blondinbellastalmittnamn

Helt otroligt

Kategori: Allmänt

Helgen var föööörjäävla kul! Slutade 3 i fredags och då snodde jag en bil och körde till mamma i den stora staden. Åt mat, ragga upp lindmarks bensin och hälsade på maria. Helt okej kväll.
Lördag så toksprang mamma och jag en sväng på stan och letade skor till mig. Mina converse duger tydligen inte på ica enligt henne. "Men susanne... jag skäms ju när du har på dig dom där fula skorna." Så Jag gatt (gatt är ett ord) spendera hela min lön på ett par nya skor. Men jag gruvar mig för att ta på mig dom eftersom jag får skoskav bara av att titta på ett par nya oingådda skor.

Hem till skogen, byta om och sen till elin för mat och mojito. Riktigt kul, buss, öl och massa trevligt folk. Smetade omkull inne i logen, men jag föll graciöst och slog inte huvudet, så jag är helt nöjd. Dock vare lite kyligt, och när jag upptäckte att min färdsdricka var slut så tänkte jag: "nej, nu kommer jag börja frysa." Men det gick bra ändå.

Sitter här i skogen och INTERNET FUNGERAR! AWESOME! Jag förstår inte varför, hur eller något alls men jag gillar verkligen tele2 just nu.

Nä nu ska jag sova så att jag orkar städa charken imorgon, och skriva cv. Den här gången ska jag inte ta en bild då jag ser utvecklingsstörd och kissnödig ut.

Over and out, pis

danke

Kategori: Allmänt

Jag tackar mina 3 trogna läsare som följer min blogg. Tack. Och om det nu är så att det bara är någon som råkar hamna på min blogg istället för på blondinbellas så äre okej.
helt okej.

Jaha, jag är på ica, idag åt jag raspeballer. ballar, ball-byte. Ingen gröt, jag pallar inte att hela lunchen ska gå åt till att diska mikrovågsugnen.. nej, no more groet for me.

Nu ska jag vänta tills klockan slår 8 så att jag får fara hem och se tv, eller göra upp eld.
Men jag vet inte vad jag ska skriva, har inget roligt att dela med mig av.
Ihelgen äre iaf talludden och min kära moder fyller år! KANON! TÅRTA! FETTTTTTT!!!

Pusshej, eller jag menar... ica foe lajf

Ljuset i livet

Kategori: Allmänt

Det här är den absolut bästa dagen på länge. Det är inte på grund av att jag suttit i kassan under lång tid och fått träffa alla underbara kunder, nej. Inte heller för att det regnar ute, och inte för att bensinpriset är högt. Kanske för att det är lill-lördag? Nej, non, niet! Idag är jag glad eftersom det är LÖN! LÖN LÖN LÖN!
Åh vad jag mår bra, min mage mår bra, och mitt bankkonto är inte längre undernärt!
Vad ska jag göra med alla pengarna då? Det vet jag inte, kanske flytta till en ny skog och bygga upp ett hus där.. och gift mig med en lapp! Nej..dålig idé. Då får mamma spader.

ikväll äre fångarna på fortet, yey! Det ska jag se, i brist på annat.
Aja, nu har jag bara drygt 6 timmar kvar på arbetet. Tyvärr får jag inte hänga i fikarummet hela tiden, (varför vet jag inte).

Håll tummarna

Kategori: Allmänt

Ica leker, solen steker. Jag äter munkar och förstår inte varför vågen visar övervikt.

Gör inte så mycket annat här i livet, och jag vet inte heller vad jag ska sysselsätta mig med. Spanskalärare i Kina? Känns lockandeeeeeh...?

Har ätit köttsoppa, jag blev full. Ja, det är roligare på jobbet då.

Fredag

Kategori: Allmänt

Sitter på ica nu och har ätit gröt. Gröt är bra, och billigt, speciellt nu när jag ligger på minus på kontot (?!?!?!!!!) VAD HÄNDE LIKSOM!?!??!! Jag blir galen, meeen jag får skylla på att jag inte har fått lön sen i maj. Ja som sagt, jag åt gröt, det är för att min mamma är borta, vit gröt. Tomtegröt. Mums, fast jag fick halsbränna. inte coolt.

Jag vet inte vad jag ska berätta om, igår fick jag utskällning av en gubbe med vitt hår (obs, inte tomten), men det gick bra, jag gav luren till en annan.

I helgen ska jag klippa gräset, och städa biln,
och panta flaskor.

Ica foe lajf

Kategori: Allmänt

Hej mina trogna läsare. Här sitter jag i det bästa rummet på ica, fikarummet! Eftersom vi inte har internet i skogen så jag åfr sitta här på mi lediga timma istället. Dagen är låååång som fasen och jag var less innan jag ens kom hit. Tur det regnar, tur tur tur..

Förra helgen var jag och min kära vän bellan i piteå och levde om. Vädret var bra, lite åska natten mot fredagen bara, eller vare verkligen åska? Där låg jag och min tältkompis i tältet på varsin uppblåsbara supersäng och sov. Men på morgonen vaknade jag av blixt och dunder utanför. Jag slet madrassen från min sida till bellans sida, öppnade blixtlåset på hennes sovsäck och tog försiktigt ut hennes hand.
"Va fan gör du?!..."
"Det åskar....jag är rädd."
Nåra sekunder går innan min kompis svarar:
"det där är inte åska, det är flygplan!"

Men nee.

Fredag kanonväder, kanonkul och kanontrött lite för tidigt på kvällen. Lördag mulet och lite regn, vi gick på stan och...jag minns inte riktigt vad vi gjorde. Bellan tjatade om att tatuera in en haj mitt i pannan, men det gick över efter att hon hade fått kaffe. Jag hittade världens finaste keps
Senare på kvällen så kom kalaset och silla, det var kul. Vi gick för att se Kent och det gjorde vi, fast på olika håll. Jag tappade bort alla så jag såg kent själv, och lazee själv. Sen gick jag själv och drack vatten, och vare med två nya kompisar, själv! Men det gick bra.

Nu äre slut på det roliga, nu ska jag jobba. Har bar 6 timmar kvar, YEY!