blondinbellastalmittnamn

Stugan

Kategori: Allmänt

Bränn bil där uppe

Börja här

Kategori: Allmänt

Hela dagen har jag gått omkring och undrat vad som gjorde att det inte var jag som låg fastklämd i en voltad bil i diket, samtidigt som jag lyssande till ambulansens sirener.
Vad är det som gör att det inte är jag som har förlorat min bästa kompis, och vad är det som gör att det inte är mig dom har minnesstund för på skolan?

En lycklig saga som plötsligt försvinner, ett hastigt farväl och tårar som rinner.
Munnen skrattar och hjärtat gråter, hon gick och kommer aldrig åter.
- VILA I FRID -  

Kom igen!

Kategori: Allmänt

Nu har jag sommardäck och nu äre bara sommarn som saknas..

  
    

 













 

drift it baby

Kategori: Allmänt

prioritera mera.

Här sitter jag ensam och övergiven i min ensamhet med min trötta kropp. Idag åkte jag långt med längdskidor! Gabban sa att jag hade bra teknik och sånt, men det tror jag bara att hon sa för att försöka få mig att gå ett fjärde år i skolan. Men icket, mig lurar ingen.

Annars vare ganska kul att åka omkring där på två smala brädor och bara andas. Inget som jag gör om imorgon kanske, eftersom mina armar inte är vad de brukade vara.
 


Nä, nu ska jag försöka lösa veckans uppgifter i redovisning och beskattning utan maddes hjälp... Öh, jag har typ redan gett upp.
Och just ja, nk. Rysstanten vill nog att jag ska förstå hur HIV och annat skit i kroppen sprids.
- Okej kvinnan.

stadigt

Kategori: Allmänt

Nä, jag säger som magen: jag orkar inte mer....
Kan det inte bara var fredag nästa vecka när jag vaknar upp imorgon? Eller studenten skulle kännas bättre. Jag förstår inte hur jag ska ta mig igenom den här sista tiden, fy fan. 
Åsså PA.. "vi skulle göra en film om vad som finns att göra i lycksele för ungdomar, men efter ett tag kom vi på att det inte finns ett skit att göra här, så den blev bara 6 minuter lång. "

där är dom, där är ni och här är vi.

datorn den är jätte jätte het

Kategori: Allmänt

Idag fick jag veta att LL cool J är 40 bast!


Är i lse nu. zzzzzz... får man ha tråkigare?


Jag längtar längtar längtar! ÅH VAD JAG LÄNGTAR! Jag vet inte vad jag ska göra tills jag slipper längta nå mer. Jag skulle kunna.. nä, jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Moppetiden var den bästa. När man var 15 var man fortfarande klassad som en snorunge som inte var torr bakom öronen. Då slapp man måsten, och det enda man behövde tänka på var hur man skulle skrapa ihop pengar, så att man kunde fylla den gigantiska tanken på moppen.

Slut

Kategori: Allmänt

Ännu en dag är förbi. Här sitter jag i ett jävulskt varmt hus och svettas så mycket att jag knappt vet vad jag heter, och samtidigt längtar jag efter att få hämta skolgrejerna i lillstugan. Jag längtar typ på riktigt efter att plugga, PÅ EN LÖRDAG?! Vars fasen är världen på väg? Det är inte ofta det har hänt att man är hemma en lördagkväll och känner abstinens efter pluggisböcker. Nae, fy fasen...

Idag var en bra dag. Det var fint, solen sken, tårarna efter de förlorade grannarna hade torkat, och jag dog inte. 4 av 5.

hahha, skoja baaaaaaaaaaaa! Jag vill inte plugga. Nu gick det över!
KUNG!

ja just ja, nu va lovet slut. nu styr vi mot paris.

Mötet med Linda Rosing

Kategori: Allmänt

Jag trodde inte att det skulle hända mig. Aldrig trodde jag att jag skulle få träffa en sådan stark, och känd person, som Linda. Men det hände!

Jag och hon träffades på H&M i Skellefteå. Jag har ingen aning om vad hon gjorde så här långt upp i norr, men hon har ju polat ihop sig med någon grabb i min ålder, så dom kanske var på smekmånad.

Men iallafall, jag skulle köpa en sminkspegel som var på H&M-rabatt.
Kassa
: Då blev det 98 svenska kronor, tack.
Jag: ... näää, men den kosta ju 49 svenska kronor. Det stod det på skylten.
Kassa: Ja, men då måste du ju ha ett clubkort!
( Här blir jag dumförklarad)

Jag tittar mig förtvivlat om och söker efter en hjälpande hand, och där, en bit bak i kön stod hon. Hon sken upp som en sol när våra blickar möttes, och jag förstod att hon hade hört vad jag hade för kassa-problem.
Linda tog två stora steg ut ur kön och gick fram till mig, samtidigt som hon plockade fram sitt H&Mkort ut börsen. När hon kom fram till mig sa hon: "här, du kan låna mitt."
Jag tog tacksamt emot kortet och gav det till fjollan i kassan, och sedan betalade jag 49 spänn. Det sved inte i börsen..

Linda fick tillbaka sitt clubkort, jag tackade för lånet och hon sa att det var lugnt. Jag gav henne ett stort leende, tackade ännu en gång för räddningen, tog min spegel och gick...och sedan vaknade jag.

Brandbil

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad jag ska skriva.. öööh,
jag försöker fortfarande få en skymt av grann-pojken, men jag är för osmidig. Livet är hårt. Det enda jag ska göra nu för att trösta mig själv är att sova. Seröst, idag vaknade jag 8. Det var underbart! Lika fullt så underbart äre inte att lovet är slut snart, eller snart och snart... okej,det är länge kvar! Flera dagar..

näää, nu orkar jag inte sitta vid min coola dator längre som har ett internet snabbare än ljusetshastighet.
HEJ DÅ!

måndag

Kategori: Allmänt

Kom till fjällvärlden igår. Det har vare fint väder alla dagar utom idag, och förmodligen så äre skit resten av veckan. Great.
Jag gör inget på kvällarna. Hade tänkt kuta, men icket.. istället så är jag inne och äter mat. Målet med den här påsken är att bara gå upp 7 kilo.

R & R drama - den lilla.. annars precis. 

jag orkar inte mer

Kategori: Allmänt

Indianer som hatar horor.
i torsdags var jag indian, på fredagen sprang jag, och igår jobbade jag och sen söp jag jävulen (som jag antar att manda skulle ha sagt).

Jag ska ändras.

tåtally

Kategori: Allmänt

Men så skööööönt, imorgon får jag fara hem! Ica torsdag, ica lördag, och sen tärna!
























am I too sexy?

snillet

Kategori: Allmänt

Helgen har vare bra. Fredag chaufför, och jag kände mig nyktrast på stället. Sen så köpte jag en balsak på lördagen, så nu är jag pank. Fan, tror ändå att balen är överskattad, men det får inte hjälpas. Det är svårt att stå emot grupptryck.

Men nu äre bara hemskt! Jag hade just kommit över att jag skulle missa Måns på pdol. Okej, jaja. det hjälps inte.. Men nu såg jag nyss att maskinen skulle spela där. "WHOHO!" Men nä. Lyckan höll inte i sig så länge. No faaan äre klart att dom också ska spela på torsdagen! Hela pdol-crew har något emot mig. Jag tror dom har kollat mitt sommarschema och snott min mp3 för att kunna ta reda på vad jag lyssnar på. Allt för att kunna boka in mina fawwosar på torsdagen.

Men jag ger inte upp, jag har kommit på en lösning! Det kanske inte är helt logiskt, och inte heller ekonomiskt, men så får det bli. Jag får helt enkelt flytta till piteå! Därmed kan jag vara ute och härja på torsdagskvällen/natten och se både månsi och maskinen. Sen på fredagmorgonen så kör jag mycket fortare än vad man får köra på svenska vägar, och jobbar på ica.
Man får inte vara dum!

grymt

Kategori: Allmänt

Jag gör verkligen allt för att slippa plugga. Men hur intressant äre att läsa om ränta, överskottslikviditet och massa annat skit som jag liks kommer ha glömt vid den här tidpunkten imorgon? Hade jag vetat att jag skulle bli tvingad att läsa kurser som internationell ekonomi och rättskunskap så är det tveksamt att jag hade bytt från naturtöntar-linjen. Jag hade det bra där. Då fick man sitta längst bak i klassrummet och känna sig otroligt gangzta när man lyssnade på chop chop, varvat med Peter Jöback, utan att känna någon press. Det fanns heller inga krav att man skulle hänga med på genomgångarna. På den tiden räckte det att man tryckte på pausknappen på den feta mp3-spelaren någon gång då och då. Men inte nu! Nu äre full fokus som gäller, det suger.

Nee, tillbaka till skiten.

Lev och må

Kategori: Allmänt

Idag är jag glad. Jag älskar livet och jag är riktigt stolt över mig själv. Jag har gjort klart de två uppgifterna i svenska, som ska in imorgon. Och sen har jag gjort klart alla restuppgifter som jag har. Dessutom så har jag hunnit plugga sjuuukt mycket till provet i internationell ekonomi som vi ska ha på fredag. Jag kommer spika det.
Och i brist på annat att göra så har jag börjat plugga på franskaprovet som vi ska ha nästa vecka, eventuellt veckan efter påsk.

Jag förstår verkligen inte vars all denna nya energi kommer ifrån. Jag känner  mig så uppåt och glad, och åååh hela världen är den mest underbara plats på hela jorden. JAG ÄLSKAR ATT LEVA! 

April april, så sjukt mycket april...