blondinbellastalmittnamn

frej

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från adak och jäsiken så halt det ääääääääääär! Tur jag är så bra på att köra så jag håller mig på vägen. Vi såg idol och det var då sämst ikväll.. Inte för att jag höll på erika, lika bra att hon åkte. Men det var segt.

Aja, nu ska jag läsa en barnbok.

Känner ni taggen?
-det gör inte jag.

Yey

Kategori: Allmänt

Ica idag.
8.45 - 13: FRONTA hela jävla butiken
13-14: Lunch med nötter i
14.01-15: Tror jag ska dö av nötterna
15.01 - 15.16: Fika. Glömmer att jag har ätit nötter. Tröstar kroppen med kladdkaka som gick ut för 5 veckor sedan.

Tack och hej, nu vart jag glad.

Skeå

Kategori: Allmänt

Kutade runt med johannan i skllefte idag. Hittade ett linne som det bara flög paljetter från.. yey.
Kom hem just efter halv 8 ikväll, och som om jag inte hade gått nog mycket idag så for jag ut och gick ikapp med alla epor. Det gjorde min dag.

Nu ska jag inte göra något, jag tänker och tänker men det är som att jag inte kommer fram till något. Eller så har jag, bara att jag inte vill inse det.

Ibland önskar jag att jag hade en kopia av mig själv. Hur kul skulle inte det vara? Då skulle resekompisen vara fixad. Jag skulle alltid ha någon som var på när jag var sugen på att dricka, äta, osv. Skulle vara helt perfekt.
Allt skulle vara löst och jag skulle kunna känna lugnet för en gångs skull. Men i dagsläget är det kanske lite svårt att få en kopia av sig själv i julklapp. Tomten kanske kan mycket men det här är nog för stort projket för honom.

Har hört att jag är lik Anja Pärsson, men jag vill inte åka någonstans med henne. Visst skulle jag kunna lära henne ett och annat när det gäller slalom, men dit jag vill finns ingen snö. Det skulle helt enkelt inte hålla.



Nä nu ska jag sova så jag är pigg och ofräsch på ICA! <3
XOXO

Hot mess

Kategori: Allmänt

"Det här var en fin bild, om du inte hade sett så äcklad ut."



Trodde att min bil skulle få vara med på regionala nyheter ikväll. Körde förbi kommunhuset tidigare idag och såg att dom stod där med filmkameran och hela baletten, men nej.. ingen röd skönhet i bild.

Nu har både jag och mamma köpt blå färg. Lördag kommer bli storslaget, inte lika stort som förra året, men nästan.

åh

Kategori: Allmänt

Sov till halv 11 idag och det var skönt. Jag bryr mig inte om att jag sov bort halv dagen, det är ändå grått och mulet ute.

Nu försäker jag skriva mitt personliga brev och det går inte bra. Ska till jobbcoachen klockan 2 och ska då redovisa det jag fick i "läxa". Att göra undan saker har aldrig varit min starka sida så såklart har jag inte gjort något på dom här två veckorna som jag har haft på mig. Jag är alltid ute i sista minuten. Blä.

face it

Kategori: Allmänt

Jag fryser och dunjackan hjälper inte. Jag kan inte stava och känner mig yr.
Adjö tills vidare

LOL sadface

Kategori: Allmänt

Jag är helt slut i kropen efter helgen. Kul igår och nu känns sängen mycket lockande. 







fortfarande den med stor bokstav

Högskolenorsjö

Kategori: Allmänt

Norsjö, norsjö... underbara norsjö.
BLÄ

Aja, jag spikade i alla fall högskoleprovet. 2,0 var inte svårt att få. Jag kunde ha gjort det där med brutet ben och halva ansiktet förlamat. Undra om man kan få mer än 2,0? Jag borde i alla fall få bonuspoäng.

"YOU ROCK" kommer det att stå på brevet när det kommer. Naaajs.

Nä nu ska jag klä mig och sen kan vi börja!

baj baj

19 år

Kategori: Allmänt

Nu är jag gammal, yeah!
Jobbade halv 8 - 18 idag. Trodde det skulle vara extra mycket fredagsfika (eftersom det är en stor dag idag) men i helsiket heller! Ingen tårta, ingen paj, ingen blle, ingen kaka.. INGENTING förutom en frukt.. BLÄ! SÅ SKA DET INTE GÅ TILL!
Aja, hemma fick jag tårta och nu känner jag mig nöjd.

Imorgon ska jag och sarah rocka på högskoleprovet i..(trumvirvel) NORSJÖ!

Tack och hej

Kategori: Allmänt

Jag känner mig lugn och behärskad. Jag har inget sug efter knivar, tandpetare eller att stoppa en gaffel i ett eluttag. Jag är lugn.. och har ingen panik över att jag snart kommer lämna min ungdom bakom mig. Det känns ganska bra. Tidigare idag (och även alla andra dagar) så har jag haft världens ångest över allt mellan himmel och jord, men inte nu. Jag är lugn.

Jag antar att lugnet är något som kommer med åldern. Något som också kommer är att man blir tråkig. Till exempel nu när mamma har frågat mig vad jag vill ha så har jag svarat:
- en reflex
- en laddare som jag kan ha i bilen.
- och sen vill jag inte ha något mer..

Jaa men jag har accepterat att det är så här nu. Imorgon när jag springer iväg på ica så är det en annan människa som stämplar in. Vem vet, kanske kommer jag någon minut tidigare, jag kanske har med mig mitt instämplingskort.. shit, vad det här kommer bli spännande...
Wooooooow, jag kan knappt bärga mig.

Nä, men med dom orden vill jag avsluta mitt liv som ung. Tack, det har varit fina 18 år som jag har haft och nu kan jag dö lycklig.

WTF?!

Kategori: Allmänt

SATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!! Förbannelse! Trodde jag hade betalat men tydligen inte, jäklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Aja, det löser sig nog ändå.




Jag vill ut och resa, hör av dig.

Hjälp, jag är en barnmorska

Kategori: Allmänt

Jaha, nu har jag bara ungefär en dag kvar av min ungdom. En ynka dag kvar och sen ska jag börja fundera på barn, eller? Jag vet inte om det är slumpen eller om det är att jag har utvecklat ett behov av att se förlossningsprogram och sånt skit. Har ingen aning om varför jag gör så mot mig själv. Jag vet att jag kommer drömma mardrömmar om hur jag föder barn i foajén på H&M, men jag kan inte sluta se, jag är fast. Förlossnings och barn-program är min drog! 
Igår såg jag säsongens sista avsnitt av "Unga mödrar" och när jag fick veta att det var sista avsnittet tänkte jag: "Men åh, nu finns det ju inget bra på tv längre..!!"

Va faaaan har hänt med mig?! Jag har aldrig tyckt om sånna program men nu kan jag bara inte få nog av det. Seriöst, jag blir rent ut sagt rädd för mig själv. ´

Imorgon ska jag jobba till 12! Yeah, sen ska jag färga håret och måla mina 8 tår blåa, så att dom matchar mina stortår. 

mmm, underbara värld.

Leende munsår

Kategori: Allmänt

Jobbade idag, det var segt och jag var trött. Det var konstigt för jag har gått och lagt mig tidigt hela helgen. Men men, så äre väl ibland. Hur som helst så var jag lite småtrött hela dagen och gick och fantiserade för mig själv, som vanligt, och då råkade jag flina till lite då och då.
När jag vid ett tillfälle flinade som mest gick jag förbi en annan ica-arbetare. Hon tittade på mig och jag flinade lite till.
"Har du fått till det i helgen?" frågade hon.
Jag trodde inte mina öron, får man inte gå omkring och le för sig själv nu förtiden? Jag rår väl inte för att jag tycker att jag är väldigt underhållande ibland, ganska ofta..

Och det var det enda som hände idag, förutom att jag simmade och nu äter jag. Yeah.

Fäst, hos mäj..
åååhh åh åh åå.

Söndag

Kategori: Allmänt

Marlen for hem imorse. Synd att helgen gick så fort, känns inte som att vi hann prata om allt, men det gick bra ändå. Får väl ta min traktor till bil snart och gasa 45 mil uppåt i landet.

Nu ska jag ladda för parlamentet med milou. Mamma dumpade henne här i veckan och det var lika bra. Nu har jag sällskap och någon som kan stötta mig under min sista vecka som ungdom. Huvva, jag har 30-årskris i förtid.

Fredag

Kategori: Allmänt

Dagen gick ganska fort. Fick sluta tidigare på ica, men det innebar inte att jag missade fredagsfikat! Nej nej, vi satt kvar lääänge och åt, eller åt och åt, vi kollade mest på det som man tydligen skulle äta.

Aja, Marlen är här och det är kul. Det var så länge sedan jag träffade henne sist. Kanske då jag gick i mellanstadiet, eller något. Aja, det är iaf länge sedan..
Har sett idol ikväll. Ord kan inte beskriva hur glad jag är över att Calle får vara kvaaaaaaaaaaaaar! Tihi, jag känner mig som ett flickebarn. Eddie kan ju dra något gammalt över sig.

Aja, nu ska jag sova så att jag är pigg imorgon när jag ska visa Marlen hur det ser ut i Malå. Det lär väl inte ta så lång tid.

SKEPP OCH HOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ! Nu vart jag sugen på o'boy.

Sillisar

Kategori: Allmänt

Shit, undra om jag börjar bli beroende av bloggen? Tänk om jag är bloggoholic?

Har sutte och sett "Mammas pojkar" med min egen kära mor. I en hel timma har vår konversation sett ut som följer:

M: Hon där måste ju ha gjort något med tissarna..!
S: Joo, hon har silikon.

M: men alltså, herregud, hon där måste ju ha opererat sig!
S: joo, hon har silikon.

M: Haha, Tuttlisa, det var ett bra ord. Hur kan man ha så där stora?!
S: Hon har tryckt in silikon.

Jaaa, huvvaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen. Fattar inte att människor ställer upp på sånt där. Har dom aldrig hört talas om apberget.se? Man börjar ju faktiskt undra. apberget.se är en fantastisk mötesplats, där man finner lycka kärlek och bekräftelse. Kan det bli bättre?? nä jag tror faktiskt inte det.

Aja, nu ska jag följa milou upp i skogen så att hon får gå på toa. Hon är så jäkla mörkrädd att hon inte vågar gå ut själv nu.
Varför fick jag en mes till hund?

AAAAAH!

Kategori: Allmänt

Vad gör jag egentligen?

jamen bra

Kategori: Allmänt

Jag hade ställt klockan på 8 i morse. Nyvaken, yr och förvånansvärt pigg stängde jag av den och satte mig upp. "Ska jag jobba idag?"
- Nej, idag är det torsdag och idag är jag arbetslös hela dagen tills imorgon.
Men eftersom jag redan var vaken steg jag upp. Åt frukost (?!) och såg tv en liten stund. Sedan dammsög jag hela huset och bytte gardiner i antes rum.... MED ANDRA ORD SÅ HAR JAG VARIT EFFEKTIV!

Eller nåt, jag har egentligen inte gjort så mycket. Ska skriva om mitt cv nu, men det går så dåligt. Jag kan inte stava eller göra riktiga meningar. Det enda jag är bra på att skriva är min adress.
Blä.

Nu ska jag försöka igen.

En bra dag

Kategori: Allmänt

Idag var en stor dag, jag gjorde något som jag inte gjort på länge... eller, på ett tag i alla fall.
Jag simmade. Och nej, det var inte så att jag fyllde badkaret med vatten och sedan drog på mig baddräkten, simglasögonen och badmössan, för att sedan plaska runt i vattnet bland bubblor. 
Återigen, nej. Jag, eller vi; min nya svans isabelle (som har svansat efter mig sedan hon upptäkte att jag har fina vader när dom inte syns), for till simhallen och simmade järnet.

Det var sköönt, på riktigt, även om jag liknade en uppstoppad korv i min baddräkt.

Nä, nu måste jag styra upp det här.. allt med kropp, själ och livet. Jag vet ingenting..

Sommaren fryser till is

Kategori: Allmänt

Idag for vi till skellefeteå i hopp om att få svininfluensan, men nää, inte ens det gick. Så vi for hem, utan svinis..

Imorgon ska jag jobba, whoohoo. Hela dagen lång, och sen ska jag .. äta.

Det känns så bra att sitta här, alldeles stilla, och veta att det är 1000 kalorier för mycket i min kropp nu. Mmm, det är uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunderbart

Frågan om livet

Kategori: Allmänt

Min mamma tror att det är något fel på mig. Hela jag är det fel på; magen, fötterna, öronen, nagelbanden.. osv. Men nu ska ni inte tro att min mamma tycker att jag är ful eller så. Nej nej. Även fast hon tänkte "herregud så ful unge" första gången hon såg mig, så gillar hon mig nu.

Hon har bara inte förstått en sak..
När jag har varit ute på hotellet eller någon annan fin tillställning så frågar hon alltid:
"Men susanne, varför hittar inte du någon kille som dom andra barnen?"



.. jadu kära lilla mor, jag undrar verkligen också.

Blä

Kategori: Allmänt

hej, ge mig ett jobb. 
mitt cv finns på arbetsförmedlingen..
- NOT!
För jag fick kicken..
fans värld.

I torsdags köpte jag två nya vinterdäck, och igår fick jag punka. 
Fast det var egentligen inte punka på riktigt. Idag pumpade vi däckhelvetet och då vare ventilen som var dålig. 

 

suger och spyr

Kategori: Allmänt

I natt drömde jag en sån bra dröm. Det var den bästa jag drömt på länge..!

Alla mina bekymmer var över. All ångest över alla frågor som:
"vad ska du göra?" 
"vad har du tänkt göra nu?"
"vad ska du bli när du blir stor?"
"varför har du inte sökt till någon skola?"
"när ska du börja plugga?" 
"hur ska du ha råd med det?" 
"vars ska du bo?"
"varför är du så fet?"

.. Allt det där var över, jag visste det, jag hade hela livet planerat! Jag hade lösningen! Lösningen var så självklar att jag nästan var arg på mig själv för att jag inte tänkt på den tidigare.
Genialisk, splendid, helt amazing!
Jag skulle bli vampyr!

När jag vaknade upp i morse och såg snön så tänkte jag: "faaan, nu måste jag skotta!"
Men sen kom jag på att idag skulle jag bli vampyr. En på ica skulle förvandla mig på lunchen och då skulle jag inte ha tid att skotta. "Helt perfekt", tänkte jag.

Men så började jag vakna till och insåg sedan att jag skulle vara mig själv, idag också, och inte förvandlas till något som inte finns. Det var en stor besvikelse.


jag är en vampyr.

Inte jag, nej.

Kategori: Allmänt

I'm not coming to your party, girl.
Yeah.

Jag har suttit och sett förlossning på tv. Varför vet jag inte, det var det äckligaste jag sett, och det bara kröp i benen på mig. Huvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Aldrig i livet att jag frivilligt kommer klämma ut en klump. Inte utan morfin, droger och en stor burk jordnötter!

hrm.

Kategori: Allmänt

Igår och idag var det tårta. Jag är inte den som säger nej till fika, meeen.... nu håller jag på att vara less. Bellans och Sarah föräldrar kunde väl ändå ha pratat ihop sig så att det inte behövde bli tårta två dagar på raken?

Idag kändes det i kroppen att man hade varit borta och levt livet en vecka. Men man är bara ung en gång, och om nån vecka är jag gammal och grå. Blä,
Nu ska jag drömma om klimpen.

Hemmmmaa......

Kategori: Allmänt

Kreta var bra, kom dit 7 på fredagsmorgonen. Vi däckade direkt och sen steg vi upp, taggade för stekning, men vad händer? Jo.. det är mulet. Men efter 3 dagar utan sol så kom den till slut. Vi och alla brunbrända pensionärer ägde stranden.

En kväll när vi kom hem så var det en ödla i taket. Sarah den mesen skrek som om hon hade sett isabelles frottéhandduk igen. Lyckades pricka den lilla ödlan med en handduk så att den föll ner i sängen, men sen vet vi inte vars den tog vägen. Det försvann in i sarahs säng någonstans och kom aldrig tillbaka.

Landade i Luleå i torsdags halv 10 på kvällen. Hjärtat höll på att stanna när vi klev av planet; FAN SÅ KALLT! Kändes inte som att vi drog en vinstlott nät vi lämnade +25 och fick minusgrader.. 

Aja, Kreta var underbart i alla fall, med eller utan albaner!