blondinbellastalmittnamn

Kos, biiiiatch

Kategori: Allmänt

Fett najs. Skola fran 9 till 3,mandag till fredag. Stenhart plugg 5 till 11 pa kvallen. Pa helgerna are all in som galler. Mycket roligt folk och det gillas. Bla bla bla, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Sitter pa internetcafe och uppdaterar laget lite. Kanns som att jag har missat massa saker, typ som vulkanutbrottet, what(?!) Hah, aja det ar smallar man far ta.

Vi ar 47 stycken som gar kursen och da ar det norskar, svenskar och danskar. Och som sagt sa ar det mycket plugg. Vi har minst 5 drinkar per dag och feta prov varje vecka. Far lara oss att flaira(kasta flaskor), hur kul som helst.

nu ska jag plugga drinkar, och imrgon ska jag aga i baren.
Pusshej

torsdag,

Kategori: Allmänt

"Känner jag mig själv rätt så kommer jag stressa omkring i huset på fredag och bara slänga ner massa saker.."
Vad vare jag sa/skrev? Ledig tisdag och onsdag, packade jag? Nej.
MEN, jag tvättade! 

Nu ska jag packa, eller?

Idag var sista dagen på ica, det känns konstigt. Tomt liksom. Vad har jag nu? Vem är jag nu?
Jag inte presentera mig som; susanne, jag jobbar på ica. 
Nu blir det; susanne.....
Hur ska det här gå? Är jag redo för det här steget? Får man ångra sig? Jag vet inte om jag klarar av det här.

 

Helgen

Kategori: Allmänt

Fick nyss ett samtal från någon från bartenderskolan. Great, har gått och trott att ingen vet om att jag ska dit. Typ att det har strulat med betalningarna och sånt skit, men nu är det grönt ljus i alla fall och jag kan inte med ord beskriva hur awesome det känns! Blev helt taggad nu! GAAAH!!!! glad dubbe

Arvids i lördags som sagt. Bar väg hela vägen, vars tog vintern vägen?! Jag hänger inte riktigt med.
Kom till hanna vid halv 8 och då vare bara att sätta igång. Hade så sjukt kul hos henne, och jag hade nästan ännu roligare igår när jag kollade igenom korten som togs.
Drog vidare på lappis sen men där blev det något fel. Jag blev bara trött och otaggad. Så när det stängde drog jag med kalaset hem. "Ingen efterfest, jag pallar inte!"

Igår fick vi höra allt vi missade, bland annat handgranater och gubbar på tak. En kamera hade suttit bra där!

Som om vi inte hade ralle nog för i helgen så for vi till skeå på kvällen och såg Flickan från ovan. Den var bra, men det blev sent. Tror klockan var 2 inatt när vi komme hem, men bättre hemkommen än omkommen. Aight?

Idag kan jag ju berätta att jag har gjort allt annat än att packa. Jag skjuter det bara framför mig. Känner jag mig själv rätt så kommer jag stressa omkring i huset på fredag och bara slänga ner massa saker, och förmodligen glömma mer saker.
For iaf ut och gick en sväng idag, skönt väder, vårjacka och radio i öronen. Kunde inte bli mycket bättre. Och vad händer? Jo, jag går på trottoaren och ser den enorma vattenpölen som breder ut sig bredvid mig. Innan jag hinner blinka känner jag bara hur jag blir blöt. Snabb som blixten vänder jag mig om jag räcker fingret åt bilen. Det är något som min mamma har lärt mig att man ska göra när man träffar idioter i trafiken.

Lööör

Kategori: Allmänt

Far till arvids nu och drar lös en sista gång, eller inte sista gånger för evigt kanske, men iaf sista gången på en månad.
SKa hämta kalaset nu.

Idag vare svettigt på ica.
Nu är skivan klar,
HEJ svejs.



Va?

Kategori: Allmänt

Vem fan bestämde att det är en röd dag på måndag?! ååååååååååååååh! hade ju tänkt bränna pengar. Pengar som jag inte ens har, men ändå. Blä, nu måste jag vara naken.

Nu går jag och lägger mig. Har ont i huve och i kroppen, och jag anar en bulle i ugnen. Han sparkar. Han ska heta Algot. Jag kommer nog inte slå Algot för då åker jag in i finkan, och det har jag ingen lust med. Dessutom är det bara konstigt folk som sitter inne, och jag är inte konstig, bara ibland. Inte på heltid i alla fall. 

Imorgon blire ajaur. Sen far jag, om jag inte blir överkörd eller något innan nästa fredag. 

God natt