blondinbellastalmittnamn

allt

Kategori: Allmänt

Idag har jag nyst bort mina hjärnceller. Sen så for jag bort med lite grejer, bara för att kunna ringa till mamma och fiska efter beröm. Och det fick jag också, score!

60 mil

Kategori: Allmänt

Igår körde jag nästan hela dagen. Nästan.
Först for jag och mamma till ume för att göra ingenting. Ja, det är sånt man kan göra när man har obegränsat med pengar. Jag vet inte vad det var med folk igår. Vi skulle gå på stan en stund men det slutade med att jag grät och övertalade mamma att fara hem eftersom alla kollade på mig som om jag var konstig. "Nä jag har ingen spegel hemma, så jag vet fan inte hur jag ser ut!".
Sen så for vi till lse, hälsade på elvira en sväng och sen in på hotellet och prata. Efter det så brassa vi iväg till storuman för att möta upp gubben och äta smörgåstårta. Fyllde någon år? Nej, det är bara ännu en sak man kan göra när man skiter pengar.

Gubben och gumman ska fara typ någerst nedanför stockholm och leva rövare över midsommar, så jag fick den stora äran att ta hand om korven, aka hunden.. Great! Nä men hon är fin, fast det är jobbigt då jag inte får sova om nätterna eftersom hon skäller efter hundpojkar.

Hur som haver, jag kom hem halv 12 och då åt jag middag.

Idag har jag inte gjort ett skit, det är bra, bra, inte bra. Inte okej.
Men det var ju kul att få se solen, hoppas du stannar!

..ha ha ha...

Kategori: Allmänt

livet kan inte blir sämre.

nu ska jag kapa av mina ben med trimmern.

turn back time

Kategori: Allmänt

Nu känner jag att jag bara vill tillbaka till kos och kreta och träffa alla igen, bo trångt, duscha innan 7 på kvällen, cykla, äta baguette till frukost, flaira på stranden, ha ångest inför barstationen, plugga efter skolan, springa ner till Tony och köpa öl, göra bomben i poolen, kila in till grannarna, tagga inför helgerna, dansa på bardisken, simhopp i sängen... 
:/ 


Skolan


Stranden på kreta, aka vår utsikt.


Dagen då vi fick blanda med riktigt sprit, tyyp roligaste dagen





Lärarna på avslutningsmiddagen









Eh

Kategori: Allmänt

Jahapp då var man tillbaka i sverige. Mys. Nä men det är blandade känslor det här. Saknar värmen och min bruna färg, men det är skönt att slippa prata engelska. Gott med palt också.
Jo.

Var ju förbi London en sväng och hälsade på bellan! Det var underbart att få se henne igen och höra hennes röst.
Sen så vare ju studenten i fredags. Tuktade mammas bil till lse och såg när gabban och alla andra skrek sig hesa på flaken. Fast nu ska jag inte ljuga, jag körde mest till lse bara för att jag visste att jag skulle få tårta, höhö!

Jag vet inte vad jag ska skriva, känns som att jag inte vet hur man gör när man skriver.. Hrm. Huset är tomt snart, bara sängarna och lite annat kvar. Okej, mycket annat kvar. Jag förstår inte varför och hur man kan samla på sig så mycket skrot och helvete som vi har gjort. och det värsta av allt är att vi inte har någonstans att he skrotet. Men det lööser sig, det göre alltid. 

Firade tove igår, yeaah. Åt och drack soda och mynta. Mums, fick visa mina skills.
Nu ska jag sova.