blondinbellastalmittnamn

jag får panik.

Kategori: Allmänt

Juldagen var väl kul om man tycker om att vara ensam utan vänner på hotellet. Skitkul. Jaja.

Sitter här och är bitter över att jag har jobbarhelg ihelgen. Intalar mig själv att nyår är fett överskattat och att man ändå inte har kul. Det är den enda dagen då det är så mycket press på att man "ska ha så hiiiiiiiiiiiiiiiimla kul med sina kompisar". Man lagar massa mat som man hetsäter bara för att det är så gott. Sen ska man försöka att bli full när man egentligen bara vill gå och lägga sig och sova bort koman. Tovlslaget kommer och går utan man ens hinner med. Sen äre slut, och det enda som finns kvar är all städning. Tack men nej tack.
Jag är less på att alltid försöka ha kul hela tiden, från och med nu ska jag försöka ha så tråkigt som det bara går.

släpp ner ditt hår

Kategori: Allmänt

hejsan, imorgon är det sista arbetsdagen innan jul. Underbart. Bryter snart ihop över alla skinksugna kunder som bombarderar butiken med feta börsar. Jag dör. Får typ panik, på riktigt. Gick omvägar hela dagen och höll mig undan så mycket som möjligt. Behöver verkligen de här 3 lediga dagarna som väntar på mig. 

Hur som, inget har hänt. Vaknade i tisdags med världens längsta hår, och nu går alla lunchraster åt att kamma igenom det.
Annars äre bra, ska vräka i mig julmat och sen spy upp allt på juldagen. God natt.

Bert

Kategori: Allmänt

hej dagboken. Jag ska få glasögon. Eh..?

6-12-11

Kategori: Allmänt





Förra veckan drömde jag att jag var i USA. Det blev krig och alla var tvugna att fly. Jag flydde till en ö där det fungerade som så att om man skulle få stanna kvar på ön var man tvungen att klara inträdesprovet. 
Det var jag och tre krokodiler som skulle tävla om vem som fick stanna på ön. Reglerna var enkla: man skulle simma över en sjö, ta en shot tequila och sedan simma tillbaka, ta en shot, osv. Den som inte drunknade fick stanna kvar. 

ja, det var det. Nu ska jag sova så att jag orkar vara med mig själv hela dagen imorgon.

Jävla regn, jävla december.

Kategori: Allmänt