blondinbellastalmittnamn

aaaah!

Kategori: Allmänt

Lutar mig tillbaka och säger tack och god natt och välkommen du underbara lediga dag! Jag har längtat efter dig.

For och sprang en sväng ikväll, upp till stugan. 2,5 mil bara sådär! skönt. Nä, nu ljög jag. 4 km blev det, och det räckte. Sen hämtade jag hem tre VHSfilmer. Ja, ni läste rätt. Biker mice from mars och Snövit. Ska se dem imorgonkväll. 21 år, hell yeah.

Vår korv till hund har på något konstigt sätt hamnat i malå så jag ska fara och låna henne imorgon då jag hängt klart i tvättstugan.

Annars då? jaoo. men den här dagen har varit bra. Helt okej. Känns så konstigt att efter 3 månader i totalt jävla mörker kunna se ljuset igen. Sjukt. Går bara och väntar på att allt ska rasa ihop.

Onsdag imorgon dårå. Ska jobba en stund på lördag, sen ska jag drick brännvin.

Fick lön i fredags

Kategori: Allmänt

Hej världen. Du är underbar.
nä, nu tog jag kanske i, men det är helt okej att vara mig just nu känner jag. Varför? För att det är söndag och helgen är äntligen över.

Slutade 3 idag, mamma och ante kom hit. Dom hjälpte mig att sätta upp tavlor, mamma gjorde ett fint hål i väggen med borren och sen körde vi och kollade på alla hus. Bra dag. Nu sitter jag här och är för trött för att orka göra något alls. Det här med att ställa fram klockan då man har jobbar helg är ett rent helvete, på ren svenska. Ställde fram telefonen en timma då jag gick och la mig, bara för att vara säker att jag inte skulle försova mig. Steg upp när den ringde vid 10, slog igång tv för att försöka klura ut vad klockan egentligen var. Det var inte lätt för klockan var olika beroende på vilken text-tvkanal man kollade på. Fick ringa i panik på ica och kolla vad uret var.

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv. Har börjat träna, hur länge det nu ska hålla i sig.. Men iaf, en klapp på axeln till mig själv. Förra lördagen var jag ute och åkte skidor en stund. Ingen vacker syn så det var tur att jag höll mig i skogen. Hela veckan har jag haft träningsvärk i stjärten, och nu menar jag inte sån där mesig trämingsvärk som bara känns ibland, utan nu snackar jag TRÄNINGSVÄRK 24/7! Hela tiden, konstant. Det gick så långt ett tag att jag försökte intala mig själv att jag inte behöver varken mat eller vatten bara för att slippa sätta mig på toan. 
Jaaa. i-landsproblem.

Taggar en ny vecka med tvättid!

torsdag

Kategori: Allmänt

Imorgon är det fredag! ÄNTELIGEN.
Ska försöka komma ihåg att duscha ikväll. Kan ju bli svårt.

Igår sket jag stopp i toan innan jag gick och la mig. Det fick va kvar tills imorse. Tur att jag var förkyld sedan innan.

you're the reason I come home

Kategori: Allmänt

håller på att kissa på mig!
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

Jag och mamma har bokat en vecka i Nice till sommarn, skönt att ha något att längta efter. Synd bara att jag inte kan prata franska, eller jag kan väl kanske något ord med lite öl i kroppen. Ja ja, får väl ta en för laget och bli alkis.

Nu ska jag kissa.

måndag

Kategori: Allmänt

Idag är det tisdag höll jag på att skriva. Men det är bara måndag. Mitt huvud är tjockt och min kropp är tung. Ville gå och lägga mig halv 8, men riktigt så gammal är jag inte.

Just nu vill jag ha sommar, sol och bar väg.
Det var allt.

söndag

Kategori: Allmänt

Hej. Har varit ledig i två dagar nu och det har varit SÅJÄVLASATANSUNDERBART!!!
Ledig nästa helg också, mamma kanske kommer hit med skotrarna så att vi kan köra lite på det som finns kvar. Seriöst, jag är besviken på den här vintern. Vars är all pudersnö? Vars är snön, varför är det varmt?
jaja. man kan ju inte få allt.

Har bestämt mig för att snart ta ut hårhelvetet som jag har. Det är inte för att jag saknar att ha kort pojkfrisyr, eller längtar efter att gå upp på morgonen och inse att det blev inte bättre än så här, för att sedan försöka intala mig "men det kunde ju ha vart värre". Nej, jag är bara less på det. Less på att borsta, less på att planera när jag ska duscha, less på hårinpackningar och less på att det lossnar lite här och där.
Men samtidigt vet jag att jag kommer få kris när jag tagit ut det.
Ja. i-landsproblem.

Hoppas veckan går fort och att jag överlever.

<3

Kategori: Allmänt



Grattis Gabriella!

Söndag

Kategori: Allmänt

Har avverkat mina två jobbarhelger nu och det känns förjävla bra! Ledig nästa helg och då ska jag inte göra ett skit= jag har inga planer och är öppen för förslag.

Igår var jag chaufför. Vet inte vad som har hänt med mig. JAG ÄR ALDRIG CHAUFFÖR! Jaja, när dom andra levde rövare på hotellet så satt jag i mammas lägenhet och åt pizza med hunden. Story of my life. Men såhär i efterhand så var det skönt att vara pigg en söndag, och inte hålla på att dö i kassan.

heh.