blondinbellastalmittnamn

Avengers

Kategori: Allmänt

Hej alla människor. Har varit och sett bio (skrev hockey två gånger). Åt massa godis så jag har världens sockerchock just nu. Wiiiiiiiieeee
Nu gick den över.

4 arbetsdagar kvar till semester. Lyckan är nästan total just nu. Hade tänkt bränna upp icakläderna men kom på att efter 2 veckor behöver jag dem igen.

Jao.

levande begravd

Kategori: Allmänt

Helgen och dess bravader är över. Tack gode gud? Nä, varför vara nykter med ångest när man kan va full och inte ha några besvär i världen?
Blah.

Igår for jag och sarah och fiskade. Jag fick en liten abborre och en gädda. Den sistnämnda stenade jag till döds. Min kompanjon fick också en fisk. En gädda. Den dog också. Med en sten.


2 Juli, tror jag. Det är kallt.

Kategori: Allmänt

Fast fan, solen kom ju farm i eftermiddag. Hoppet om sommaren lever fortfarande!

Nice var helt underbart. Skönt att inte göra något speciellt, kolla på folk och bara njuta av solen och värmen. Kände att jag behövde den där veckan för att återfå lite energi så att jag klarar sommaren (läs:kunderna..).
Vi kom dit och mamma tror såklart att jag kan flytande franska. Nej det kan jag inte. Hon tror mig inte och hela veckan var hon som en 5 åring och sa inte ett ord. Det var jag som fick sköta snacket. En dag blev jag riktigt förvånad och lite stolt över mig själv när jag skulle beställa något, tills jag kom på att jag blandade franska, engelska och svenska. Är man ett språkgeni så är man.

Vi gjorde som sagt inte så mycket, sov, gick i gamla stan och hängde lite på stranden. Orutinerade susanne brände sönder hela baksidan andra dagen, så nu är jag vit på baksidan och brun på framsidan av kroppen. Men det är ju ändå mig finare sida så det spelar ingen roll.
Vi såg fotboll, drack öl och åt god mat. Sista kvällen hamnade vi bredvid en tjej och en kille som nog var på sin första date. Lame. 
Killen åt någon biff med pommes och massa sås, och tjejen hade en barnpizza framför sig.
- "Jag kommer inte äta upp min pizza, så om du vill så får du ta" sa hon till sin date när hon hade ätit 3 bitar av den gigantiska pizzan.
Jag tittade ner på min tallrik fylld med lassagne och funderade om jag skulle bli mätt på bara det.

Enough said.