blondinbellastalmittnamn

Torsdag

Kategori: Allmänt

Är en dag ifrån min lediga helg. Imorgon ska jag glida, som alla andra dagar.

På lördag ska jag dränka mina sorger i sprit. "Vad har hon för sorger?" kanske ni tänker. Helt ärligt så har jag inga. Jag är en perfekt människa med ett perfekt liv, och behöver bara ett skäl att dricka sprit.


Söndag

Kategori: Allmänt

idag är det söndag. Har inte gjort ett skit. Steg upp 12, åt glass till frukost och sen sett tv till nu.
Bra
dag.

Härligt att så många människor i vår värld är så lyckliga. Jag gläds med er.
Nu ska jag gå och svälja lite dynamit.

Fredag

Kategori: Allmänt

Fredag idag. Världens sämsta dag. Nej ursäkta. Sämsta dagen var igår.

Krossa alla glasen

Kategori: Allmänt

Hallå. Veckan är trög och jag är trött. Har inte hunnit sova ut ordentligt efter helgen antar jag. I lördags jobbade jag till 1500 och sen for jag hem och fortsatte tokstäda lägenheten inför kvällen. Såhär i efterhand har jag frågat mig själv varför jag la ner så mycket energi på att städa inför en förfest. När jag vaknade upp på söndagsmorgonen kunde man ana ett köksbord under alla flaskor,glas,skräp,chips,dricka m.m. Glaskross i hela lägenheten och lampglaset på toan hade tagit självmord. Gött.
Men men, kul vare iaf!

Temat var maskerad och jag hade tänkt fetdissa det eftersom jag inte hade någon fantasi och för att jag ville vara snygg. Men det sket sig direkt. Det är svårt att va snygg när man har oddsen emot sig. Skynade mig till maggan och lånade hennes trollbyxor som är lappade och har en fin svart svans. Fint? jao, om man kisar kanske. For ut, kände mig relativt nykter vid köksbordet men sen när man får igång blodomloppet och börjar röra på sig så blev detbara svart. Vare kul? Ingen aning. Var det mycket folk? Vet ej. Vare många som klädde ut sig? Jag vann då inte så jag antar det..

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig igen. Har sovit drygt 2 timmar ikväll.
Underbart!