blondinbellastalmittnamn

.

Kategori: Allmänt

Det är hemskt det här, huvva.. Det är sånt som bara händer på film, sånt händer inte här.
Fy fan.
Fy fan.

Han där upp måste ju vara helt ur funktion.

Word

Kategori: Allmänt

Lycka för mig är inte:

  • att bli trampad på foten av en spik till klack så att foten är blå.
  • att känns sig nykter då man egentligen är en av dom som mest är på pickalurven.
  • att veta att nästa dag är det 7 timmars stenhårt arbete som väntar.
  • att vakna upp dagen efter och känna sig pigg och fräsch, och sen kolla sig i spegeln och konstatera att ögonen inte riktigt hänger med.
  • att gå till arbetet och upptäcka att det glada från kvällen innan sitter i.
  • att klockan 10 sätta sig i kassan.
  • att försöka utforma en teknik för att kunna prata utan att öppna munnen så att det inte stinker öl.
  • att sno en apelsin, skala den och sedan gnugga sig i ögonen.
  • att säga: "nej, jag tog det ganska lugnt igår" när det inte ligger någon sanning i det alls.

Men lycka för mig är:

  • att vakna upp på morgonen, titta ner på fötterna och konstatera att den ena blånageln är borta.

Julen är här

Kategori: Allmänt

Nu vare jul igen, och snart äre slut.

Var hos maggis och emil igår och såg bingolotto. Jag vann inget, inte mamma heler.

Vaknade 7 i morse och tänkte "men blire aldrig julafton så att jag slipper stiga upp så här tidigt...?!", men det tog inte lång tid innan snillet kom på att hon inte skulle jobba idag. Great! Så jag somnade om och sen klev jag upp och åt lussebullar och pepparkakor till frukost. Sen tyckte morsan att jag behövde bantas lite så vi gick en sväng på byn.
Klockan 3 vare Kalle och glögg, och nu sitter jag här i mitt rum och gömmer mig för mamma, och kylskåpet. Jag klarar inte av att äta mer, seriöst. Jag spricker snart. Men jag måste iaf tagga till för middag nu, har längtat efter julen ett helt år bara för att få äta lutfisk. Mama's coming home!

Bla bla bla, sen julklappar och sen ska jag runda av julen med sagan om ringen-filmen. 

...det var en grej på ica som hände igår som var kul, men jag minns inte. Äh, 

Imorrn äre juldan, änteligen! Ska jobba dagen efter, börjar 10 så det blir spännande att se hur det går. 

 


Havet som uppstod på ica

Kategori: Allmänt

Idag slog alla dagar! Brörjade halv 8, bakade. Allt var som vanligt. Jag hade lunch, åt mat, skottade snö, gick tillbaka på ica, fyllde varor.. En helt vanlig dag. Men då blev klockan "fika" och efter fikat då alla skulle återgå till varorna och annat arbete så hände något. Jag var på larget och såg hur det började forsa vatten.
- Hjälp, vatten! AH! skrek jag.
Det var som att vara med då Titanic sjönk. På tio sekunder var det 1 dm vatten på golvet.
Hur som så vare nån brandpost som hade lagt av. Så det var bara att ta fram skrapan och försöka få ordning på vattnet. Brandkåren kom och sög upp det vatten som var kvar, så nu äre borta.
jaja.

Aja, det var iaf lite kul. Sist jag hade så här kul på ica var när det vart strömavbrott. Då vart det alldeles mörkt, och man såg inget, så jag smög till baket och tog en bulle.

Nä nu ska jag sova, och drömma om bellan.

höhö

Kategori: Allmänt

Var inte taggad för fem öre att fara igår, men när vi väl var där så vare skoj. Bastu, öl, mat, mer öl, mer bastu, mer öl...inte helt fel med andra ord! Hade riktigt kul, och jag säger bara fuck London, det är källan som gäller. 
Blev inte så mycket sömn i natt, gick och la mig 5 och steg upp 9. Inte piggelin men det är smällar man får ta. 
Det roligaste var:
" (drar in luft, laddar) BERTA!!"
Okej, inte det roligaste kanske, men det var det lättaste att ta upp här.

Jag känner mig så glad, allt är bra nu. Har kanske inte varit världens solstråle på sista tiden men nu känns det som att jag lever! Allt är bra, eller som vanligt och jag är så nöjd. (tror det är ölen som pratar) 

Aja, kul helg! 
 


Nu äre juldan och sen nyår. YEAAAAAH!!

lördag

Kategori: Allmänt

Tack gode gud för snön, kylan, och att jag ska äta gröt. Det är livet, och det blir inte bättre än så här.

Ps, jag saknar mitt blonda hår. 

Fredag

Kategori: Allmänt

Det enda ljus just nu är imorgon. Då ska vi som är extrapersonal fläska oss på källan, basta, och dricka öl.
Och sova.
 
Allt annat är skit.

Hey hey heey, woho

Kategori: Allmänt

Nu är jag sprutad. For och tog "den stora sprutan" idag. Wow, var beredd på att det skulle vara något helt fantastiskt, typ som om ett moln skulle komma ner och hämta mig. Sedan skulle jag och molnet åka över hela världen och sjunga "en helt ny värld".
Men jag har blivit lurad. Det var inget speciellt, och det... näää! JAG ÄR BESVIKEN! Stelkrampen var fasen värre.

Som endel kanske vet så är jag lite kär i Axe-parfymen. (jag och Axe ska gifta oss den 24 december då jag får lön)
Hur som helst. I måndags då jag stod i baket och bakade så kände jag en doft av axe, eller någon annan mansparfym. "Shit, är pågen-killen här?"
(Pågen-killen är killen som kommer med Pågenbrödet, han är lite läskig, typ smyger in i baket och ber om min autograft).
Men det var inte pågen-killen. Och sedan dess har jag känt den där lukten lite då och då. Och i morse kom det fram att det är min hårspray som luktar så underbart. Mmmmm!



Jag står still, det är inge kuul. Det går inte att göra något alls

Klåån

Kategori: Allmänt

Idag sprang det två STORA hundar bakom vårat hus. Tur inte milo var hemma, fan så fula barn det skulle bli då.

Sovde typ 2 timmar idag, det var skönt.

Jävla virus.

True

Kategori: Allmänt

Satan. Jag tappade telefon rakt i golvet när jag prata med mamma så nu är den konstig och är trög att stänga igen. Blä för telefoner. Jag tror att alla telefoner hatar mig. Har inte direkt haft tur med telefoner. Vi går liksom inte ihop. Endel säger att jag är oförsiktig, andra säger klantig, men det är fel. Jag gör inget speciellt. Det råkar bara vara så att dom telefoner som jag har haft hade en speciell relation till vatten. En åkte i malån, en annan i toan, och den tredje badade på campingen. Det är inget jag har styrt eller påverkat, jag är som jag är och tekiken suger.

Jag har inget att göra. Fick nyss en längtan av att göra läxa (?!) Wft? Ofta, men den försvann lika fort som den kom. Nä nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas benen är piggare imorgon.

Ica är allt jag behöver, och mamma dåeh.



Taaaadaa

Kategori: Allmänt

Jag har ingen ork till något längre. Kroppen och knoppen är trött, och det blir nog en tidig kväll ikväll. Senare i veckan ska jag se om jag lyckas få i mig lite svinismedicin. Kommer bli najs. Har jag tur så lyckas jag sno med mig lite sprutor så att jag kan göra egen medicin.

Igår var jag chaufför åt johanna. Hon var full, jag var nykter och skötsam. Idag har jag varit trött.

Ica imorrn, yey.
Åt helgen blire något.

Hemskt mycket blä

Kategori: Allmänt

Morsan kom hem idag. Hon fyllde kylskåpet med mat och nu känns det som att jag är sjuk på riktigt. Min mage tål inte vanlig mat.

Annars har jag inget att säga. Imorgon äre fredag, och sen ska jag äta julbord.
Yey, älska julen.
nåt.

VISA

Kategori: Allmänt

Äntligen kom mitt eferlängtade bankkort! Ååååh, jag har varit utan det så länge. Har blivit stammis på banken under dom här veckorna bara för att kunna ta ut pengar. Ganska bra för nu är jag polare med alla tanterna där, och det känns bra att ha nya vänner. Score!

Idag var en konstig dag, och tyvärr så förstördes den av att jag hörde tjejen-med-den-jobbiga-dialekten-som-inte-kan-prata-utan-att-skrika på "Hallå P3". Det sög, jag trodde jag skulle slippa henne veckan ut, men icket. Blä för henne, och blä för... öööh.... att frysa!

Hann med att klippa mig idag också, eller "rensa bort allt mitt nötta hår" är nog ett bättre uttryck. Det är lite kortare och jag känner att min dubbehaka framhävs ännu mer, men jag överlever. Med risk för nackspärr så får jag titta upp i taket tills håret har växt ut. Man får icke vara dum...

Idag kom jag på att det är december, och det känns inte bra. Men Britney fyller år idag så jag säger grattis till henne och önskar henne all lycka med att göra en låt som slå "baby one more time".



Iwbf

Kategori: Allmänt

Jag ljög, det här kommer ta tid.

Ikväll gjorde jag det enda som jag är bra på: fika! Och nu mår jag dåligt, det är nog för att jag drack två glas med varm o'boy. Jag tål inte ens mjölk, men jag föll för grupptrycket helt enkelt... Jag är svag. Förr var jag stark, men nu är jag svag.

Hoppas jag blir sjuk snart, typ på riktigt. Jag vill ligga i soffan en hel dag och bli åksjuk av att titta på tv. Det är min dröm.
Gode gud...