig bara halv.
Vad ska jag göra, och framförallt: HUR FAN SKA JAG TRANSPORTERA MIG NU?!
Min värld har stannat upp.

Det hemska hände ikväll när jag skulle hem från yoko ono. Han lyste rött, och sen dog han. Han övergav mig, och där satt jag ensam i mörker med en vinterjacka, och en vante, i frysande kyla. Det var hemskt.
Tur mammas-nya-kille var här så dom kom och drog bort kroppen.
Det var en hemsk syn, han pratade inte med mig. Vi satt bara där, tysta i vintermörkret, och jag bad honom att prata med mig, men han sa inget.

Jag tror han har lämnat mig på riktigt den här gången. Flera gånger i höst har han antytt att han har tänkt ge sig av, men jag har bara ignorerat han signaler.

Jag älskar dig, lämna mig inte.
 

Heeiiij

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ute och gått, så nu har jag bränt bort massa kalorier och mår verkligen supertoppen just nu!
- not.
Men det är lika bra att vara fet nu när det är vinter och allt. Varmt och skönt.

jag mår fan dåligt, och det är av olika skäl. Jag vet inte varför, men nu äre så här igen som det var för en månad sedan ungefär.
Jag lider med dig, jag förstår hur du känner dig, tro mig




 

förstör

Kategori: Allmänt

Jag undrar anledningen till att jag verkligen hatar barn är att jag inte växte upp med några småsyskon? Jag vet, det låter hemskt. "Hatar barn" men så äre! Jag tål dem inte.
Speciellt irri-pirri bli jag när man tar med sig sina två "underbara" skitungar på ica i en barnvagn, à la panzarvagn-style, och förväntar sig att man ska akta på sig! Jag viker mig aldrig, aldrig. Jag tittar istället bort och låtsas inte se dem. Men jag ser, och det är inte fina blickar jag får. Om blickar kunde döda, heter det.. och jag är glad att det inte kan det ibland.

Barn, barn, barn..
Fy fan.
Och seriöst, vem fan vill ha barn när man är 18, saknar utbildning, ingen inkomst och bor hemma?! Det är ju helt orimligt. Jag förstår inte, så förklara för mig varför i hela fridens namn man vill förstöra hela livet för sig och skaffa barn tidigt?!!?!?

Lördag

Kategori: Allmänt

Nu är allt slut känns det som. Julen är över(tack gode gud), juldagen har vare, å nyår.. Jaha, va äre nu som gäll?
Jag taggar nästa, men när? när när.
Mina vänner är oroliga för att jag ska bli beroende av alkohol, men det är lugnt. Jag vill bara ha något att se fram emot, eftersom att det inte finns något annat som lockar i allt detta jävla mörker..

Jag tål inte människor längre, jag skulle helst av allt vilja isolera mig i en stuga på ett fjäll med en skoter. Där skulle jag bo tills jag kände att det räckte.

Nä, nu ska jag söka stugor på blocket.

 

Suomi - ica - NYÅR

Kategori: Allmänt



Finland i tisdags med två bruttor som jag tycker mycket om. Där shoppade vi loss och det var en helt klart värd dag! Med andra ord: vi säkrade nyårsfirandet!

Sen onsdag så jobbade jag heeela långa dagen, och jag har aldrig längtat så mycket hem efter att få städa, börja dricka, äta, och duscha!
Men tillslut så slog klockan 4, och då vare snabba ryck hem och ta bort det värsta i HELA HUSET innan folket kom.
Vi åt mat och började, och jag fick se det som jag längtat efter så länge; grevinnan och betjänten! Höhö, den är så braaa!

Nu har jag inte gjort något i två dagar, och det känns ju som en jävligt bra start på det nya året..
Rastlös i sinne, och jag vill inte börja om skolan igen. Får ångest bara jag tänker på det.

Och jag vet inte vad jag ska tro, tänka eller vars i helvette jag ska sno mig.
Where should I go? What should I do?
I don't understand what you want from me. Cause I don't know if I can trust you...
I don't understand what you want from me