blondinbellastalmittnamn

Tja

Kategori:

LEDIG I 6 DAGAR.
HUR
FAN
GICK
DET
TILL
?!
God Jul.
 

Äh.

Kategori:

Trötter

Kategori:

Är trött. Ligger efter med sömnen efter helgens bravader. Tyvärr så blev lite promille för mig eftersom jag var en slavhela helgen, men jag hade på mitt ansvar att se till så att fyllhunna tog sig hem. Körde till lse och när vi skulle hem var det snö på vägen. Fick agera plogbil och jag trodde aldrig vi skulle ta oss hem i snöstormen, men 04.45 låg jag äntligen i min säng och ställde klockan på 07.45. Övervägde att inte sova eftersom jag bara brukar bli tröttare av att sova. Jobba hela söndagen och sen iväg och se bio. The Hobbit. Så. Jävla. Bra. Jag förstår varför man nördar ner sig i serier och filmer. Jag vill vara med där! Jag vill också slåss mot orcher. Men mest av allt; JAG VILL OCKSÅ HA EN ÖRN SOM JAG KAN FLYGA PÅ!
 
Tack för mig.
 

yeeaah

Kategori:

Hejhejhejhejehej!
Jag är ledig imorgon, då ska jag röja i lägenheten. Röjer för att sedan kunna städa i lägenheten för nu har jag problem med att komma in till köket utan att ramla in i väskor.

Nu är jag iaf frisk, mindre sjuk iaf. Feberfri i fredags så jag jobbade i lördags. Jag var less efter 22 minuter. Ledig imorgon och sen äre bara att vänta till nästa söndag.
yeah.
 
Nu ska jag försöka panikshoppa mina julklappar på internet, men det går inte bra då sidan bara hakar.
 
 

Tjabba

Kategori:

Tjabba tjena.
Det snöar idag, härligt. Jag bor i en lägenhet så jag slipper skotta, awesome!
Förra tisdagen åkte jag till Kiruna för att hälsa på släkt och bekanta. Resan dit var ett rent helvete eftersom jag började dagen med att försova mig så att jag missade mitt tåg. Men seriöst, vad är väl egentligen pengar, vaskade 212 spänn och bokade en ny biljett. 3 timmar gjorde jag ett nytt försök, nytt tåg, nya möjligheter. Strax efter 10 blev tåget strömlöst och vi stod stilla i drygt en timma. Men det gick väl bra ändå, sov och tittade på träd. Kom fram i Kiruna 15.00 och då vra jag så hungrig att jag skulle dö, detta på grund av att planen var att jag skulle åka halv 6 på morgonen och vara framme halv 11, därför köpte jag bara 2 äpplen som jag...glömde i bilen. Jag hade alltså inte ätit föda på hur länge som helst. Och ja, jag är väl medveten om att det finns restaurangvagnar på tåg, men vars är dom? Vilket håll ska jag gå åt? Hittar jag tillbaka, tänk om jag råkar gå ut ur tåget och inte tar mig in igen? Neeej, jag sitter bra där jag sitter, tack.
 
Träffade folk som visste mer än mig om mig själv. Kändes uppfriskande.
Åkte vidare på torsdagen mot Norge. Trodde inte att jag skulle ta mig fram, var inställd på att övernatta några nätter i Narvik, men jag tog mig fram.
Jao, framme i tromsö. Här pratar alla norska och jag fattar typ inget. Sprang i affärer och kollade på gabbans stjärt hela fredagen. Försök toppa det ni! Sen for vi hem, duscha, åt, öö, ja minns inte riktigt, fan va dåligt minne jag har......
....
 
jo, vi till mimmi och lyssnade till guds gåva till mänskligheten; one direction och Justin Bieber! For vidare och tog en drink på ett ställe. Mötte upp gabbans stora kärlek och hängde på där. Sen hem och sova.
 
Lördag vare julbord som gällde. Eller okej, let's face it, efter 3 nyktra helger på rad så vare det sprit som gällde!
Åkte hem söndag, lååååååååång dag. 4 timmars bussfärd, och sen typ 8 timmar med tåg. Jag ville dö flera gånger. Tur jag hade 250 g choklad.

Så med tanke på allt roligt jag var med om förra veckan gör det inget att jag bara slappar hemma med feber och halsfluss. Tack Tromsö.