blondinbellastalmittnamn

jag kan inte kissa på beställning.

Kategori: Allmänt

Vaknade halv 8 idag, svor, hoppade in i duschen. Snabbt in, snabbare ut för att hinna klä mig innan jag skulle infinna mig på sjukan klockan 8. Slängde på mig kläderna och sen såg jag attt klockan bara var efter halv 7. Bra susanne! Cyklade till sjukan, svettem rann då jag var framme. Fick träffa doktorn och berätta om alla fel jag har, ta blodprov och lämna urinprov. "Ååå, nä, inte urinprov, det här kan ta ett tag" tänkte jag när jag tog mig kopp och låste toadörren. Sist jag skulle göra det satt jag där en halvtimma innan jag var tvungen att säga att jag inte var nödig.
hursom, jag satte mig på toan, gjorde mig redo fysiskt och mentalt för att kunna prestera något, och efter en stund så kom det lite kiss. Och med lite så menar jag lite. Två centiliter på sin höjd. Klappade mig på axeln och kände mig nöjd. Ställde koppen på handfatet, och sen råkade jag vifta ut det.
Bra dag.

tallis igår.

Kategori: Allmänt

tre av tre jobbarhelger på raken, check! Känns underbart att jag bara har typ sju dagar kvar att jobba innan jag får SEMESTER! sjuktjävlabra.
Var i sandsele igår, kul. Inga skandaler vad jag minns iaf. Det enda var att sarah (INTE JAG!) tappade bort sin telefon, men mamma hittade den idag så det löste sig ju. Jaa, som sagt, inget speciellt hände. Mindre kul idag. La tre pizzor på ica idag och sen bet jag ihop. 

ajdå, oj

Kategori: Allmänt

Kom på att min kära mor fyller 25 på söndag. Har jag köpt något till henne? Nja. Inte än. Men jag ska! Har inte tänkt att det ska bli som förra året (och alla andra år) då hon på den stora dagen kommer frågar mig om jag vet vilken dag det är idag, för att vidare berätta att det är hennes födelsedag. Då får jag ångest att jag inte köpt något till henne, så jag skyller på att jag inte har hunnit, "alla affärer har hunnit stänga när jag jobbat färdigt", bla bla bla. Brukar köra med att jag redan har köpt en grej men att den inte har kommit, muttrar förbannade post och sedan trycker i mig så mycket tårta att jag måste hänga på toan resten av dagen. Det brukar funka. Men den här gången ska det bli ändring. Måste bara hita något..

23/8

Kategori: Allmänt

Har kommit på hur ovärt det är att vara ledig då ingen annan är det. Har bara gjort tråkiga saker idag, städat och varit med mig själv.

annars äre bra, tack.

Söndag!!

Kategori: Allmänt

En jobbarhelg kvar.
Tack gode gud att det är måndag imorgon.

Far åt helvete.

jajaja

Kategori: Allmänt

Var ute och gick med min vän i spöregn. Vilken tur att solen kom fram och regnet slutade ösa ner när jag kom hem. Tack.

Ska jobba idag, 15-21. Jag tror inte jag pallar.

Jag vet.

Kategori: Allmänt

Det slog mig nyss att jag är ledig imorgon. VAFAN SKA JAG GÖRA DÅ?!
Borde egentligen tvätta eftersom jag typ bara tvättat två gånger på hela sommaren, (att vända ut och in på kläder som är smutsiga är underskattat), men det tar emot att gå över till andra huset och boka tvättid. Ja, det är jobbigt...  Okej, har massa saker jag borde ta mig i kragen och göra, men jag har ingen ork. Jag vill ligga på soffan och se alla repriser av Top model, äta keso och peta mig i näsan.
JA. Så får det bli.

Bryt ihop och kom igen.

Kategori: Allmänt

Första av tre jobbarhelger i rad är avklarad. Känns bra. Något som känns ännu bättre är att sommaren kom tillbaka i helgen och jag satt skyddad inne på ica. Tack. Man vill ju inte få cancer.

Till minne av

Kategori: Allmänt

Det. går. bra. nu.
Skönt när det kommer inte lite oväntade pengar på kontot.
Ska ta steget och köpa en ny telefon imorgon. åååh jag gruvar mig. "Öh, jag ska ha en ny telefon... Vilken är bra? Vilken skulle du ha tagit? Satan va dyr..!". Förmodligen kommer snålheten ta över och jag kommer ha kvar min äckliga nokia, som har följt mig trogen genom de senaste åren. 

 


R.I.P
Tappad i Malån.




R.I.P
The phone from hell
Slängd/tappad


R.I.P
Toadoppad.

Tidsdag, frihet

Kategori: Allmänt

Kan inte beskriva med ord hur skönt det känns då man har ledigdag och det öser ner.
S K Ö N T
Får hoppas att torsdagen blir bättre, är ledig då också! Vet inte hur jag ska klara av att inte ha på mig icakläderna två dagar den här veckan. Förmodligen kommer jag sitta här i lägenheten och bete mig som en rabiesdrabbad hund med personlighetsstörning. 

Kolla snubben

Kategori: Allmänt

Klockan har passerat 22 och jag är en trött tjej på 20 år. Imorgon ska jag grilla kycklingar på ica och bada i svett.
Den här veckan har varit jobbig. Jag har varit så otrevlig mot alla kunder, men jag kan inte rå för det. Jag tål inte ljudet av plingklockan i charken längre och varje gång någon går lös på den så får jag sinne och förvandlas till en hysterisk buffel som köttar allt i sin väg.

Ska slava till 3 imorgon, sen bli människa igen.

JObbjobbjobbjobbigt!

Kategori: Allmänt

Hamnade i lse iaf. Kom dit i en röd fara utan ac. Köpte mat och grillade grannens ungar på den gemensamma grillplatsen. Till det åt vi potatissallad och sallad.
Innan vi skulle ner på stan så fick jag migrän. Gick ut ändå, eller rättare sagt; jag gick ner på stan, delade ut pizzor och gick hem. Bra kväll.
Lördag for vi ner på sytemet och sen var tanken att vi skulle plaska och bad på badparken, men jag blev sne då jag inte fick köpa något på systemet eftersom mitt leg hade gått ut. Tjejen med turen på sin sida, det är jag! Men det gick över när jag hade fått smaka urban och fått en lila påse. Satt vid vattnet och åt, sen for vi hem och duschade.
Aja, kul helg iaf.

Spyr snart på ica.