blondinbellastalmittnamn

iiiihhh

Kategori: Allmänt

Nu är jag här i adak och jag sitter med mina två kompanjoner; tiina och bellaaaan. Dom är fina och jag gillar dom. Sarah har ingen BH, för den har hon slängt. Tove är snygg men arg.

Puss.

Ballar, valar och brännboll

Kategori: Allmänt

Fy satiken va kul jag hade igår i Arvidsjaur med mina underbara vänner! Jag vet att det blev en och annan klunk blåbär för mycket innan vi skulle gå in ( det sa mamma) men man lever bara en gång!
Hur som så vare kul, och imorgon så kommer jag skrika mig hes och gråta tills jag inte har kvar något vatten i kroppen.
 
Veckan har annars vare hård, i måndags sjösatte vi Örnen. Tisdag var vi hos Maddelull och drack och jag ägde ut alla i kubb. Senare på kvällen fick vi veta att någon jävel hade förstört flotten! Men det tog mina kära klasskamrater hand om.
Idag var jag redigt bakis och Sp3 ägde alla i brännboll.. det sista var inte sant.

NÄ, fy fan.... nu ska jag nog sova så jag hinner till madde imorgon.

Balen 2009

Kategori: Allmänt


Philip, Madde, Jag, Dahlbäck


Saab


Madde med sitt hollywood-leende


Manda och mange:)




Jacob och Maria :)



Yeah.

Ps, örnen har landat.

JAAAAAAAAAAAAA!!!

Kategori: Allmänt

Ingen kan förstår hur glad jag är över att jag klarade nk-provet igår! ÅÅH!!!! Det är som att jag svävar på moln, fast det kanske är för att drickan från igår sitter kvar i kroppen.

Igår var bal, och det var sjukt kul! Lägger väl upp bilder sen, för nu ska jag ställa mig på balkongen och skrika högt:
JÄVLAR SÅ BRA JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!
sen ska jag till malå och sen till tallis.

TJAAARÅÅÅÅ!! :D

Superspeed

Kategori: Allmänt

Nu är klockan snart 5 på morgonen och jag kan meddela folket att jag är klar med den suraste uppgiften hittills!! jag mår så bra, och nu är jag snart klar med en till. Jag känner mig som superman i en svart tight trikå med flames på.
YEAH! :D

FREDAG SNART!! iiiiiih

Onsdag

Kategori: Allmänt

Jag är dålig på att koncentrera mig, och nu känner jag av att jag har vare uppe till halv 5 varenda natt den här veckan. Det är tungt i kroppen, och det beror nog bara på att jag åt godis igår hos gabban så att jag vart spyfärdig. Det är nog dags att vända tillbaka på dygnet för mig, men det hinner jag med på söndag.
 
Nää, nu ska jag förstätta med 3 skitsaker till. Adjö 

Johanna är en luring

Kategori: Allmänt

Ikväll fick jag ett sms av Jonko där det stod att någon hade kört/backat in i henne älskade Saab. Personen hade också varit så fräck, eller som hon skrev: inte haft nå hov att stanna, utan smite. Hon hade grinat hela kvällen för att hon inte skulle få ut något på försäkringen, och för att det är hennes käraste egodel som nästintill var död!
Hon bad om förlåtelse och sa att hon inte kunde köra mig på fredag.

Jag kände hur vreden steg inom mig, och jag övervägde att köra 9 mil till skogen för att söka igenom hela samhället efter brottslingen. Dessutom så kändes det tråkigt att inte få anlända i en röd Saab till balen, och att istället måsta åka mammas bil. Men men, "livet går vidare", tänkte jag och började planera begravingen för den röda skönheten. Då kom smset:

" Jag vet att du också älskade Saaben. Min kärlek för saaben kan inte beskrivas med ord.
Ja ha skrive en dikt:
Du va dyr att göra, men rolig att köra.
Vi hade alltid kul, mina rattar och dina hjul.
En riktigt vacker klädsel å rusktigt fräscht krom, 
ditt lilla söta handskfack å mystiska arom. 
Din lack är så blank å röd, du var smöret på mitt bröd.
Dina 2 tums rör för miljoner, gav motorljud med toner. 
De va nästan så att man skråla, när du startade å vråla.
Saab sport å rally, ja tänkte döpa dig till Sally.
Du var min motordrivna tjej, ja en helt fantastisk grej.
Allt skulle va ett stort svart hål, utan bosch å castrol. 
Du kommer tycka att ja sug, men allt ja sa va ljug.
Saaben är hel å fin, å ha fått tillskott me michelin. 
Förr va de lite naket, nu är sweden på taket. 
Jag kommer på fredag å då kommer du få le,
för på bakrutan står det även www.gammstint.se"

  
You got me!

fredag, lördag

Kategori: Allmänt

I fredags vare klassfest. Det var kul. Synd bara att Madde skull klanta sig och tappa telefon i vattnet! Haha, jag menar hur klantig är man inte då?
Lördag då kom sarah hit vid 8 på morgonen för vi skull till Umeå. Jag var inte direkt det tillståndet att jag kunde köra, så kalaset fick köra mammas bil. I Umeå sprang vi på stan som yra höns och sökte efter vita klänningar, men icket! Aja, jag får helt enkelt ta plan b och gå naken, eller nå.

Hem till skogen sen när vi var less på höghus och betong. Fylleskalla for till skabbitsjaur, och dit for jag och Elvoira sen också. Det var dött, och vi började fara hem vid 1 på natten. Ungefär halvvägs såg vi massa husvagnar som stog på en rastplats. Vi körde in för att kolla och när vi skulle sno så körde vi fast i sanden. Vi grävde sand som aldrig förr och stoppade vedklabbar bakom däcken, men allt var förgäves. Bilen rörde sig ungefär 20 cm bakåt, högst.

Efter ungefär en timmas slit med all satans sand hörde vi en bil på ingående. Vi trodde att det var pappa Lars som kom och skulle hjälpa oss lös, men ack så fel. När vi såg att det inte var han så gömde vi oss bakom bilen, i hopp om att dom inte skulle se oss och köra vidare. Men nej nej, fel igen. Bildörrarna öppnades och två stycken kom ut och började gå mot bilen. Vi låg fortfarande och tryckte bakom bilen och bad till gud att det inte skulle vara några som vi kände.
När de kom närmare bilen fick vi svälja vår stolthet och resa ss upp och be om hjälp. Och no fan vare kändisar allt.
Men som tur var så kunde de, med två flickor i glada tagen, hjälpa till att putta så att vi kom oss loss. 

Så vare med det.