blondinbellastalmittnamn

allt bra

Kategori: Allmänt

Hejsan. Var ledig fredag - söndag så jag for ner till Linköping och hälsade på Linda. Åååh vad jag behövde åka bort några dagar och slippa allt annat. Bara må och chilla. Gött.
Gruvade mig för resan men den gick bra. När jag kom fram så skulle jag på egen hand ta mig från stationen till Lindas jobb. Hon beskrev vilken buss och så jag skulle ta, men eftersom jag inte riktigt förstår den här med bussystem så frågade jag ändå tanten i luckan om hjälp. Hon sa att det gick lika fort att gå, typ. Jaha, tänkte jag, då går jag istället och passar på att se mig om lite. Fick en karta där hon snällt ringade in vars vi var och vars stadsbiblioteket var. Jag tog tjockväskan och började gå..
Nu hör det till att jag inte var den bästa på att läsa kartor när jag gick i skolan. Det gick alltid bättre att hänga på nån annan eller skriva av. Varför anstränga sig då man kan glida liksom?
Hur som haver, det som skulle ta 10 minuter tog 45 minuter för mig. Men jag hittade tillslut iaf. Okej, en tant fick visa mig halva vägen och sen peka och upprepa flera gånger att jag bara skulle gå rakt fram. skitsamma.

Vi tog det bara lugnt på fredagen, gjorde mat och drack lite vin med hennes rumskamrat. Lördag bakade vi bröd, for och kollade i gamla linköping, gick på marknad och drällde runt på stan. For hem till lägenheten och såg film, duschade och sen mötte vi upp några och for ut och åt. Efter maten gick jag och Linda och spelade biljard och drack lite öl. Underbart, men jag var värdelös på att spela. Jaja, man kan inte vara bra på allt. När Linda utklassat mig 15 gånger gav jag upp och vi mötte upp de andra igen och drog ut på nåt stället. Kul kul, efterfest med Tarzan. 

Åkte hem igår, svinigt ont i huvudet och jag trodde att jag skulle dö. En gubbe på arlanda tyckte att jag såg sliten ut så han hjälpte mig att checka in. Score..

Ja, det var väl det hela.
Hej då
 

zzz

Kategori: Allmänt

Säger bara tack och god natt. Ska jobba hela helgen och jag är inte motiverad för fem öre.

High.

Kategori: Allmänt

Jag är en ny person, ger upp det här med att försöka att inte äta godis. Det går ändå inte. Och om ni jobbar på en icabutik så förstår ni vad jag menar. För er som inte har samma tur som mig att jobba på en butik där det säljs godis så kan ni ju lika gärna sluta läsa nu.
Hur som, jag har gett upp det där. Vräker i mig allt som jag känner för. Kan lägga på mig 7 kilo och ändå få 500 spänn av gubben eftersom vi slog vad om min vikt. Suck it. Ööööh, vars var jag? Jo, jag har liksom tagit tag i mig själv och samtidigt släppt alla hämningar som jag haft. Vräker godis på dagarna och tränar på kvällarna. Igår var jag på fotbollsträningen och idag hängde jag i gymmet. Tycker att jag har fixat en bra deal med mig själv. Får väl se hur länge det här håller. Kommer inte kunna gå, sitta eller skita imorgon så det är bäst jag gör bort det nu.
Tjing!

Bra dag, typ?

Kategori: Allmänt

Jag vet inte men idag känns inte lika jobbig som fredagen. Vet inte varför, måndag innebär kanske att man ska ta tag i sig själv och livet. Försöka se allt med ett ny ljus och inse att det bara är att gilla läget när man är på botten. Värre kan det väl inte bli? Kanske, kanske inte. Men vad vet jag? Jag är ju bara en fattig icaarbetare.

ffföaaaaaafasöfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kategori: Allmänt

Den här dagen sög. Fan ta att idol är sämst, fan ta is på vägen, fan ta alla ungar som inte kan låta grejor vara, fan ta att inte jobba, fan ta att känns sig gammal, fan ta att telefon är cp, fan ta att allt bara skiter sig, fan ta Jack som dör i slutet. Fan ta allt. 
Fan
fan
fan.


ffffffffmmmmmlllllll.

Super

Kategori: Allmänt

hejsan, vill bara berätta vilken underbar dag det är idag. Solen skiner och jag tror att jag törs cykla på jobbet. Känns bra. Ska jobba 6 timmar idag, vet ej om jag kommer orka detta. HERREGUD...
Hur som, när jag kommer hem ska jag städa. Det har jag längtat efter hela veckan.

Annars hare inte hänt något speciellt, igår mådde jag dåligt i kassan så jag sprang iväg och la en pizza på toan. Jupp, jag ska ha barn. Mums.

Aja, nu ska jag måla på ansiktet.

HEJHEJHEJ!

Kategori: Allmänt

Jag är inte död eller så, om det nu var någon som undrade, ingen? Nänä..
Var ute i lördags, övertaggad i sinne så att jag höll på att få migrän på dagen. Snabbade mig och tog två tabletter och sen vare löst. Jag, kalaset och bellanbus var hos mig först, aka hos mamma. Sen for vi vidare till bellans moster och satt där. For på hotellet, ingen aning när vi var inne. Stod i kö en halv evighet, frös inte. Underhudsfettet värmde. Det gjorde också mina täckbyxor. Vuxenpoäng?
Tyckte att jag var städa iaf. He eeh, nja. Lite kanske. Sist ut, gick hem och somnade på toagolvet. KUL KVÄLL! glad gubbe.

Ser fram emot när jag ska få fara och hälsa på mina vänner nere i södra sverige i slutet på månaden. Har hört att det är bra med lite miljöombyte.

Över, ut.

fml

Kategori: Allmänt