blondinbellastalmittnamn

vi är latinos jao

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen inget att berätta.
Mitt nya favoprogram är Supernanny. Aldrig barn säger jag bara, aldrig barn.
Nu ska jag fika.

börsen rasar och jag fruktar restskatt

Kategori: Allmänt

Söndag.
Jobbigt.
Fast jag är inte bakis, det är skönt. Jobbade igår/inatt på hotellet. Serverade först. Jag var inte bra, servering är inte mitt kall här i livet. Stefan sågade mina converse så jag fick ta ett par herrskor i storlek 43. Ett under att jag hade skor på båda fötterna när kvällen var slut. Dessutom slapp min byxknapp just innan jag skulle börja jobba. Är det ett tecken på att jag ska släpa iväg kroppen till gymmet, eller att jag ska byta tvättmedel? Hursom, när alla mina 10 gäster hade ätit och betalat fick jag ställa mig bakom baren och digga till dansbandsmusik (och hålla koll på mamma). Jävulskt skoj, bara jobbigt när dom kommer och ska ha sånt som jag inte fattar. Annars skoj. Började 16 och slutade just innan 4 imorse. -25 ute och jag hade ingen motorvärmare i mammas bil. Hon frågade mig idag om jag hade i kabeln, då sa jag: "ja".

jag vill lukta på heroin

Kategori: Allmänt



Inget att berätta, bara att jag aldrig, aldrig, A L D R I G mer ska överge mitt blonda hår.
jag svär

Don't be the Grinch

Kategori: Allmänt

For till arvids i lördags. Trodde inte vi skulle greja det, men tillslut så tog sig alla dit iaf. Aja, det är historia. Inte så mycket folk, eller vare det? Jag vet inte, har svårt att uppskatta. Kul att sarah drog kortet hela kvällen och köpte "gooooda drinkar". Plus att hon fick ett blåöga då hon ramlade med ansiktet före i snön. Hehe, såg inte men tove har berättat. Vet inte vars bellan höll hus hela kvällen, och inte tove heller för den delen. Hrm.. Jag var iaf städad, tror det är åldern.   

Min mamma är på sjukhuset. Hon har något fel någonstans i kroppen och ska sova där inatt. Jag vet inte vad hon har för fel (dels för att jag inte kan peka ut vars hjärtat sitter inom 10 sekunder) men också för att hon inte berättade så mycket. Hon sa: "Jag ska vara på sjukhuset, du måste komma och hämta milou."
Antar att hon ringer när tiden är inne.
Tog ledigt från ica idag för att köra till hunnfaan, som inte ens blir glad att se mig då hon har varit ensam i 6 timmar. Men så klart så starta inte bilen. Ey yo B, what's up? Jag minns en tid då du startade i 35graders kyla.

Kalaset fick skjutsa mig. Fram och tillbaka, vi var snabba.

Nä men tack och hej.
Gabban du kan ju ge mig ett livstecken, eller äru lack för att jag glömde svara på ditt sms från förra helgen?

slit ut mina tånaglar

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse av att mina grannar ovanför gick ner för trappen med deras en miljon ungar som grät och hade sig. Svor, drog täcket över mig och lyckades somna om. Halv 11 (mitt i dagen!) vaknade jag av det dunkar indisk musik i hela jävla huset! Jag höll på att brinna av. Nyvaken och ont i huvudet ho jag på tvn och radion på högsta volym. Sen öppnade jag dörren och konstaterade att det inte bara var mitt huvud som susade och sen slängde jag igen dörren HÅRT två gånger.
Cool_tjej_90_mogen. Ja.

Mamma var här idag, vi har satt upp nya gardiner och ätit fisk. Nu ska jag duscha och ta en kall. Och kanske ett huvudvärkspiller, för jag har så ont efter all stress.

Och min bil är utan ström.
Det var ju oväntat..

Strypt och våldtagen

Kategori: Allmänt

Kära gode Gud, sätt en kula i mitt bröst.
Idag var en sån där dag som aldrig ville ta slut. En dag då man bara går omkring och hoppas på att nästa kund som kommer in har en bazooka med sig. En dag då man vill toadoppa sig själv, halka på halt golv och åka ambulans, ta en överdos av syrgas, äta spindlar, gå in i ett brinnande hus och stanna där, äta stearin, sticka in en gaffel i kontaktuttaget, skrika rakt ut allt man tänker, prova gul snö, råna en bank och bränna upp pengarna, grilla kaniner i ugnen och såga av benet med en motorsåg. En riktigt pissjävla dålig dag.
Om jag bara kunde ljuga så skulle jag klara mig mycket bättre här i världen. 

Och mitt hår är grönt nu, 
det röda for imorse när jag duschade. Ska aldrig duscha igen. 
Fan ta världen
Död åt alla
 

Geni

Kategori: Allmänt

Kära läsare.
Jag hade en kris igår (kanske är jag fortfarande inne i en kris för idag löste jag gymkort, vars är världen påväg liksoM?!).......aja, jag har/hade en kris. Köpte hårfärg på ica, mörkblond. Egentligen borde det stått GRÖN-JÄVLA- HÅRFÄRG-SOM-GÖR-SÅ-ATT-DU-SER-UT-SOM-ETT-TRÄSKTROLL
Varför?
Varför
varför dödade jag mitt blonda?!

Köpte en ny förpackning idag och skulle fixa till det, så här sitter jag med röd/orange-hår. Fett onöjd och jag överväger att sjukskriva mig imorgon. Alternativt ha jätte urringat.
Fan ta mig själv.

Blä - hej

Kategori: Allmänt

Nu var helgen över. Inte skönt, var kul i lördags. Mer folk än dagen innan. En tjej ville ha en fruktig drink, och jag bara blandade något, smakade inte ens utan hoppades på att hennes smaklökar lämnat henne. En timma senare kom hon tillbaka och ville ha en till likadan. Woho, jag kanske inte är ute och cyklar hela tiden.
Råkade spilla vatten över en kille också. Hehe.

Kul att jobba iaf. Får väl se när det blir nästa gång eftersom den nya kille ska få förtur och inskolas några veckor. B a js. Surt.

Börjar 1500 idag, har inte gjort ett skit. Sov till 11 och sen har jag och svettiga jag sett tv och hostat.

Brände mig på strykjärnet och när jag berättade det för mamma igår så sa hon:
-Kommer du få ett ärr på armen?
-jaa, kanske. Förmodligen
(här trodde jag hon skulle säga några fina ord om hur synd det var om mig, att hon önskade att hon var 25 mil närmare så att hon kunde plåstra om mig.)
- Men susanne...jag får ju skämmas.

Spread the word, not the virus. http://www.speedyshare.com/files/25180840/Britneys_vikarie-_Mallorca.mp3 

lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort ett skit. Vaknade klockan 2 av att det borrades en våning ner. Hade tänkt sova någon timme till men hungern tog över. Så sedan dess har jag suttit vid tvn och sett 16 and pregnant. Det har varit mitt favvoprogram ett bra tag, men om man äter köttfärs, makkisar och ketchup samtidigt som det visas förlossning på tv så byter man kanal ganska snabbt. Jag vet inte varför jag gillar (gillade) det programmet egentligen. Kanske tycker jag det är kul att se barn på tv (eeeeehhhhh?!?!?) eller så äre bara roligt att se och höra hur de resonerar kring frågan om det ska förstöra sina liv eller inte.

Aja, lite folk igår. Hängde inte så mycket i baren, det fick den nya killen göra
Börjar 9 ikväll. Har fett ont i huve.
fetont
fet ont
fe tont

Baj

Fraajdaj

Kategori: Allmänt

Veckan var jobbig. Trött
Ska till lse nu och jobba ikväll och imorgon.
Vetta fasen vad det är ikväll på hotellet (om det är något ens, matte kanske har lurat mig?) men det blir nog veteligt. 

Nu fick jag sockerdricka i foten.
Adjö

Mörker

Kategori: Allmänt

Som planerat sov jag bort hela dagen. Vaknade upp med skallebang, kanske för att jag var uppe till 3 inatt och tömde tårkanalerna till P.S I love you.

Måste sluta, ska starta motorsågen och hämta grannens ungar.
Satans barn. 

ivar

Kategori: Allmänt

Jag är sliten. Idag var sämst, minns inte vad jag gjorde igår och imorgon är jag ledig, skönt. Ska sova bort hela dagen och sen sova lite till. Borde städa, borde verkligen städa men jag orkar inte. Det är tungt.

Jobbade i fredags, hela dagen. Ica fram till 17 och sen i baren. Var sämst, men det gick gå ändå. Kul att jobba på annan plats iaf, och se andra människor/drägg. Fett. Gick och la mig 7, vaknade 11. Förbannat att det inte går att sova då man ska sova. Satans rutiner som man har fått in i kroppen.
Brassade iväg till lse med min traktor. Övertrött och toktaggad för kvällen. Brunkräm, breda ögonbryn, stekarbrillor, 2 ton gelé i håret, pikétröja, chinos och stekararm.
Vann vi något? Nej. Men sarah gick iaf plus den kvällen. Hon hade två brudar på dansgolvet som strök henne på låret och fick en bög på kroken. Hon verkar nöjd. Jag är rätt nöjd med att jag lyckades smita före den 1km långa kön in till nattklubben, och för burgaren efteråt.


Juniior


Mattiiiias


Rikast i stan.

Sweet

Kategori: Allmänt

Imorgon: ica
Kväll:biguman
Lördag: lse
Söndag: törstig

Life's great
eller, det kunde varit bättre om jag pluggat på drinkarna. Vet inte om grasshopper går hem hela kvällen.



Ps, vars tog färgen vägen?

Yo

Kategori: Allmänt

Ska stå i baren i storuman på fredag. Otippat. Aja, hoppas det går bra. Annars får jag väl skylla på mensvärk.
Nu ska jag duscha (nåot som jag inte gjort sen i söndags) och sen fara på ica.

Åååh, jag måste städa.

läget

Kategori: Allmänt

Jahaaappp..
Då vare tisdag. Onsdag imorgon. Det går bra för mig, jag vill inte ta en snus och bara lägga mig på soffan. Nej nej. Jag gräver inte i fickan efter snusdosan då jag har ätit. Niet.
Seriöst, jag vill bara stänga in mig i ett mörkt rum och sova i en vecka.

Slut

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit mig i kragen och ska sluta snusa. 

Har ätit 2 middagar ikväll. Funderar på den tredje. Men jag vet inte om jag hinner, måste sova nu så att jag orkar med hela dagen på ica imorgon. Var så jävla trött idag. Helt sjuk. Det känns att jag har blivit gammal, kroppen hänger inte med och delarna är inte där dom brukar vara.