blondinbellastalmittnamn

May it be

Kategori: Allmänt

Jag är en dålig människa.
Jag är inte värd något.
Tack för mig.

Joooorda

Kategori: Allmänt

Jag mår inte bra. Inte alls bra faktiskt. Sov inte så bra inatt, drömde att jag själv hade planterat in massa malar som åt upp alla mina möbler och kläder. Dom bodde i min garderob och där växte dom sig feta och stora. Dom hade lila och gula vingar, och dom var faktiskt ganska fina, men dom flög in i huvudet på mig varje gång jag öppnade dörren. Det var hemskt. Tillslut spred dom sig i hela lägenhetshuset (eftersom dom ätit upp allt av värde i min lägenhet) och alla undrade vem dumfan var som hade fött upp malar.
Vaknade av att min grannes jävla barn sprang i trappen och smällde i dörrarna. Fan vad jag hatar barn.

Öl i lördags, hamnade i sorsele. jag var inne i 40 minuter, sen stängde det. fett värt.
Igår vare simtävling och jag var inte pigg. Får väl skylla mig själv. Tävlingen gick ganska fort, den var slut efter 14. Hann fara förbi mamma och hälsa på henne och den bruna färgen som täcker hennes ansikte. Hej hej.

For till chroffe som bjöd på tårta eftersom han fyller 21 på tisdag, imorgon dåråå. Fick mat. Åt, for hem och ville bara vända i dörren när jag insåg att min lägenhet var ett bombnedslag. Drog igång en skriva och satte igång med all jävla disk. Dammsög och skrurade. Jag var effektiv. Mamma skulle ha sett mig.

Nu ska jag packa klart och sen beger vi oss ner till Stockholm för att sno ett flyg till PARIS! Gött. undrar bara hur jag ska klara mig på den lilla franskan jag fortfarande kommer ihåg. Det här blir spännande.

Lördag

Kategori: Allmänt

Jobbade 3 timmar igår. Helt död. 11-15 idag, hungrig. Känns ändå skönt att ha sett folk, och att några trogna kunder har saknat mig. i'm back.

Inte riktigt i samma klass som "Jobb- en film för arbetslösa, av arbetslösa" när sarah inte är med.

S

Kategori: Allmänt

 
Jag heter: Susanne
Jag gillar: Snask
Jag vill dricka: Sprit
Jag har: stor stjärt
Jag är rädd för: svalor
Jag sjunger: sämst
Ett djur jag påminner om: smurf

Magic

Kategori: Allmänt

Sorry alla fans över de få inläggen. Har fullt upp i studion, bollar idéer med Timbaland, Bagge och TomKar. 

Foten är bra, dumpar kryckorna igen. 
Amen
 

Hehehehh

Kategori: Allmänt

Pjäxan är borta! wohooooo! Tack gode gud, den luktade satan. Ska egentligen gå på kryckor i veckan så att jag inte börjar gå fel (?) jaja.

Helgen var kul. Tokstädade hela lägenheten och tvättade min 5 veckors-tvätt. Skönt att slippa vända ut och in på trosorna. Tina kom och vi gjorde mat, såg tv, raggade runt och såg en dålig film. Avverkade marknaden på 20 min (tina hann köpa en klocka och sen köpte vi godisremmar), (dom hade inga ballonger...). For hem, däckade i soffan, duscha, öl. Var hos mig till 11 innan vi styrde mot borgen. Kö, och mycket folk. Tappade bort min dosa och min parfym.. buhuuu. 

Aja, kul helg iaf! Mindre kul blire imorgon så bilen ska besiktas. jag vet att den inte kommer att gå igenom, han har inte gjort det någon av gångerna jag har haft honom. Eller jo, första gången gick han igenom, men det var bara för att jag var så söt på den tiden. På tal om söt, typ, så var jag ju som sagt på sjukan idag. Sjuksystern som kom och hämtade mig i väntrummet frågade hur lång jag var och hur mycket jag vägde. Jag tänkte ljuga om vikten men nä, om hon nu hade en hunk där hemma till mig så får han ta mig som den jag är.
-ööö..jag tror att jag väger 74.
- 74? väger du 74?
- ja (på morgonen)
- okej, det lät mycket.
- muskler väger mer än fett. (spänner musklerna)
- hehe...

Nu sitter jag i mammas lägenhet och har ont i magen. Ensam.

ding dong

Kategori: Allmänt

Hej. Du har förbrukat mer än 90% av den datavolym som ingår i ditt abonnemang. För att köpa till ytterligare 5 GB kontakta Kundservice. MVH Tele2

Jaha, men okej Tele2, vad har ni tänkt att jag ska om dagarna då? Datorn är mitt liv. Dessutom så måste jag ha på den om jag ska kunna få hem säsong 3 av Robin Hood. 

Bra dag!

Kategori: Allmänt

JAG GÅR!
JAG går!
JAG GÅR!
Jag går!
Jag går!

JAG KAN GÅ! Skulle kunna hoppa upp och ner av lycka, men jag undviker det eftersom då far väl foten igen. Nä men så sjukt skönt det känns. Kyrckorna är borta för evigt. Great!
Bara jag inte får skäll av farbror Doktor på måndag, men då plockar jag fram valpögonen och börsen, som btw är tunn just nu. Följde johanna till skellhell idag, köpte en klocka. Lätt värt. Sen så vart jag kär i killen på dressman, men han trodde säkert att jag och johanna-patten var ihop.

Aja, fuck that. Jag kan gå, nu fattas bara pengar.

1

Kategori: Allmänt

Sov 12 timmar. Alltid lika skönt. 
En vecka kvar. Sen måste jag börja om att jobba. Heh.. 

Jag har plasten kvar på min dator.

Idag är det fredag

Kategori: Allmänt

Hamnade i adak igår. Kom hem och körde fast 2 meter ifrån min parkering. Bra gjort. Ringde i panik till tove och bad henne komma och hjälpa. Hon kom som ett skott, men inte snabbt nog för det gick förbi en man som hoppade in i bilen och hjälpte mig lös. Han sa att han kunde hjälpa mig att skotta parkeringen någon gång.
Nu undrar jag: är vi ihop?

Har ringt till försäkringskasan. Och jag fattar inget. Nada, niet, rien.
Åååååh, vad jobbigt allt är då man är krympling. Ja ja, jag vet. Jag ska sluta tycka synd om mig själv, men det gör jag när gud slutar jävlas med mig.
Tack det var allt

Blev moster 26/1-11

Från förr

Kategori: Allmänt

I brist på annat. Sommaren efter 9an for jag och Bellan till Antibes (Frankrike) på språkresa.  




Jag, han på stammisstället, fjollträsk


Heh.. sleeping beauty

3 feb

Kategori: Allmänt

Såg nyss på facebook att en dansk kille som jag gick bartenderskolan med hade dött.
Och egentligen vet jag inte varför jag skriver det här... Har inte tänkt lägga upp nån bild eller nå på grabben, jag kände honom inte så bra. Hade hängt med honom nån kväll och tittat på när dom spelar ett påhittat-danskt-kortspel. Pratat med honom lite nån gång på fyllan och villan (det var bara då jag förstod danska) eftersom han var kär i en tjej som jag delade rum med. Han tyckte att mina råd sög, och jag kan väl inte göra annat än att hålla med.

Hursom, tråkigt. Onödigt. Livet är konstigt.

hopp

Kategori: Allmänt

Hyrde en matt/sofftvätt för att få bort stanken. Trehundrafemtiojävlaspänn!

Duschade idag, jobbigt, men eftersom jag inte rört vatten sen i lördags så var det väl på tiden. Skulle ha kunnat stå ut några dagar till om det inte var för att jag fick spydiga kommentarer av mina vänner igår. Dessutom så undrar mina duktiga simmarbarn varje gång varför jag alltid har mössa på mig. Igår sa dom att jag såg cool ut också. nice try, dom fick ändå simma ett helvetespass.

Idag gör jag inget. Försöker fylla i ett papper till försäkringskassan så att jag kan leva en månad till iaf, men det går inte då det står på kinesiska.

Aja.
Kissa