blondinbellastalmittnamn

Halvbra

Kategori: Allmänt

Jag tror jag har försört för mig själv. Det här är inte bra, inte bra...! Hur kunde jag glömma? 
Har jag otur så äre så, annars så har jag tur. Ganska logiskt.

Jag ägde idag, eller hur vare? Åt piller som ett tok för jag har konstant huvudvärk, och sen var jag bara virrig. 

Tar nya tag imorgon, och om jag inte får grepp så gör jag ett nytt försök.

Helgen som var

Kategori: Allmänt

Helgen var bra, jätte bra! Synd bara att det var sämst väder i lördags då det var tävling. Kom dit just efter 10 och då kändes det i kroppen att det här kunde bli en bra dag, en fin dag! Men nooo, icket. Snö och blåst, men det är väl norrland? 
Det var kul att se iaf, även fast jag fick springa upp och ner, och runt runt för att inte frysa ihjäl. Men det vare värt. Roligast var det nästan efteråt när allt folk skulle från backen och in i bilarna. Gick längst storgatan till statoil och jag har aldrig sett så många bilar här, på samma gång! Storgatan var proppfull och det var nästan så att jag kände mig fit när jag gick ifrån alla bilarna. Wow, vilken känsla alltså.
Hemma vid halv 5 och då hade jag glömt bort hur det känns att vara varm. Men en kombination av dusch, mat och kläder gjorde att jag kände mig som en ny människa.

Vi började hos mig, och sen for vi runt en sväng innan vi tillslut steg in på isladan. Mycket folk, men en liten besvikelse var att dom inte hade borde på samma ställe som förra året; vid scenen! Då vare ju tur att det fanns högtalare, som gabban upptäckte. Hehe..

Och så klart så vare ju inte bara levern som blev tuktad i lördags, hela min kropp är alldeles blå, känns det som. Föll på storgatan mitt framför en bil. Telefon for åt fanders och jag tog emot mig med höger armbåge, najs. Sen så föll jag inne på isladan också. Huvet rakt ner i betonggolvet och pang, sen minns jag inget. Jo det gjorde jag, kommer aldrig glömma den smärtan, och det verkar som att jag måste leva med den resten av livet också. Okej, jag kanske borde kolla upp om det hände något med mitt kära lilla huvud men det känns mesigt. Jag är hardcore!

Nu ska jag sova så att jag orkar jobba imorgon. Ska bo på ica tills på lördag.

Blod svett och tårar.

Kategori: Allmänt

VM-helgen är igång och det firas med let's dance. YEAH! Nä men jag hade ingen lust att fara ut, eller jag kan inte ljuga, klart jag hade lust! Men min kropp är inte kry och halsen är åt helvete. Låter som att jag är två personer; ena sekunden är jag en 65årig tant som kedjerök sedan hon lärde sig stå, och i nästa sekund så är jag en kille på 15 år som är i puberteten. Det är inte kul och jag är less, så jag sparar mig tills imorgon.
Blir kul att höra på söndag om rösten finns kvar, den försvinner nog natten mot söndag skulle jag trooooo...

Var i den stora staden idag och städade ut ur min och mammas lägenhet. Det tog hela jävla dagen. Jag var så less i slutet att jag trodde jag skulle dö. Och eftersom mamma har opererat handen så kan hon inte bära tunga grejer (säger hon iaf...) så vare jag och rolf som fick trycka i oss spenat för att orka bära allt, och det var tungt! och jobbigt, och svettigt, och har jag inte gått ner 3 kilo bara idag så blir jag arg. he he.. Dessutom så gjorde jag mig illa idag. Klämde fingret i släpen och fick ena benet kapat då sängbrädor föll över mig. Dessutom så trodde jag att jag skulle skämmas ihjäl imorse på bussen. Var tvungen att ta milou med mig så hon satt snäll bredvid mig hela bussresan. Hon sa inte ett ljud, men då kände jag lukten...hon fes på bussen och det luktade jätte mycket. Tur att ingen frågade mig om det var jag som hade lättat på trycket. Hur dumt hade det inte låtit om jag hade skyllt på en stackars hund. Madda fakka..

Nä men en sak har jag då lärt mig. Om och när jag flyttar hemifrån så ska jag bo i en husvagn. Eller så ska jag bo i en etta där jag bara har en säng och en stol.

Ska vila halsen och kroppen nu så att jag är pigg och fräsch för imorgon, för då smäller det!

jag och polisen

Kategori: Allmänt

Jag och sarah såg en film ikväll, sen kom jag på att jag ska åka buss imorgon och behöver kontanter, så jag tog min röda fara och körde ner till pengahålet. När jag svänger in så följer en bil efter mig och jag tänker: satans utlänningar, nu blir jag våldtagen och måste stanna hemma hela sommarn. Braaaaa....

Men det var polisen. Great.
polisman 1: tar du ut pengar inför imorgon?
Jag: nää (nervös, men försöker spela cool, och ändå lättad över att slippa bli våldtagen) jag ska ut på lördag hade jag tänkt.
p1: okej.. Jag skulle vilja se körkort och sen så ska du få ge lite luft.

Blåser..

p1: ja men det var grönt.
p2: he he, det var grönt även om det var rött.
jag: ??? va? he he he
p1&p2: hah!
p2: ja men det var grönt, men du kör rött.
Jag: hehe.. (slänger lite med håret)
p1: du har en röd bil.
Jag: jaha, hahha!!

p1: vars ska du på lördag?
jag: (åh herregud, stöter han på mig?! -slänger lite mer med håret) Jag har tänkt fara på isladan, det är planen iaf.. Jag ids inte fara på hotellet och äta, det känns dyrt.
p1: Okej, bor du här?
jag: (MEN HERREGUD, slutat stöt på mig?!) Jo, jag bor bara en bit bort.
p1: okej. Trevlig kväll.
jag: tack, du med. (vi ses senare..)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Klippte bort allt hår idag. Skönt. Okej, inte allt, men mycket. Men vad har man för val liksom när man inte har ut mer än 1000 spänn i månaden och inte (än) är ekonomisk oberoende, när hyran är hög och hunden behöver mat? När man inte har råd att köpa hostmedicin och får leva på vatten, snåla mat hos grannen/kompisar/okända människor, gå 8 mil eftersom man inte har råd med bussbiljett, gå in i radioaffärer och lyssna på radio för att få reda på vad som händer i världen, duscha på bensinstationer.. osv osv.. vad gör man då? 
Jo, man skär ner på schampoo och balsam-konsumptionen genom att klippa sig kort, så att man har råd med allt ovan. 

Åker iväg om två veckor. Jag är rädd och det känns som att jag ska börja på en ny skola, igen. Gode Gud, ge mig styrka, makt och tålamod.
Amen.

Abstinensbesvär

Kategori: Allmänt




Adjö är ej för alltid. Farväl är inte slut.

Operation: Bellan

Kategori: Allmänt

Kidnappade Isabelle igår. Drog sarahs mössa över huvudet på henne och sen drog vi iväg till Piteå. Hade tänkt äta god mat och ta en öl eller något till, men det hann vi inte så det blev istället Sveriges godaste hamburgare på max. Mätt och belåten så drog vi vidare till det som vi kom dit för att göra: se magnus betner. Och ja, han var bra! Grät av skratt i slutet. Helt klart värt!





Lägger upp lite bilder från hemavan, bara för att ni ska få se hur underbart det var!

 

             


Beat it

Kategori: Allmänt

Åkte i hemavan i lördags. Vi åkte som gudar och gjorde dom sjukaste hoppen. Vi var faran i backen, och alla ba: woow! och kidsen ba: YEAH! 
Efter en dag i backen så åkte vi tillbaka till garaget. Åt och såg melodifestivalen. Vad hände? Varför anna?! Varför är det så att jag ringde 5 gånger (varav ett som jag ringde på det dyrare numret. Dagens goda gärning: check!) och slösade 2 sms på någon som inte vann? Manboy skulle ha vunnit, punkt slut. 
Efter poängen var utdelade kändes det som att livet var över. Vi ville helst av allt hoppa från taket. Besvikelsen var enorm!
Men vi tog oss samman och begav oss till Hemavan igen med limousinen och två privatchaufförer. For på hotellet och där vare skoj, kanske mest för att vi såg och fick hålla armen runt byggis! Okej, det kanske inte är det häfigaste som någonsin har hänt, men bor man i malå så äre det!!

Kortet gick varmt och jag ska aldrig mer dricka red bull. Dansade som aldrig förr, klev sönder glas, åt från golvet och provade gul snö... Okej det där sista var en lögn, men allt annat var sant.
Jag hade så jävla kul och jag hoppas att det kommer saker som toppar det här.  

Bra dag

Kategori: Allmänt

Idag kände jag Guds kärlek: solen tittade fram! JAA!! Helt underbart, hade nästan glömt bort hur det känns att ha solen i ögonen och bara må gott. Dessutom så snöade det mycket mindre, inget alls ett tag, så det var ett stort plus. Det här gillar jag. Mycket.

Gubben (mammas gubbe, jag har inga gubbar. Jag har en kompis som har massor av gubbar, men inte jag. Jag har inte hakat på trenden än. Och det kommer aldrig att hända heller!) öööh, vars var jag?
Han for iaf och skotta så jag och mamma åt en macka och sen såg vi slalom. Eller, mamma såg. Jag låg på soffan och sovde och hörde på då mamma pratade med tvn.
Sen så for vi ut en sväng med skotern. Morsan tog freestylen så jag fick ta mxz, men det gick bra. Fast jag höll på att köra fast i all pudersnö då vi skulle upp på jofjället. Skulle köra på skrå men det gick inte som jag hade tänkt mig. Dessutom så fick jag paniken då jag såg att det var 6 andra skotrar typ 100 meter bort. Men jag räddade mig själv från den förnedringen som kunnat uppstå om jag körde fast, genom att styra ner mot träden och sedan ta fart.
Snön: 0
susanne: 1

När jag kom hem så tog jag fram vallalådan från tidigt 70-tal och smörjde på allt jag hittade. Det blev helt perfekt. Fast jag fick inte glänsa så mycket som jag ville. Åkte först i motvind och så klart så mötte jag 1000 skotrar som fick se mig ta i för kung och fosterland. Hem gick det bättre. Världens tempo, bästa glidet och felfri teknik. Men tyvärr så var det ingen förutom mamma som fick se en sådan perfekt åkning. Men bättre en än ingen. Hade hoppats på att Ferrys mor och far stod med kikaren och såg mig då jag snabbt som blixten for fram över sjön, meeen dom har då inte hört av sig. Inga adoptions papper eller något, men det kommer, det kommer...

Ikväll var vi bortbjudna på middag och jag har aldrig ätit så mycket i hela mitt liv tror jag. Jag åt så mycket att det tog emot att fika efteråt! Då kanske ni förstår hur mycket jag åt. Blev ändå förvånad då jag kom hem igen och ställde mig på vågen. Den visade 2 kilo mindre än för två dagar sedan. Kan det vara skidåkningen som gav resultat? nej, det tvivlar jag på. Det kan ha att göra med att jag bara hade ena foten på vågen.

Imorgon får jag se om jag måste fortsätta sova själv eller om jag får sällskap.

sämst 2

Kategori: Allmänt

Idag hare vare lika jävligt som igår. Snön bara vräker ner och jag känner inte för att köra skoter. Nä, huva.. äre verkligen mycket begärt att efter 3 dagar av snö, snö och åter snö, få se lite sol?
Just nu känns det som att jag lika gärna skulle ha kunnat vara hemma i det gula huset. Där hade jag kunnat sysselsätta mig med att spionera på grannarna, men det känns inte lika lockande att göra det här eftersom jag behöver en kikare.

Visst är livet svårt?
Svar ja, just nu är det mörkt.
Stackars mig.
Ja.


Dessutom så blev jag erbjuden jobb idag. Mars/april och sommarn, men jag tackade nej. Palla jobba när man kan titta på top model.

Sämst

Kategori: Allmänt

Är här nu. Tog en evighet att ta mig hit eftersom det var blåis på vägen.

Idag har jag inte gjort något. Åh så kul.. Storm, med snöblandat regn och annat helvette. Jag känner bara för att sova ute i natt. Mys liksom.

Är förbannad på allt och alla.

satans väder.

Våren är här

Kategori: Allmänt

typ aprilvärde ute. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta.

Helgen var kul, kul att träffa alla som jag inte sett på ett tag, kul. Kul helt enkelt!
Körde bil på fredagen och tog igen det kvällen efter. Bla bla blaa. 

Nu ska jag snart till Tärna. Gruvar mig lite faktiskt, eftersom det var så jäkla halkigt igår. Och igår fick jag för andra gången i mitt liv stanna av och blåsa. Det var hemskt! Jag trodde verkligen att jag skulle bli tvungen att gå 9 mil. Meeen det löste sig. Måste bara hitta körkortet nu så att jag inte åker på böter nästa gång. Polisen var snäll som lät mig slippa punga ut med pengar igår, thank god! 

There's nothing else i can say.
Adjö  

Finvääre

Kategori: Allmänt

Asså det kan inte var lätt att vara doktor när man har patienter som är som mig. Jag var virrpannan nummer 1 idag! Vet inte hur många gånger dom förklarade för mig vad vi skulle göra och jag inte förstod. Aja, jag tror dom har gjort allt på mig nu iaf. Det tog 5 försök innan dom fick ut nå blod borti mig. Dom tror säkert att jag är ett emo som skär sig och håller på, eftersom jag ett x antal gånger har bränt mig på plåtarna på ica. Hade tänkt skylla på plåtarna, men det kändes bara som att jag skulle få sympatiblicken av sjuksköterskan då, så jag avstod.

Blä så fint väder det är idag. Ids inte fara ut med skotern (även om gasartummen har damp) bara för att jag ska fara med le bus till lse idag. Och med min tur så kör jag säkert fast efter vägen och missar bussen. Sååå, jag stannar hemma idag. Måste liks städa, typ. Det är därför jag sitter här.. Höhö.

vad hände

Kategori: Allmänt

Nej, jag har inget liv just nu. Det är därför jag sitter vid datorn hela dagarna. Livet är hårt när man är ledig större delen av tiden. Jag vet liksom inte vad jag ska göra av all fritid som jag nu har fått. Under tiden jag funderar så fördriver jag tiden med att kolla på alla repriser som finns, googla rodel olyckan som var i Vancouver. Sedan fick jag ångest, så då läste jag bibeln en stund (bara för att kompensera).

Nä nu ska jag sova så jag orkar gå till sjukhuset imorgon. Jag hoppas jag får stanna kvar över natten. Har alltid velat testa sjukhusmaten, ulla-mat vs. sjukhusmat liksom. Typ.

 

idag vare tydligen onsdag.

Kategori: Allmänt

Jag inleder med en uppmaning till alla: ta min bil, skjut mig. Släng min kropp i ruffen och begrav min kropp vid ån.

Så här såg min dag ut:
steg upp 8.
såg tv.
väntade på sigges.
åt.
väntade lite till.
gick på ica och köpte hundmat och 3 bananer.
åt hundmaten.
for ut och körde skoter.
ångrade att jag inte tog med en plog till skotern, för alla spår hade drevat igen.
For hem.
Drog in all snö.
Lät snön smälta.
och nu väntar jag på att det ska torka.

Ha en bra kväll, för det ska inte jag ha.

Dressed to kill

Kategori: Allmänt

Kan det vara så att det har slutat snöa? Äre verkligen sant?
-Nej, det vara bara en chimär. Det blåser lika mycket och snöar som vanligt.
Känns inte bra att jag råkade paja snöslungan igår. Men det var egentligen inte mitt fel, jag kan inte rå för att jag är så stark. Skulle trycka ner chocken men det gick inte, så då skulle jag dra upp den istället och då lossna hela alltet. Inte kul, för jag är riktigt handikappad utan den kära slungan. Min rygg håller inte för att slänga upp all snö på den höga plogkanten. Det går liksom bara inte.

For på verkstaden och skull höra om dom kunde fixa skrotet till bil som jag har, men det var ingen där så jag for och hälsade på milous moffo och moffa. Jaa, våran hund har fått sig en mormor och en morfar, medan jag blev utan.

Nu sitt jag och väntar på att någon ska komma hit och fixa våran värmepump, som har stått stilla i typ två veckor nu pga is. Inte kul för det är kallt och jävligt inomhus.

Varför gör jag så här mot mig själv?

Det är ett hål i mitt hjärta

Kategori: Allmänt

Jag saknar OS. Det är konstigt att se vanliga tvprogram där dom inte har någon OS-studio. 
Jag saknar: 
André Pops, och han som satt bredvid André Pops som sa något om oss från norr.
När Per Elofsson gråter av lycka och kärlek då Hellner vinner gul och Johan Olsson tar brons. 
Kalle Grenemarks (?) spontana kommentar när Björn Ferry vinner guld: "vilken karl. Vilken gubbe!"
När Wikegård säger "ruggigt, ruggigt ruggigt...". Plus alla andra saker han säger.
Att varje gång man slår på tvn så är det sport.
Hellners alla tänder.
Södergrens fasta stjärt.
Olssons sätt att säga Northug.
Att gråta när Sverige åker ut i kvarten.
när Kanada vinner hockey finalen och jag börjar flänna som en småunge när dom filmar USAs målvakt, bara för att han såg så ledsen ut.  
när jag varje gång undrar om curlingtjejerna är kära i varandra, eftersom dom pussar varandra.

Osv, osv..