blondinbellastalmittnamn

Lördag

Kategori: Allmänt

mår inte bra. Överväger att banga ikväll. Bara fara och grilla och sen gå hem och kramas med sängen.
Helt seriöst. Nu kommer det inte att hända, jag är inte den som är den, men det känns inte bra det här. Har så satans ont i huve. Har nog ätit för lite twix.

Ge mig mer

Kategori: Allmänt

For och tränade efter ica idag bara för att kunna trycka en twix ikväll. Värt.

Väx

Kategori: Allmänt

Solen skiner. Jag mår bra. Jag trivs.

Johanna fyller år idag. 21. Jag fick ingen tårta.

Varför klippte jag av mig håret. Fan fan fan, det skulle vart kvaaaaaaaaaaaaaaaar.


Så här vill jag göra med en viss blondin, inga namn nämnda...


fanvabra

Kategori: Allmänt

Volbeat i sommar. Fett

Påsken har varit underbar. Helt perfekt. Underbart väder. (vad är jag hög på??)
Körde upp torsdag. Grillfest på kvällen. Fredag blev det första skoterturen för min del i år, men det började dåligt. MXZ dog på fjället för han äter tändstift. Sen for vi och satt stekte på fjället.
Hem, åt, sov. Vakna, köra skoter, hem, lördagkväll. Fest. Maria och tobias kom förbi och sen for vi in till Hemavan och mötte upp pinkis. Hotellet. Jag ville dra massa shots i baren med 21 åringen, han var på. Dyrt och äckligt vare. Och dåligt mådde jag dagen efter, fy satan. Men det vare värt.

Quuuuuul XD

Kategori: Allmänt

Gabban kom hit igår!! Iiih. Jaja, jag är nog lite kär i henne, ska erkänna det. Prata, åt (nä, tydligen gåre inte äta sånt som gått ut för två år sedan, wft liksom...) prata och skedade. Sur över att jag inte hinner uppleve tromsös (fan va fult) tromsö s underbara värld innan sommaren. Work is my drug.

Jobbade hela satans förbannade jävla faaans helvetes dagen idag. Ja jag behövde få med så många svordomar som möjligt kände jag. Orsaken är att jag tillbringat eftermiddagen på en begravning. Jaja.

LEDIG TILLS PÅ TISDAG! Fett. Fjällen imorgon. Köpte 1 kilo godis. Fetare. 29,9 kr/kg på ica. Köp!

Hold my hand

Kategori: Allmänt

Bröt ihop i fikarummet idag. Kom tillbaka lika snabbt, sen hade jag Havre Fras-reklamen på hjärnan.

Mamma ringde och sa att det är minusgrader i västansjö, så det finns hopp om skoterföre på torsdag då jag far upp! Lyckan är total.

17

Kategori: Allmänt

Fett lite folk igår. Försökte lägga in stöten på lammkött, gick dåligt. Fick en puss från en tjej istället. Heltokejnöjd.

Grattis pinkis!!!!!!!!!!!!!!!

Kos 2010

Kategori: Allmänt

För ett år sedan låg jag i en säng på hotell Anna på Kos, sjukt nervös inför första skoldagen, nya lärare, nytt folk och ny miljö. Minns att det var svinkallt. Sov med täcket som bestod av ett lakan, hade en filt, mjukisbyxor, och en kofta. Kalllllllllllllllt. 
Resterande 4 veckor är bara svart. He he he.. Drinkblandning, plugg i sinne och flygande flaskor. Minns att när jag vaknade upp varje morgon så gick rabblade jag drinkar i huvudet. Sjukt. "Cuba libre: 4cl rom, fyll upp med cola. Byggd. Limeklyfta." osv. Sjukt x2. 

Känns bara så konstigt att det gått ett helt år sen den där tiden då man levde i en egen liten bubbla. Där existerade bara skola, drinkar, sol, ångest när man tillslut hamnade på barstationen. Vet inte om någon kan förstå den ångesten. Det var hemskt, mest för att drinkarna satt lite halvdåligt och för att man skulle försöka göra allt rätt. Rätt mängd sprit, dricka, massa is, kylt glas, skakad, mixad och dessutom skulle det gå fort. Minns att jag tänkte när andra veckan började "jag kommer aldrig kunna lära mig det här", och sen bröt jag ihop på toan. Tur man hade solglasögon.. Det var lite tungt, men sen vände det och man började få in tänket och allt. Skönt. Och sen blev det roligt att stå i baren. Allt bara lossnade, och ja... 

Synd bara att många recept har försvunnit. Hade 80 drinkar på provet och skulle jag göra om det skulle jag kanske klara 1/8, max. Och flair, eeh. Har i smyg försökt mig på att flaira med flaskor på ica utan resultat. Det ser inte lika "bra" ut som det gjorde sista dagen då vi hade provet. Aja. Sånt som händer.

Fuuck, sentimenal...

Har hela dagen fri imorgon. ska nog försöka göra något vettigt.

Söndaaag

Kategori: Allmänt

Cirkus 230 inlösta igår, mer folk än vanligt tyckte jag, men fortfarande ingen som dricker. Det är väl bra att folk är mån om sin hälsa, men kom igeeeeeeeen, vad ska jag leva av? Blev inget tryck på baren, men fick ändå skäll över att det ser ut som ett bombnedslag vid min station. Ops..
Hälsade på madde på statoil innan jag gick och la mig. Kul att träffa henne igen och inte den där blonda som brukar stå där och se dryg ut.

For till maria idag och åt. Hade snott potatisgratäng från hotellet så jag tänkte att vi skulle köpa kött eller nå till, men det blev pizza istället. Så nu har jag iaf mat för veckan.

En helg kvar. Sen ledig

party hard

Kategori: Allmänt

Antar att jag borde skriva något kul här. Men det får bli en anna gång.
Har varit i skellhell hela dagen på avslut med simklubben. Vi bowlade, åt och gick på stan. Jag slog en strike, sen gav jag mig. Varför fortsätta då toppen är nådd?

jag är less på att jobba varje helg, varje lördag. Less på att vara död hela söndagen. Men, får väl skylla mig själv då jag valt det här.

Ey yooooooooooooooooooo.
party all night long.

Ska slänga mig i duschen

Copycat

Kategori: Allmänt





Jag visste väl att 7 veckors isolering skulle leda till något slag av kändisskap.

April

Kategori: Allmänt

Gick det bra att jobba? Jaa, om "bra" innebär att veva ner en oöppnad grenadineflska och spilla ut en halv liter mjölk på chefens byxor så gick det bra.

Inte så mycket folk. Vars är folket? Vi sålde ändå för ganska bra, tror jag. Blev bjuden på efterfest hos H&Ms VD på ansia. Inte sugen alls. Kanske var det min chans att bli rik.

Steg upp 3 idag. Lycka till att somna ikväll.
Tack

Det är fucked för dig, allt blir bara värre

Kategori: Allmänt

Död åt världen. Jag är inte taggad. Alls. Fan. Vill lägga mig under täcket och bara sova i 15 dagar. Vet inte varför jag är så här slut i kroppen. Ingen energi. Sitter och dunkar partymusik för att tagga upp mig själv, men det funkar inte. Det känns kört. Allt känns jobbigt. Blä. Måste duscha eftersom jag snoozade till efter 7 imorse och då hann jag inte bli ren innan ica.

Annars då?
Ledig måndag, får se om jag stannar i lse eller om jag far hem och städar. Har inte så mycket för mig. Just ja, jag skulle ju träna på måndag. Eh.......
 Det får bli en annan dag.