blondinbellastalmittnamn

Sämst

Kategori: Allmänt

Lika bra att hålla allt inom mig. Jag bidrar bara till att alla i min omgivning blir ledsna, och det är inte det jag vill..
Jag tar mig fram.

Imorgon filten
: )

Är jag hon?

Kategori: Allmänt

Just nu skiftar allt i svart och i gråt(t). Jag vet inte vars jag ska ta vägen.
Känns inte alls som att jag är närvarande, och det är som om jag kan betrakta mig själv utifrån. Jag känner inte igen tjejen som jag ser. Det är som att hon är en annan person...
Någonting har hänt, och jag vet inte hur hon ska hitta tillbaka igen.

En helt ny värld

Kategori: Allmänt

Hetast på marknaden
( OBS, Angelina Julie på bilden. Smink har kommit långt i utvecklingen)

Idag fick jag min första roll i en film som kommer slå stort i världen, och i hela eurpoa!
Dock fick jag inte filmas så lång stund. Scenen jag ska vara med i är kanske 3 sek, eller något i den stilen. MEN, jag är med!
När jag körde hem från filminspelningen så tänkte jag på vilka dörrar som öppnas genom denna medverkan. Sagan om ringen, Die Hard, Harry Potter, Nalle Puh, m fl. Jag kommer bli känd! Producenterna ( eftersom att det är så stor film så är det flera producenter), sa att jag var jätte duktig och hade en naturlig tallang för det här med film. "Jaha" tänkte jag. Här har jag gått i snart 3 år på samhällsprogrammet i södra Motala, och tänkt på om jag ska bli städare eller vaktmästare, och nu får jag reda på att jag är en naturbegåvning inom filmens värld!
Trots att jag går ut skolan till våren så funderar jag ändå på att hoppa av och börja jobba heltid på konsum. då kan jag tjäna stora pengar, big money, och praktisera hos Brad Pitt. Han har säkert några knep till mig. Jag behöver inte gå någon utbildning på flera år, eftersom att jag är en naturbegåvning!
 
Ska prata med syon, och sen med kungen ( knugen, som han föredrar) och prata om han kan sponsra mig. Har hört att han har mycket  cash...
 
Praktikanterna. Dom hämta kaffe och sånt till skådespelarna.
Praktikanter

bloggpaus

Kategori: Allmänt

jag gör som blondinbella och tar paus. Det är så mycket som händer nu, med klääder, smiiink och annat. typ att jaföretaget tjänar över 100 000 i månaden på min blogg.Det sätter  stor press på mig.
Hoppas att ni trogna läsare förstår mig.

Ha det bra tills vidare

Slööö dag

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om jag gillar att mitt monster till 240 nu låter som en epa...

Nu snart ska jag till mitt 3:e hem. Jag har nämligen så många hem.. Det första är här, andra är ica, och 3:e är där borta i stor stan.

En sak som jag har tänkt på är varför alla som inte kommer från Sverige pratar med brytning, även om dom bott här hela sitt liv? Om jag är på ett ställe en längre tid där dom har en annan dialekt, så blir det ju lite automatiskt att jag snappar upp och börjar prata lite som dom. Borde det inte bli samma sak för alla gangztas som kom Sverige när de var små, och nu ändå håller på med brytningen.. ?? 

Shiiit, jag har syndat..

Kategori: Allmänt

jaha, nu vart det jusom det blev ikväll. Vi drack, och det var ganska sköönt. Var ju ett tatg en.. höhö, typ 2 veckor sedan??Hoppas du tog dig hem ordentlig!

Nu ska jag sova, och jag har kommit på en sak: det spelar ingen roll hur mycket man dricker, eller vad man dricker. Det är umgänget som räknas!
Jag saknar tiden som var, då vi var alla tillsammans och såg film och bara var vänner. Nu har jag komplicerat allt och det känns en aningens obekvämt, även om det är länge sedan..
jag hoppas du förlåter mig, och du ska veta att jag aldrig menade att såra dig.
Jag var en skit, och i'm still a skit..
please kill me.

bjud in er bara

Kategori: Allmänt

mitt hus är ingen lokal som man hyr, och ikväll äre inte fest..
fast no va jag sugen allt.
Men jag har ju ett avtal med min underbara vän, 2,5 mil här ifrån, att vi skull hålla oss borta från spriten till juldagen.
och så får det bli.

oj, nu äre 3:e inlägget idag. undra hur månger per dag som Blondinbella skriver?
Äre bara jag som får den uppfattningen att hon tror att hon är smartare än vad hon egentligen är? Intelligensen sitter inte i hårfärgen, men så är det i det här fallet.

Nu ska jag sova, och sen ska jag inte göra ett skit imorgon. Plugg, städning och annat onödigt skiter jag fullt i.
Jag är en rebell!

mellan hösten och vintern

Kategori: Allmänt

Det är jobbigt med detta "mellan väder". Visst, nu har det ju trots allt kommit någon centimeter snö, but still...
Det går ju inte att köra skoter, och det går knappt att se något då man kör bil på grund av att allt ljus sugs upp av allt svart. Huvvaligen.

Idag har jag gjort väldigt lite, så lite som möjligt faktiskt...
Tvättade bilen i vårt pyttelilla garage. Så nu är halva bilen den röda underbara färgen, som den egentligen är. Resten är en blanding av rött, svart och grått. Ser ut som en färg-explosion. Men det spelar ingen roll, eftersom att min ljuddämpare lossnade igår. Röret på ena sida hade typ rostat sönder.
Jag önskar att det fanns några piller som gjorde att man blev bra på olika områden.Då skulle jag knarka alla piller som fanns!


dagen efter

Kategori: Allmänt



Jag bryter ihop snart...