blondinbellastalmittnamn

Satansjävlahelvetsdag

Kategori: Allmänt

Helvetes satans jävla faaaan.
Spillde fil i hela soffan.
Satans helvetes jävla kryckor

Fan ta det här,
fan ta världen
och fan ta alla skotrar som kör förbi.
fan.


men faen

Kategori: Allmänt

Hemma från en helg i lse. Satan så dåligt jag har mått idag. Vet inte varför egentligen, var städad igår, kanske den där sista drinken halv 2 som jag tog. Smart. Eller så vare väl pinkis som mixade med hamburgaren. Annars vare väl skoj igår. Hängde hos tina och sen drog vi på förfest hos hennes jobbarkompis. När dom skulle leka en lek så blev jag förpassad till soffan (dom var tydligen redan jämna par..). Aja, satt på min plats i soffan och drog lappar. "Lår. Långfinger".
Sen anlände sarah och tove till lse, så vi for hem till mig en sväng och sen på hotellet. Det var inte lika mycket folk ute som jag trodde det skulle vara, men det räckte då. Tydligen.

Är så less på dom här satans stödbenen jag måste dras med. 2 veckor kvar. Sen ska jag bara lära mig gå.

Ingen förstår, hur dååååligt jag mår.

Bara blä

Kategori: Allmänt

fick migrän. Nu. nyss. Skönt, speciellt nu när jag ska springa på badhuset och agera simtränare. Fan ta världen, och fan ta alla repriser dom visar på tv.

blablablabalabla balla balla

Kategori: Allmänt

Lill-lördag. Lillördag. Lilllördag.

Sjukan i måndags. Tog bort gipset och mitt blen flagnade sönder. Foten hade iaf börjat läka bra, allt var där det skulle. Slapp ha gips och fick en pjäxa istället. Skönt. Nu kan jag ta ut och lufta och tvätta den!!!! Den luktade inte gott efter 3 veckors isolering. Stackars syster som tvättade den.
Heh, kul att min vad är borta, och foten bara hänger i brist på muskler. Helt sjukt hur fort det går att tappa sånt. aja, 3 veckor ska jag gå med det här och sen äre slut. Får börja stödja och gå på den lite om två veckor. Jonathan, jag ser ljuset!

Hoppade till och från ica. Biffigheten ska ta över min kropp.

Jaja,



Söndag

Kategori: Allmänt

Eh.

Följde Johanna och sarah till happis i fredags och gick på Ikea. Efter två hopp inne på den enorma butiken så var jag trött och less. Men jag bet ihop och tog mig igenom det. Provsatt ganska mycket. Sarah köpte nästan hela butiken, johanna resten och jag köpte en kaffemixer för 9 sek. Lätt värt. 
For hem i snöstorm.

Igår så såg vi Love and other drugs. Robin Hood är bättre.

Lse ikväll, sjukan imorgon

 

Idag är det torsdag

Kategori: Allmänt

.......och jag gör inget.
Mamma ringde igår och berättade att hon började 1, så hon hade gått en prommis med milou. Sen for hon på skolan och upptäckte att jag hon inte hade några byxor under täckbyxorna. heh..

äre nu jag ska lägga ut en bild på min hund som alla andra lyckliga jävlar?
fan ta världen.

på ett ben

Kategori: Allmänt

Livet som krympling är fan inte kul. Jag är less...
Sover bort hela dagarna, allt för att slippa stiga upp och göra ingenting. Fan vad jag tycker synd om mig själv. Det är mesigt, jag vet, men det är som det är. Skulle kunna fara till mamma och bli omhändertagen, men hon har ingen dvd så jag kan inte sitta och nöta Robin Hood. Ska dit på måndag och gipsa. Hoppas det är färdigt och att jag kan börja leva som vanligt folk igen. Eller iaf träffa folk.

Var i lse förra veckan. Anledningen var att jag hade slut mat i kylen. Japp. Träffade maria, kände mig brun. inte. Kul att hon hittat hem igen! Vi såg hockey och på kvällen spelade vi wii. Var med elvira och tvingade henne att slinga mitt hår. A L D R I G  M E R  B R U N T ! ! ! !
For hem på söndagen med hela familjen, mamma, ante, gubben och milou. Fick hjälp att städa bort julen (mamma städade bort, jag satt på soffan).

9 jan

Kategori: Allmänt

Idag sov jag till 12. Sen såg jag tv. Såg klart första säsongen av Robin.
Jag är less på det här helvetet jag är i. Jag vill inte hoppa runt hemma hela dagarna, se tv och inte göra något. Just nu känner jag mig så ensam. Övergiven. Typ våldtagen. Kanske inte våldtagen, men...

åååååååååå
å
å

åååå


ppasflöasfmaölfsmmalölmf


får jag dö nu?

This is what I do

Kategori: Allmänt



Nöter som aldrig förr.


Gilla läget

Kategori: Allmänt

Nyår: så mycket förväntningar, så mycket sprit...

Känns bara jobbigt att dra allt.
Jag och gabban for upp före kalaset och bellan. Fint väder, hämtade förköpen, for hem och började få panik över taxi. Det såg väldigt mörkt ut, men tack vare gabbans charm och förmåga att prata så fixade hon två (de enda taxibilarna som gick i hemavan) till stugan. Bra jobbat! Oj, just ja, innan vi skulle in senare på kvällen så var vi och åt buffé. Fast vi åt inte så mycket, snabbt in, snabbt ut. Potatisgrattängen var god iaf.
Okej, tillbaka till färden.. Vi åkte in, for till lindmark och deras stuga. Insåg att jag glömt mina öl, min påse OCH min jävla skumpa. Tur jag hade pluntan. Klockan blev mer och vi började gå upp till hotellet. Helvetet vilken uppförsbacke. Tur man är tränad, ehehe. Tillslut tog vi oss upp för hotellbacken och ser ingången till hotellet lysa upp som en ängel i mörkret. Snart framme! Snart, snart. Vad händer då? Jo, jag halkar. Faller, vrider foten, gör mig illa. Svär och gråter. Lindar foten, klockan slår 24.00, nytt år, jag gråter. Går ut och ska fira det nya året med alla andra. Det slutar med att jag hinner ramla två gånger under typ 5 minuter. Hoppar in och sätter mig vid insläppet och gråter som aldrig förr. Gabban fixar taxi och sen åker jag iväg, bort från hotellet, bort från allt roligt, bort från alla pojkar, bort från det jag taggat i flera veckor. Fan.

På sjukan gjorde dom inte så mycket. Sjuksköterskan kollade på foten, lindade och gav mig ett piller. Jag bad om morfin men nej, det fick han tydligen inte ge. Åkte hem, mamma gav mig mer piller. Tittade på klockan, 01.40. "jaha, fan, nu är alla på hotellet och har kul och jag är hemma.."

Åkte in dagen efter och röntgade. Hade tydligen brutit ett ben i foten. Fick gipsat en skena och två nya kompisar. Krycka 1 och krycka 2. 

jaja, sen på kvällen så for jag och gabban ut. Hehe, det sista doktorn sa var att jag skulle ha foten i högläge och vila. Vila kan jag göra sen i livet. Hade så jäkla kul. Vi for först till stockstugan och när det stängde drog vi upp till hotellet. Sen på efterfest hos en brat som sprang runt i kallingar med sina kompisar. Sjukt.

For hem på söndagen, höll på att ta en älg, men tack vare mina ickebefintliga ABS-bromsar på bilen och gabbans skicklighet så klarade sig älgen. Var inte direkt orolig för älgen utan mer över hur jag skulle ta mig upp om vi hamnade i diket. 

Hemma i malå ganska sent, bättre framkommen än omkommen. Fick sova hos sarah för jag hade glömt mina nycklar i tärna. Jag skyller på pillren som jag fick. De gör mig snurrig.

Lse idag, dom körde in en skruv i foten på mig. 
The end.