blondinbellastalmittnamn

ibf.

Kategori: Allmänt

Min dag förstördes av hon som var programledare för "Hallå p3" imorse.. Hon är jobbig, och dessutom så förstå jag int vad hon säger.

life's a rollercoaster.

slödag

Kategori: Allmänt

Idag äre kallt, kallt och hårt. Ingen snö, och det är minus.
Vaknade 6 imorse och hade tänkt kliva upp, men jag gjorde det inte. Sängen var mer lockande.

Igår vare kul, det bästa med allt var när jag somnade mot bellan och strök henne på låret. Mmmm, mums! 

Kör nu

Kategori: Allmänt

Nu ska vi börja i mitt kök och sen får vi se vars det blir. Det här kommer bli bra, det känns i hela kroppen.
okej, nu ljög jag. Jag känner inget just nu. Jag känner bara min kärlek till tomas.
Hihi.

Hallå

Kategori: Allmänt

varför har ingen på telefon...? Jag är ju döende!

Kom igen

Kategori: Allmänt

Känn taggen!

Frehdahag

Kategori: Allmänt

Min vagel är typ borta nu. Det känns lite hemskt. Igår var jag hetare än solen själv, och nu är jag tillbaka till mitt vanliga jag igen. Vageln var min vän, han ville bara mitt bästa: att jag skulle klättra uppåt i ICAs personalstab.
om han hade stannat en vecka till så hade jag tagit över skiten, men det är inget att göra åt nu. Jag får acceptera att jag bara är en vanlig tjej med hilka på huvudet. Dessutom har jag schyssta bröd, det sa en kund till mig förra veckan.

Det bådar inte gott det här.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hela dagen på ica, ett pass, en duns och sen sitter jag här.
Jag vill passa på att tacka herren där uppe för att han har skickat ner snö (braa gjort!). Men regnet kunde han ha skippat. Trodde att jag skulle komma undan snöskottningen men ack så fel jag hade. Kom hem efter halv 8 och då var det mest slask som skulle bort. "Äh, det här är väl inget" tänkte jag, "det går fint". MEN DET VAR TUNGT!

Annars vare inge som hände idag. Förutom att en tant skulle försöka sno 19 spänn av ica, bara för att hon saknar läsförmågan.

Nä nu vart det kallt.

PS, min vagel är det hetaste ämnet på ica nu.

BAJ!

kakkaaaaaaaaaaaa

Kategori: Allmänt

Nu har jag beställt mitt VISA-kort, med eget motiv. Jag känner mig som en tönt, typ som alla mammor runt 35 som har kort på sina barn.. Blä, tur att jag aldrig ska ha barn.

For och träna ikväll, skööönt i bena.
Sen vet jag inte.
Ska jobba imorrn.
Yeah.

Blä

Blä rimmar på Yeah,
Kul.

Hrm, just ja; äta!

lääget är instabilt

Kategori: Allmänt

Min vagel som jag har i ögat gör mig självmordsbenägen. Jag åt nyss en nogger-glass i hopp om att det skulle vara massa nötter i den. Men nej, när jag googlade den så var det tydligen bara nougat. Livet är inte rättvist.

Jag och mamma (mest mamma) har julpyntat. Jag stängde in mig på rummet och lyssnade på radio och låtsades städa. Skulle flytta på mitt minipiano och tappade den rakt på foten. Förbannat ont gjorde det, och min ilska tog tag i mig. Jag slängde den på sängen rakt på en lampa som gick i tusen bitar. Så om jag har tur så finns det glas kvar i sängen så att jag råkar få dom i magen och förblöder till döds.

paj ut.

Tisdag är en fridag

Kategori: Allmänt

Jag är ledig och det är skönt. Har dagit dammsugarn genom hela huset nu en sväng för mamma kommer hem ikväll, och jag vill inte höra då hon säger "men susanne?! du måste ju städa! Väx upp!"
Yeah, men den här gången kommer det inte bli så, hon kommer inse hur vuxen jag har blivit. Att jag kan ta ansvar för hela huset utan att det rasar ihop, och förhoppningsvis så märker hon inte att alla hennes blommor är döda.

Annars är jag skakig och känner ett behov av proviva, 1 kg smör och 15 mattor från Afrika som jag kan rulla in mig i.

Bla bla blaaaaaaaa.. nu ska jag på banken och skriva på något.

new moon

Kategori: Allmänt

Jag ska sluta läsa böcker och se filmerna. Det är inge kul att veta vad som händer i slutet innan bion ens börjar.

Nu ska jag gå och lägga mig, eller jag kanske ska duscha innan... eller så gör jag det imorgon. Eller på tisdag, eller nästa sommar någon gång.


Word

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag jobba och jag kände mig inte taggad! Sen äre twajlajt! YEAH!!!

sen får vi se.

köttfärs och blåbär!

reza sug, calle är en man!

Fan ta kålpudding

Kategori: Allmänt




Jag ska aldrig mer äta kålpudding. Åt det i måndags och efter 5 minuter fick jag kramp i magen. Det höll i sig i 7 timmar och jag var beredd på att föda i fikarummet på ica. Jag såg det framför mig hur jag låg på bordet. All charkpersonal hade på sig vita dräkter, munskydd och en bogseringslina för att få ut saken ur min kropp.
Sedan när den hade kommit ut skulle jag titta på den och säga: "blääääää.. vem är du? Du är ful, äcklig och blodig!"
Efter det skulle soc komma och ta ungen ifrån mig. Jag skulle jubla av lycka och sen skulle jag sätta mig i kassan.

Hur som haver, jag åt kålpudding till lunch idag också, och fick ont i magen. Jätte braaaaa.
Jag hatar att jag inte är som alla andra. Jag tål tamme faan ingenting. Kiwi, gröna ärtor, mjölk, meloner som bellans mamma bjuder på, nötter,.. bla bla bla.
Det måste ju finnas något man kan göra, något JAG kan göra för att bli som alla andra lyckliga barn. Ska gå på apoteket imorgon och se om det finns piller i roliga färger som man kan köpa.

Förutom att jag inte är som alla andra så råkade jag slå min kod fel tre gånger idag när jag skulle handla av mig själv på little-ica. Jag fick hjärnsläpp, min kod bara försvann. Sen när jag skullegå på ica och köpa proviva (för magen) så funkade inte kortet. Bra snusan, bra!


Proviva, det enda rätta.



säta säta

Kategori: Allmänt

Hej, jag tänkte bara säga att jag har tråkigt. Har inget att göra och dessutom så funkar inte 5an. I-landsproblem så det bara skriker om det.

På lördag ska vi se twilight, men jag vet inte om jag kommer klara av att se Bella. Jag hatar henne verkligen. Hon är dum, knäpp, konstig, fjantig och allt annat dumt man kan komma på. Blä, men jag måste ta mig igenom det scener som hon är med i för jag har sett att hunden lär vara snygg.  

Annars känner jag mig som en grottmänniska. Inatt hade jag tydligen låst dörren men låtit nyckeln sitta kvar på utsidan. Åsså hade jag haft bilen öppen med nyckeln i. Men det spelar ingen roll.

Aja, nu ska jag sova. typ för jag har inget annat att göra.

hej hej.
Meet me halfway.

Foe sho dom bah shiet maan

Kategori: Allmänt

Nu ska jag se om jag klarar av att bli svettig.

Ps, TomKar i mitt hjärta, love you!!!!

schlut

multiply

Kategori: Allmänt

Igår var jag TomKar i bellans studio, fast bättre!
(här hade jag tänkt lägga in en bild på TomKar men eftersom han inte är känd som vissa andra, som har 1916 visningar på youtube.com, så blir det ingen bild)

Jag råka somna på soffan och vaknade upp 1½ timma senare. Jag önskar mig själv lycka till att somna ikväll.
Men det spelar då ingen roll för imorgon få jag sova hur länge jag vill.

Jag längtar tills jag får be om legitimation på småungarna från högstadiet som ska köpa Redbull och sånt.

What did you say?





En

Kategori: Allmänt

Fy faaaaaaan va jag är död. Död, dödare, dödast!
Ska sova nu för jag håll eveigt på att slockna...

Idag jobbade jag, och jag trodde jag skulle dö. Normalt borde man väl vara utvilad och redo för nya utmaningar när man har varit ledig (mer eller mindre arbetslös) i två dagar, men inte jag.

Morsan kom hem idag och hon har fått för sig att vi ska städa hela helgen. Yey, jätte kul. Tror jag ska ta min röda fara imorgon och köra långt, långt, lååångt bort så jag slipper anstränga mig.

Halv 8 hos mig

Kategori: Allmänt

Jag drömde att det var krig. Alla var jätte rädda, och (av någon anledning) så var jag den enda som hade bil, så alla skulle åka med mig till ett säkert ställe. Det var trångt men på något sätt så lyckades jag få in 3500 pers i min kära 240.
På väg till "det säkra stället" så kom alla på att vi skulle ha musik för att bli lugna. Jag sa att jag hade bandspelare och att om man skulle kunna lyssna så behövde vi en 20-kronorssedel, annars blir det ingen musik.
En av dom 3500 som var i min bil tog fram pengarna och tryckte in den där bandet skulle sitta., kom det ut 500 spänn! Vi stoppade in den igen och då kom det ut 1000 svenska kronor!

SHIT! Jag blev hjälte och rik, men sen ringde toket från adak på dörren och jag vaknade. Klockan var då halv 8 och yrvaken tänkte jag: "faan, skulle jag jobba idag? Vad gör ica här, ska dom flytta butiken hit? Eller det kanske är Åke som ska ha tidningen.. men varför plingar han på dörren?!"

Aja, nu ska jag ta bort allt från datorn.
Imorgon äre torsdag, dom sa det på radion. 

ftw

Kategori: Allmänt

Jag känner hur mina muskler växer av en timma tillsammans med en svettig isabelle i ett gym.
Yeah..

Nä, jag vet inte vad jag ska skriva, det kommer liksom inget. Jag är tom!

FAN, jag har inte ätit middag. Nu ska jag göra det.
Baj liksom, vi ses på andra sidan vägen.

rmfa

Spärr

Kategori: Allmänt

Haha, kiss, pengar och torken på toan. Bellan är ett geni.

Kärlekskranka?

Kategori: Allmänt

I torsdags, 5 november, hade jag haft körkortet i ett år. Woho, nu måste jag bara sköta mig i ett år till och sen kan jag köra med brutet ben och en 3,5 i handen utan att riskera att behöva gå tillbaka till körskolan.

Inget av värde har hänt i mitt liv på dom här dagarna. Jag har som vanligt varit på ica. Där har det varit det ena och det andra. Trodde att jag också skulle få magsjukan som förökade sig som kaniner på ica, men nej. Frisk och kry är ett nedslag. Jag hade redan valt ut alla filmer (my little pony) som jag skulle se under min sjukdom.

Idag skulle jag och bellan svettas på gymmet, men det slutade med att vi svettades i hennes förråd.

Nu snart ska jag göra sjömansbiff. Jag har längtat efter det i 3 dagar! Jag ska göra det själv, och med tanke på mitt betyg från högstadiet i HK så blir det nog Sibylla sen. Yeah! Oj förlåt, det heter inte sibylla längre. Tha grill..dåeh.

Vad fasen gör vi ikväll? Min hjärna säger:nej, min kropp säger: nej, min mamma säger: nej. Men något annat säger inom mig säger: JAAAAAAAAA!
Jag ska lyssna på Tomas Ledin-skivan nu så att jag får svar. Jag är kär i honom, jag älskar honom! Om det inte vore så att mamma hade patent på både han och Ronan Keating, så skulle jag och Ledin ha små barn som gick runt och sjöng.

Adjö nu!

19,39

Kategori: Allmänt

Yo yo,
jag lyssna på Eminem.
Shit va fränt

Nu ska jag ut och blåsa ur hjärnan, det behööövs.

Annars så går jag och hoppas på att jag ska bli sjuk, ingen aning varför, men det skulle vara nice. Typ.

.

Kategori: Allmänt

...........

jag hör av mig när det kommer något vettigt.

?

Kategori: Allmänt

Vad hände?