blondinbellastalmittnamn

ps, i luv you

Kategori: Allmänt

ska bara säga att nu far vi ner till borlänge på peace and love! WOHOO.
Okej, det där var fejk. Känns som att vi bara ska köra till lse och köpa korv eller nå. Hörde på nyheterna att det var 3 våldtäkter och en misshandel igår på P&L. Hoppas inte radion funkar där mamma är. .. Nä men jag ska hålla koll på mina kompisarrrrr.

Pusshej, och om jag inte kommer hem (om jag nu skulle hitta nån rik snubbe, bli kär och fly från landet) så vill jag bara säga att jag vet inte varför det är så mycket svinn på godiset på ica.

PEACE.

ursäkta det är jag som stör

Kategori: Allmänt

Hejsan bloggen.
Idag känner jag mig glad, kan bero på att jag nyss drack 1½ liter cola. For och hälsade på mamma och gubben i skogen. Det första jag fick göra var att försöka få tvn i husbilen att fungera. Jag, geniet, tryckte på on/off-knappen, väntade och konstaterade sedan att det inte skulle gå. Sen gick jag in och åt godis och gosade med korven. Såg nån skit på tvn i huset som mamma sa var bra. men asså, jag vet inte. Tjejen i rutan födde barn. Jag vred mig och höll för öron och ögon och upprepade "huvvvaaaaaaaa!" under hela förlossningen. Mamma sa att det inte var så farligt, att det gjorde ont men att det sedan var värt det. "Men hur vet du hur det känns, du ha ju köpt jag och ante!?" 
- jag har läst det, fick jag till svar.

Asså, snart far vi till borlänge. Snart ska jag se Volbeat! GAAAH! Jag. Dör.

Levde farligt idag när jag dansade omkring i högklackade skor på blött golv.

Annars äre som vanligt. Hade migrän igår. Jobbade 23 minuter, sen grät jag, for hem och sov typ 5 timmar. Sen vare nästan bra. Har haft ont i huve idag också. Anteckna, för det blir prov imorgon.
God natt

Ledig dag

Kategori: Allmänt

okej, nu har jag sovit ikapp lite så nu ska jag väl funka som en normal människa.
jobbade i lördags på hotellet. Sista nattklubben. Känns konstigt att inte behöva köra dit någon fler gång. Aja, men ganska skönt ändå. Kanske kan skaffa mig ett annat liv nu. försöka kan man ju.
Slutade vild halv 4 söndagmorgon. For in på statoil och hälsade på madde. Drack kaffe och sen körde jag hem till skogen. Hemma vid halv 6, övervägde att städa eller något för det kändes bara jobbigt att gå och lägga sig eftersom jag skulle börja jobba halv 10. Men jag kom fram till att jag hellre sover än städar. Led av något som man får när man inte sovit mer än 3 timmar, typ sömnbrist eller nå. Helt dum i huve hela dagen och övertrevlig mot alla kunder. Typ.
En kvart innan vi skulle stänga så fick jag veta att jag hade slagit fel nåting nånting så att det blivit fucked på en kunds kvitto. Då höll jag på att börja grina. På riktigt! For hem och såg mitt favoprogram och sen däckade jag.
Bra helg.

Idag for jag och min kompis for till skellhell. Vi köpte ett tält. Hon betalade, jag bar det. Bra deal! Sen såg vi super 8. Den var bra.

Nu är vi hemma, det är därför jag kan skriva här.
imorgon ska jag jobba.

where can i stab myself in the ears?

Kategori: Allmänt

ja, jag undrar också varför jag fortfarande är vaken.

Lörr

Kategori: Allmänt

Om 7 timmar börjar min helveteshelg. Taggad. Neeeeeeeee. Men det ska nog gå bra, ha gjort det förr så jag är ingen rockie.

Sov bort hela dagen, känns bra. Åt mat och vin igår hos elin igår. Vi såg film och sen for jag hem och stupade. Misstänker att jag gick i sömnen i natt för vid 4 vaknade jag upp sittandes på soffan. Paranormal activity or what? 
Hoppas jag blir besatt eller nå så jag slipper jobba. (ja, jag är sjukt less på att slava)

16/6

Kategori: Allmänt

Pröjset föst

Kategori: Allmänt



Lördag,roligt. Bra väder, kul att träffa dom från norge och hon från lse! Söp sönder mina fötter, mina tights och min baccardi razz-flaska. Mådde as i söndags. Ångest över hur många gånger jag drog kortet i baren och om jag kommer våga fara dit och jobba sista passet på lördag. Har ett svagt minne av att jag skrev något långt och töntigt på ett kvitto. Aja, whaaat the fuck. 

I can

Kategori: Allmänt

Fredag, student. Åh, vad jag saknar sp3! Jag vill också ta studenten, igen. ... ledsen gubbe.

Minns inte vad jag skulle skriva. Men jag kan ju berätta att det var varmt i butiken idag också. Skönt. Det här med värme är ju faktiskt skönt när man är lös och ledig, men inte när man ska lyfta varor och arbeta. Då fåre gärna vara kallt. Jag saknar fleecevästen.

Aja, imorgon far vi till lse då jag och kalaset har jobbat klart. Måste ringa och kolla om jag ska stå i baren på kvällen, minns fan inte vad vi kom fram till i tisdags då jag pratade med chefen. Får skylla på att jag låg och sov och då är man inte riktigt klar i huvudet.


Älskade örn

Rewind

Kategori: Allmänt

my bad.. vi har 26 grader på ica och 29,8 på kiosken.
Rätt ska va rätt.

Hälen, ormen och jobbet.

Kategori: Allmänt

Igår skulle jag gå genom en dörr med två däck. När jag öppnade dörren och skulle slinka in med min slanka kropp blåste dörren igen. Snabb som jag är skulle jag ta emot dörren med foten och då får jag den på hälen. Fan va ont det gjorde. Och det blödde så mycket att jag nästan svimmade. o

For till huset i skogen ikväll för att tvätta. Tänkte sitta ute i sommarsolen medans maskinen gick, men då råkade jag ju se en orm nedanför bron till huset och då vågade jag inte vara ute. Yes, i am a pussy.

En annan rolig och underbar grej är att sommaren har kommit! Skönt?
NÄ! FÖR DET ÄR 24 JÄVLA GRADER PÅ ICA OCH DET ÄR INTE SKÖNT NÅGONSTANS!

ica vs. talludden

Kategori: Allmänt

Igår var det lördag. Det var seriöst den längsta dagen i hela mitt liv! Drygt på ica, drygt. Oväder i sinne ute och lamporna blinkade så mycket att jag var rädd att få epelepsi. Inga kunder, bara jag och mina billiga kycklingklubbor.
när klockan äntligen (!!!!!!!!!!!!) slog 1900 for jag hem så fort jag kunde, duschade och började dricka. Sen äre svart. På riktigt. Förbannade sprit och mjölk. Tog min chokladsprit (roman 2) och mjölk. Sen antar jag att jag fick en sån där mjölkbubbla/hinna, en sån där som gör att man inte känner sig full förrän den spricker. Japp, en sån fick jag. ååh. jobbigt. Allt är bara jobbigt. Pajade toves backspegel med min graciösa fist pump. Isabelles telefon gick sönder, men det var inte mitt fel. Jag hade inget att göra med den tragedin.

Idag vare lite jobbigt måste jag ju erkänna. Steg upp 9, gick på toan och där såg det ut som en tornado dragit förbi. Det låg kort överallt, pengar i badkaret, handuken i handfatet osv. Men mina smycken låg prydligt på din plats. En liten stjärna ger jag mig själv. Aja, tillbaka till dagen. Cyklade till ica och såg att det låg en börs på vägen. En normal person skulle förmodligen ha: stannat, plockt upp den, kollat vems det var.
Susanne, halvfull, bakis, stressad och vinglig på cykeln gjorde: inget. Jag bara cyklade förbi den.

En grej som är jobbigt när man är en offentlig person är då man sitter i kasssan och det kommer in kunder och frågar om jag har haft kul kvällen innan och jag inte minns att jag träffat dom! det är jobbigt. I-landsproblem i sinne.

Aaaaah, fan.ledig imorgon och tisdag. Känns ganska bra.

Fredaag

Kategori: Allmänt

Det bästa med att ha en mamma som har varit utomlands en vecka är att man får presenter.
Imorgon ska jag jobba stenhårt på ica (som alltid) och sen ska jag köra stenhårt med fyllan.
Kommer bli kalasskoj! 


13.13

Kategori: Allmänt

Träffade polisen igår när jag skulle till norsjö. Han tyckte att jag körde för fort.
Det tyckte inte jag.